Gulaș de vită

Gulaș de vită

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 250g carne de vită
  • 1 ceapă roșie
  • 2 cartofi mici
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 200g roșii decojite din conservă
  • 1/4 cană vin roșu
  • 1/4 cană apă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 frunză de dafin

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Taie mărunt ceapa și ardeiul, iar restul legumelor în bucăți.

Adaugă 3 linguri de ulei, ceapa și carnea tăiată cuburi.

Călește 2 minute.

Adaugă restul ingredientelor, maghiran, boia,sare, piper.

Gătește la presiune înaltă.

Se servește cald, cu ardei iute.