TEFAL Mixer vertical Turbomix HB121838

Mixer vertical Turbomix HB121838 Rețete delicioase cu o simplă atingere!

Mixerul vertical Tefal Turbomix a fost conceput special pentru a oferi rezultate fără efort datorită puterii de 350 W. Acesta este ușor de folosit datorită singurei trepte de viteză ce garantează mixare optimă pentru o varietate de ingrediente cu o simplă apăsare de buton. De asemenea, mixerul vertical dispune de lame Zelkrom ce asigură performanțe de lungă durată.

Referinţă: HB121838

Mixerul vertical Tefal Turbomix: Ușor de utilizat de fiecare dată

Mixerul vertical Tefal Turbomix a fost conceput special pentru a oferi sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi.

Acesta dispune de o treaptă de viteză pentru ca tu să poți obține rezultate optime pentru o varietate de rețete cu o simplă apăsare de buton.

Puterea de 350 W oferă mixare rapidă și fără efort, în timp ce lamele Zelkrom asigură o performanţă de durată.

Tefal Turbomix oferă o varietate de funcții avansate precum curățare ușoară datorită compatibilității cu mașina de spălat vase a componentelor detașabile și un mâner ergonomic cu textură aderentă pentur confort sporit.

De asemenea, mixerul dispune de o protecție antistropire pentru a păstra blatul de bucătărie curat în timpul sesiunilor de gătit.

Caracteristici esenţiale
 • Rezultate rapide de mixare

  Rezultate fine de mixare pentru toate rețetele tale favorite, indiferent de tipul de ingredient folosit datorită puterii de 350 W şi celor 2 lame rezistente .

 • Utilizare ușoară cu un singur buton

  Mixerul dispune de o singură treaptă de viteză oferind astfel rezultate de mixare fără efort cu o simplă apăsare de buron.

 • Ușor de curățat

  Лесно почистване

 • Lame rezistente Zelkrom

  Lamele de înaltă calitate Zelkrom au fost proiectate special pentru a rezista în timp și pentru a oferi performanțe de lungă durată.

 • Design ergonomic

  Mixerul dispune de un mâner cu textură aderentă pentru utilizare confortabilă.

 • Funcții inteligente

  Piciorul mixerului dispune de o protecție antistropire pentru confort maxim în utilizare.

Caracteristici
Trepte de viteză 1  
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.