TEFAL Robotul de bucătărie Masterchef Grande QB813D38

Robotul de bucătărie Masterchef Grande QB813D38 Capacitate maximă pentru entuziaștii de gătit!

Depășește-te pe tine însuți!

Masterchef Grande te scoate din rutina zilnică: macaroane, tartă cu lămâie și bezea, pavlova, mini prăjituri cu cremă, tort... Datorită motorului puternic de 1500 de W și a celor 3 accesorii de patiserie din aluminiu turnat, Masterchef Grande te ajută să-ți depășești limitele și să prepari până și cele mai sofisticate rețete cu ușurință, la fel ca și pe cele simple. Prepară până la 2.6 kg de aluat de tort sau 60 de porții de brioșe și 2.2 kg de aluat de pâine sau 10 porții de aluat de pizza dintr-o singură mișcare datorită bolului cu o capacitate maximă de 6.7 kg. Prepară mese copioase la tine acasă cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet: blender din sticlă, mașină de tocat carne și feliator cu discuri.

 

Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Grande: Depășește-te pe tine însuți!

Masterchef Grande te scoate din rutina zilnică: macaroane, tartă cu lămâie și bezea, pavlova, mini prăjituri cu cremă, tort...

Datorită motorului puternic de 1500 de W și a celor 3 accesorii de patiserie turnate sub presiune, Masterchef Grande te ajută să-ți depășești limitele și să prepari până și cele mai sofisticate rețete cu ușurință, la fel ca și pe cele simple.

Prepară până la 2.6 kg de amestec de tort sau 60 de porții de brioșe și 2.2 kg de aluat de pâine sau 10 porții de aluat de pizza dintr-o singură mișcare datorită capacității maxime de 6.7 kg.

Prepară mese copioase la tine acasă datorită accesoriilor incluse in pachet: blender din sticlă, mașină de tocat carne și procesor de alimente.

De acum ai posibilitatea să gătești toate rețetele tale preferate celor dragi cu ușurință!

Caracteristici esenţiale
 • Obține cantități impresionante datorită bolului XXL

  Prepară până la 2.6 kg de amestec de tort și 2.2 kg de aluat de pâine dintr-o singură mișcare datorită bolului cu o capacitate maximă de 6.7 kg.

 • Miscare planetară dublă de mixare pentru rezultate optime

  Cu mișcarea planetară dublă de mixare, capul robotului de bucătărie și instrumentul de patiserie se rotesc în direcții opuse pentru a obține rezultate omogene de fiecare dată.

 • Capacitatea bolului de 6,7 L

  Poţi bate până la 16 albuşuri de ou, pregăti fără efort aluatul pentru până la 60 de brioșe şi 10 aluaturi mari de pizza datorită bolului cu capacitate de 6,7 L.

 • Finisaj de tip premium

  Robust și versatil, va performa excelent orice sarcina ii vei atribui: frământare, mărunțire, tocare, feliere, răzuire. Design modern și elegant, cu finisaj metalic deosebit, se va potrivi perfect în orice bucătărie.

 • Set metalic de patiserie de înaltă calitate

  Frământă, amestecă şi bate cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnică: cârlig de frământat pentru aluaturi grele, paletă și tel.

 • 4 ieșiri de alimentare

  4 ieșiri de alimentare pentru o gamă largă de accesorii.

 • Prepară acasă smoothie-uri și cocktailuri delicioase

  Blenderul de sticlă cu o capacitate de 1.4 L este ideal pentru smoothie-uri, spargerea gheții, cocktailuri și altele.

 • Prepară-ţi chifteluţe, tartar sau burgeri la tine acasă!

  Maşina de tocat carne include 3 site din inox pentru diferite tipuri de procesare (fin, mediu sau grosier) și un accesoriu pentru cârnați si kebbe. Tava și lamele sunt confecționate din inox.

 • Feliază, răzuie sau mărunțește orice tip de legume și fructe

  Feliatorul include 3 discuri din inox detaşabile pentru feliere fină și grosieră și tăierea cartofilor. De asemenea, include și o lamă pentru mărunțit. Acest accesoriu este ideal pentru multe tipuri de preparate crude precum fructe, legume, branzeturi, ciocolată, migdale și alune.

   

Caracteristici
Funcție Pulse    
Mișcare planetară    
Metal turnat    
Mixer DA  
Cârlig pentru aluat DA  
Tel DA  
Culoare Metal satinat  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Zona de descărcare
Întrebări frecvente
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.