Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 170g ciolan afumat
  • 170g fasole boabe
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 170ml pastă de roșii
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lingură boia dulce
  • 1/4 linguriță semințe de chimen
  • 0.5l apă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Spală fasolea și las-o la hidratat min 8 ore.

Taie legumele cuburi și carnea bucăți.

Adaugă în oală fasolea hidratată și apa.

Gătește la presiune scăzută.

Adaugă restul ingredientelor, cimbru, sare și piper.

Gătește la presiune înaltă.

Fierbe.

Se servește caldă.