TEFAL Robotul de bucătărie Masterchef Grande QB813D38

Robotul de bucătărie Masterchef Grande QB813D38 Capacitate maximă pentru entuziaștii de gătit!

Depășește-te pe tine însuți!

Masterchef Grande te scoate din rutina zilnică: macaroane, tartă cu lămâie și bezea, pavlova, mini prăjituri cu cremă, tort... Datorită motorului puternic de 1500 de W și a celor 3 accesorii de patiserie din aluminiu turnat, Masterchef Grande te ajută să-ți depășești limitele și să prepari până și cele mai sofisticate rețete cu ușurință, la fel ca și pe cele simple. Prepară până la 2.6 kg de aluat de tort sau 60 de porții de brioșe și 2.2 kg de aluat de pâine sau 10 porții de aluat de pizza dintr-o singură mișcare datorită bolului cu o capacitate maximă de 6.7 kg. Prepară mese copioase la tine acasă cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet: blender din sticlă, mașină de tocat carne și feliator cu discuri.

 

Referinţă: QB813D38

Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Grande: Depășește-te pe tine însuți!

Masterchef Grande te scoate din rutina zilnică: macaroane, tartă cu lămâie și bezea, pavlova, mini prăjituri cu cremă, tort...

Datorită motorului puternic de 1500 de W și a celor 3 accesorii de patiserie turnate sub presiune, Masterchef Grande te ajută să-ți depășești limitele și să prepari până și cele mai sofisticate rețete cu ușurință, la fel ca și pe cele simple.

Prepară până la 2.6 kg de amestec de tort sau 60 de porții de brioșe și 2.2 kg de aluat de pâine sau 10 porții de aluat de pizza dintr-o singură mișcare datorită capacității maxime de 6.7 kg.

Prepară mese copioase la tine acasă datorită accesoriilor incluse in pachet: blender din sticlă, mașină de tocat carne și procesor de alimente.

De acum ai posibilitatea să gătești toate rețetele tale preferate celor dragi cu ușurință!

Caracteristici esenţiale
 • Obține cantități impresionante datorită bolului XXL

  Prepară până la 2.6 kg de amestec de tort și 2.2 kg de aluat de pâine dintr-o singură mișcare datorită bolului cu o capacitate maximă de 6.7 kg.

 • Produs din bucataria Jamilei: ajutorul nr. 1 în bucătărie

  "Este cel mai mare ajutor din intreaga bucatarie! Face cat 10 la un loc. Pe langa accesoriul de patiserie, care garanteaza rezultate perfecte, ai intr-un singur aparat mixer, feliator, blender, masina de tocat carne, storcator de fructe si legume si tel. Este rapid si puternic si face de toate. Il iubesc!
  PS: Este aliatul meu mai ales in perioada sarbatorilor pentru ca ma ajuta sa pregatesc pana la 2 kg de aluat deodata." Jamila

 • Miscare planetară dublă de mixare pentru rezultate optime

  Cu mișcarea planetară dublă de mixare, capul robotului de bucătărie și instrumentul de patiserie se rotesc în direcții opuse pentru a obține rezultate omogene de fiecare dată.

 • Capacitatea bolului de 6,7 L

  Poţi bate până la 16 albuşuri de ou, pregăti fără efort aluatul pentru până la 60 de brioșe şi 10 aluaturi mari de pizza datorită bolului cu capacitate de 6,7 L.

 • Finisaj de tip premium

  Robust și versatil, va performa excelent orice sarcina ii vei atribui: frământare, mărunțire, tocare, feliere, răzuire. Design modern și elegant, cu finisaj metalic deosebit, se va potrivi perfect în orice bucătărie.

 • Set metalic de patiserie de înaltă calitate

  Frământă, amestecă şi bate cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnică: cârlig de frământat pentru aluaturi grele, paletă și tel.

 • 4 ieșiri de alimentare

  4 ieșiri de alimentare pentru o gamă largă de accesorii.

 • Prepară acasă smoothie-uri și cocktailuri delicioase

  Blenderul de sticlă cu o capacitate de 1.4 L este ideal pentru smoothie-uri, spargerea gheții, cocktailuri și altele.

 • Prepară-ţi chifteluţe, tartar sau burgeri la tine acasă!

  Maşina de tocat carne include 3 site din inox pentru diferite tipuri de procesare (fin, mediu sau grosier) și un accesoriu pentru cârnați si kebbe. Tava și lamele sunt confecționate din inox.

 • Feliază, răzuie sau mărunțește orice tip de legume și fructe

  Feliatorul include 3 discuri din inox detaşabile pentru feliere fină și grosieră și tăierea cartofilor. De asemenea, include și o lamă pentru mărunțit. Acest accesoriu este ideal pentru multe tipuri de preparate crude precum fructe, legume, branzeturi, ciocolată, migdale și alune.

   

Caracteristici
Tel DA  
Metal turnat    
Funcție Pulse    
Mișcare planetară    
Capacitate aluat de pâine 2,5  kg
Materialul vasului Oţel inoxidabil  
Mixer DA  
Cârlig pentru aluat DA  
Mașină de tocat carne    
Culoare Metal satinat  
Food processor bowl    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Zona de descărcare
Zona de descărcare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.