TEFAL Storcător de fructe și legume Juice N’Clean ZC420E38

Storcător de fructe și legume Juice N’Clean ZC420E38 Prepară rețete delicioase cu efort minim!

Obține rezultatele mult dorite cu un minim de efort când vine vorba de curățat datorită storcătorului de fructe și legume Juice N'Clean ce beneficiază de tehnologia Easy Clean pentru ca tu să economisești timp de fiecare dată când îți prepari sucul preferat. Panoul de control cu ecran tactil oferă 2 trepte de viteză pentru ingrediente moi sau dure, iar cele 2 filtre și funcția de ajustare a nivelului de pulpă din suc asigură o versatilitate excepțională.

Referinţă: ZC420E38

Storcătorul cu melc Tefal Juice N'Clean: Prepară rețete delicioase cu efort minim!

Bucură-te de toată savoarea fructelor și legumelor tale favorite, cu un efort minim când vine vorba de curățat datorită storcătorului cu melc Tefal Juice N' Clean.

Acesta beneficiază de tehnologia Easy Clean ce va face toată treaba pentru tine pentru ca tu să economisești timp și energie când cureți aparatul.

Panoul de control cu ecran tactil oferă 2 trepte de viteză, perfecte pentru ingredientele moi sau dure, precum și o funcție pentru inversarea mișcării de rotație pentru a îndepărta bucățile de fructe și legume blocate.

Tehnologia de presare la rece asigură o extracție maximă a sucului din fructe și legume și păstrează savoarea, culoarea și nutrienții acestora.

Cele 2 filtre oferă versatilitate maximă pentru ca tu să-ți prepari sucurile tale favorite, dar și înghețată, coulis și gem, iar funcția de ajustare a nivelului de pulpă oferă posibilitatea preparării unui suc bogat în pulpă sau chiar fără.

În plus, storcătorul oferă un recipient pentru suc de mare capacitate și un colector pentru pulpă pentru sesiuni de prepare a sucului fără întreruperi.

Funcția de antipicurare te ajută să-ți păstrezi blatul de bucătărie perfect curat, în timp ce tehnlogia silențioasă îți permite să prepari suc în orice moment al zilei.

De asemenea, componenetele detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru confort sporit, Juice N'Clean oferă un design elegant și compact, perfect pentru orice bucătărie.

Bucură-te de băuturile tale preferate fără efort datorită storcătorului cu melc Juice N'Clean!

Caracteristici esenţiale
 • Tehnologia Easy Clean

  Aceasta face toată treaba pentru tine, astfel economisești timp și cureți cu ușurință și fără efort.

 • Panou de control cu ecran tactil

  Prin intermediul acetuia, poți alege una dintre cele 2 viteze (ingrediente moi sau dure) precum și activa funcția de inversare a mișcării de rotație pentru a îndepărta bucățile de legume și fructe blocate.

 • Tehnologia de presare la rece

  Asigură un nivel superior de extracție a sucului cu pierderi minime și beneficii maxime. Bucură-te de savoare naturală, culoare perfectă și de toți nutrienții din fructele și legume.

 • Versatil

  Aparatul oferă 2 filtre pentru versatilitate maximă. Prepară sucurile tale favorite, dar și înghețată, coulis și gem cu ușurință.

 • Ajustarea ușoară a nivelului de pulpă din suc

  Această funcție inteligentă îți permite să ajustezi cu exactitate nivelul de pulpă pe care sucul tău vrei să-l aibă de la suc bogat în pulpă sau chiar deloc!

 • Confort sporit

  Recipientul pentru suc și colectorul de pulpă oferă sesiuni de preparare a suclui fără întreruperi.

   

 • Sistem antipicurare

  Asigură o preparare perfectă a sucului și previne scurgerile de suc pe blatul de bucătărie.

 • Tehnologie silenţioasă

  Bcuură-te de sucurile tale favorite în orice moment al zilei datorită nivelului scăzut de zgomot.

 • Ușor de curățat

  Componenetele detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară și rapidă.

 • Ușor de depozitat

  Juiceo este ușor de integrat în orice bucătărie datorită designului său compact și elegant.

Caracteristici
Materialul corpului Plastic  
Perie pentru curăţare    
Material Plastic & Stainless steel  
Număr de filtre 2  
Diametrul tubului de alimentare 45  mm
Orificiu cu sistem antipicurare    
Capacitatea cănii 0.8  L
Recipient exterior pentru pulpă    
Viteza de rotaţie (rpm) 80  
Servire directă    
Trepte de viteză 4 + reverse  
Rețete Nu  
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii Componentele detașabile  
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Putere 150  
Culoare Argintiu  
Capacitatea recipientului pentru pulpă 0.8  L
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Nu este necesar să îndepărtaţi coaja sau pieliţa. Trebuie să curăţaţi doar fructele cu coajă tare şi amară, cum ar fi lămâile, portocalele, grepfrutul sau ananasul (scoateţi miezul).
De asemenea, nu este necesară îndepărtarea sâmburilor mici din pepenele verde sau din boabele de strugure, însă trebuie să îndepărtaţi sâmburii din fructe precum piersici, cireşe etc.
Nu utilizați aparatul mai mult de 2 de minute fără întrerupere.
Curăţarea aparatului este mai uşoară dacă se efectuează imediat după utilizare.
Filtrul trebuie curăţat în prealabil cu o perie moale în apă rece şi trebuie manipulat cu grijă.
Toate componentele detaşabile pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia colectorului de suc. Colectorul de suc trebuie spălat cu apă şi detergent.
Puteţi spăla toate componentele în maşina de spălat vase, cu excepţia motorului.
Spălaţi-l repede după utilizare. Capacul, bolul, conurile şi coşul de filtrare pot fi spălate în apă călduţă cu detergent de vase sau în coşul superior al maşinii de spălat vase. Ştergeţi blocul motor cu un burete umed.
Înainte de prima utilizare, este recomandat să spălați piesele detașabile.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Da, alegeţi fructe şi legume proaspete şi coapte pentru că acestea sunt mai suculente.
Dacă utilizaţi fructe prea coapte, filtrul se va înfunda mai repede.
Nu, sucurile extrase în mod natural fără adaos de conservanţi trebuie consumate foarte repede. De fapt, acestea oxidează în contact cu aerul, iar gustul şi culoarea lor se pot modifica. Puteţi adăuga câteva picături de zeamă de lămâie în suc pentru ca acesta să nu capete o culoare maronie atât de repede.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.