TEFAL Storcător de fructe și legume Ultra Juice ZC600138

Storcător de fructe și legume Ultra Juice ZC600138 Suc natural și gustos într-un timp scurt

Bucură-te de sucuri sănătoase și delicioase în fiecare zi, fără efort, cu storcătorul de fructe și legume Tefal Ultra Juice. Acesta dispune de un orificiu de alimentare de mare dimensiuni (85 mm) ceea ce înseamnă că nu va mai fi nevoie să tai fructele și legumele înainte. Funcția EasyClean permite o curățare rapidă pentru confort sporit.

Referinţă: ZC600138

Storcătorul de fructe și legume Tefal Ultra Juice: Sucuri sănătoase și delicioase!

Sucurile sănătoase și delicioase sunt mai simplu de obținut ca niciodată datorită storcătorului de fructe și legume Tefal Ultra Juice.

Orificiul de alimentare îți va permite să fructe și legume de mari dimensiuni, fără a fi nevoie să le tai înainte.

Procesul de curățare este unul rapid și fără efort datorită funcției automate EasyClean.

Storcătorul garantează performanțe de top, indiferent de ingredientele utilizate, datorită tehnologiei de presare la rece și a melcului din plastic.

Ultra Juice dispune de o singură treaptă de viteză și de funcția de rotire în sens invers, toate acestea prin apăsarea unui singur buton.

Pachetul include câte un filtru special pentru a prepara înghețată și sosuri și un recipient portabil, ideal pentru a lua cu tine băuturile tale favorite.

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Confort sporit

  Ultra Juice este echipat cu un orificiu de alimentare de mare dimensiuni (85 mm) ce-ți va permite să storci până și cele mai mare ingrediente fără a fi nevoie să le tai înainte.

 • Curățare fără efort

  Funcția automată EasyClean permite o curățare ușoară și rapidă după fiecare utilizare.

 • Performanță optimă

  Tehnologia de presare la rece garantează rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Ușor de utilizat

  Storcătorul de fructe și legume este ușor de utilizat datorită butonului de Pornire/Oprire ce acționează de asemenea și funcția de rotire în sens invers.

 • Versatil

  Pachetul include câte un filtru special pentru a prepara înghețată și sosuri.

 • Recipient portabil

  Pachetul include un recipient portabil ce-ți va permite să iei cu tine sucurile tale favorite.

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Nu este necesar să îndepărtaţi coaja sau pieliţa. Trebuie să curăţaţi doar fructele cu coajă tare şi amară, cum ar fi lămâile, portocalele, grepfrutul sau ananasul (scoateţi miezul).
De asemenea, nu este necesară îndepărtarea sâmburilor mici din pepenele verde sau din boabele de strugure, însă trebuie să îndepărtaţi sâmburii din fructe precum piersici, cireşe etc.
Nu utilizați aparatul mai mult de 2 de minute fără întrerupere.
Curăţarea aparatului este mai uşoară dacă se efectuează imediat după utilizare.
Filtrul trebuie curăţat în prealabil cu o perie moale în apă rece şi trebuie manipulat cu grijă.
Toate componentele detaşabile pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia colectorului de suc. Colectorul de suc trebuie spălat cu apă şi detergent.
Puteţi spăla toate componentele în maşina de spălat vase, cu excepţia motorului.
Spălaţi-l repede după utilizare. Capacul, bolul, conurile şi coşul de filtrare pot fi spălate în apă călduţă cu detergent de vase sau în coşul superior al maşinii de spălat vase. Ştergeţi blocul motor cu un burete umed.
Înainte de prima utilizare, este recomandat să spălați piesele detașabile.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Da, alegeţi fructe şi legume proaspete şi coapte pentru că acestea sunt mai suculente.
Dacă utilizaţi fructe prea coapte, filtrul se va înfunda mai repede.
Nu, sucurile extrase în mod natural fără adaos de conservanţi trebuie consumate foarte repede. De fapt, acestea oxidează în contact cu aerul, iar gustul şi culoarea lor se pot modifica. Puteţi adăuga câteva picături de zeamă de lămâie în suc pentru ca acesta să nu capete o culoare maronie atât de repede.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.