TEFAL Storcător de citrice Vitapress ZP300138

Storcător de citrice Vitapress ZP300138 Sucuri proaspete, cu sau fără pulpă!

Suc proaspăt din citrice în fiecare zi
Storcătorul de citrice Tefal Vitapress extrage sucul din citrice într-un mod optim. Practic, conul său dublu rotativ asigură extragerea maximă a sucului fără riscul de scurgere, datorită sistemului anti-picurare. De asemenea, are un capac de protecție pentru a evita orice particula de praf și dispune de spațiu de stocare al cablului.

Storcătorul de citrice Tefal Vitapress extrage sucul din citrice într-un mod optim. Practic, conul său dublu rotativ asigură extragerea maximă a sucului fără riscul de scurgere, datorită sistemului anti-picurare. De asemenea, are un capac de protecție pentru a evita orice particula de praf și dispune de spațiu de stocare al cablului.

Referinţă: ZP300138

Storcător de citrice Tefal Vitapress: Suc proaspăt din citrice în fiecare zi!

Storcătorul de citrice Tefal Vitapress extrage sucul din citrice într-un mod optim.

Practic, conul său dublu rotativ asigură extragerea maximă a sucului fără riscul de scurgere, datorită sistemului anti-picurare.

De asemenea, are un capac de protecție pentru a evita orice particula de praf și dispune de spațiu de stocare al cablului.

Caracteristici esenţiale
 • Acum te poti bucura de fresh-uri proaspete din citrice în fiecare zi!

  Îti poti alege gustul după preferinte: conţine un filtru pentru a putea opta pentru sucuri cu sau fara pulpă 

 • 2 filtre pentru sucuri cu sau fara pulpă

  Storcator de citrice cu două filtre pentru a putea crea cu uşurinţă sucuri proaspete, cu sau fără pulplă, dupa preferința fiecaruia

 • Con dublu rotativ

  Conul dublu rotativ asigură extragerea maximă a sucului din fructe.

 • Pornire/Oprire automată

  Cu sistem automat de detectare a presiunii fructelor

 • Capac de protecţie şi spatiu de depozitare al cablului

  Capac de protecţie pentru a evita particulele de praf şi spațiu pentru depozitarea cablului

Caracteristici
Culoare Alb/Gri închis  
Materialul corpului Plastic  
Număr de conuri 1  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Nu este necesar să îndepărtaţi coaja sau pieliţa. Trebuie să curăţaţi doar fructele cu coajă tare şi amară, cum ar fi lămâile, portocalele, grepfrutul sau ananasul (scoateţi miezul).
De asemenea, nu este necesară îndepărtarea sâmburilor mici din pepenele verde sau din boabele de strugure, însă trebuie să îndepărtaţi sâmburii din fructe precum piersici, cireşe etc.
Nu utilizați aparatul mai mult de 2 de minute fără întrerupere.
Curăţarea aparatului este mai uşoară dacă se efectuează imediat după utilizare.
Filtrul trebuie curăţat în prealabil cu o perie moale în apă rece şi trebuie manipulat cu grijă.
Toate componentele detaşabile pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia colectorului de suc. Colectorul de suc trebuie spălat cu apă şi detergent.
Puteţi spăla toate componentele în maşina de spălat vase, cu excepţia motorului.
Spălaţi-l repede după utilizare. Capacul, bolul, conurile şi coşul de filtrare pot fi spălate în apă călduţă cu detergent de vase sau în coşul superior al maşinii de spălat vase. Ştergeţi blocul motor cu un burete umed.
Înainte de prima utilizare, este recomandat să spălați piesele detașabile.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Da, alegeţi fructe şi legume proaspete şi coapte pentru că acestea sunt mai suculente.
Dacă utilizaţi fructe prea coapte, filtrul se va înfunda mai repede.
Nu, sucurile extrase în mod natural fără adaos de conservanţi trebuie consumate foarte repede. De fapt, acestea oxidează în contact cu aerul, iar gustul şi culoarea lor se pot modifica. Puteţi adăuga câteva picături de zeamă de lămâie în suc pentru ca acesta să nu capete o culoare maronie atât de repede.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.