TEFAL QuickChef Quartzite 4 în 1

QuickChef Quartzite 4 în 1 Putere maximă, atât de multe posibilități

Puterea maximă de mixare este acum la îndemână.
Cu mixerul vertical Tefal Quickchef Quartzite, bucură-te de putere optimă, cu minim de efort. Prepară în cel mai scurt timp o gamă largă de preparate, datorită motorului de 1000 W și păstrează controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea blenderului, într-un mod intuitiv datorită iluminării de pe fundal. Sistemul antistropire și mânerul antialunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părțile compatibile cu mașină de spălat vase facilitează curățarea. Nu în ultimul rând, blenderul este dotat cu un pahar gradat de 800 ml, un accesoriu pentru zdrobirea gheții şi un tocător de 500 ml pentru a putea toca o gamă largă de ingrediente și un accesoriu de tip tel pentru a obține preparate fără efort.

Referinţă: HB65KD38

Mixerul vertical Tefal QuickChef Quartzite: Puterea maximă de mixare este acum la îndemână!

Cu mixerul vertical Tefal Quickchef Quartzite, te bucuri de putere optimă, fără niciun efort.

Gătește cu ușurință o gamă variată de preparate, datorită motorului de înaltă performanță (1000 W) și păstrezi controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea aparatului datorită iluminării de fundal intuitive.

Sistemul antistropire și mânerul antialunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părtile compatibile cu mașină de spălat vase ușurează curățarea.

Nu în ultimul rând, blenderul este dotat cu un pahar gradat de 800 ml, un accesoriu pentru zdrobirea gheții şi un tocător de 500 ml pentru a putea toca o gamă largă de ingrediente și un accesoriu de tip tel pentru a obține preparate fără efort.

*compared to our own classic 2 blades technology

Caracteristici esenţiale
 • Performanțe înalte

  Bucură-te de performanțe înalte datorită motorului de 1000 W ce-ți oferă posibilitatea de a prepara toate rețetele tale favorite.

 • Protecție antistropire

  Oferă confortul necesar pentru gătit.

 • Viteză variabilă, ajustabilă intuitiv, cu fundal iluminat

  Poți ajusta viteza intuitiv, cu ajutorul fundalului iluminat, fără oprirea blenderului.

 • Mâner moale la atingere, cu sistem antialunecare

  Pentru control mai bun, chiar şi cu mâinile ude.

 • Pahar gradat de 800 ml (capacitate totală)

 • Tocător de 500 ml (capacitate totală)

 • Tel

 • Lamă pentru zdrobirea gheții

  Această lamă zimțată este perfectă pentru a zdrobi rapid și eficient gheața.

 • Whisk attachment

 • Achieve the perfect creamy texture

 • Blend even the hardest ingredients

 • Enjoy effortless mixing

Caracteristici
Putere 1000  
Funcție Pulse    
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Capacitate tocător 500  ml
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare Argintiu & Gri  
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.