TEFAL Mixer vertical Quickchef Coppertinto 3 în 1 HB656G10

Mixer vertical Quickchef Coppertinto 3 în 1 HB656G10 Putere maximă, efort minim
Cu mixerul vertical Quickchef Coppertinto, bucură-te de putere optimă, cu minim de efort. Prepară în cel mai scurt timp o gamă largă de preparate, datorită Tehnologiei exclusive Powelix, ce oferă performanțe cu până la 30% mai rapide, și a motorului de 1000 W și păstrează controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea mixedrului, într-un mod intuitiv datorită iluminării de pe fundal. Sistemul antistropire și mânerul antialunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părțile compatibile cu mașină de spălat vase facilitează curățarea. Nu în ultimul rând, mixerul este dotat cu un pahar gradat de 800 ml şi un tocător de 500 ml pentru a putea toca o gamă largă de ingrediente și un accesoriu de tip tel pentru a obține preparate fără efort.

Referinţă: HB656G10

Mixerul vertical Tefal QuickChef Coppertinto 3 în 1: Puterea maximă de mixare este acum la îndemână!

Cu mixerul vertical Tefal Quickchef Coppertinto 3 în 1, te bucuri de putere optimă, fără niciun efort.

Gătește cu ușurință o gamă variată de preparate, datorită Tehnologiei exclusive Powelix, ce oferă performanțe cu până la 30% mai rapide, și a motorului de înaltă performanță (1000 W) și păstrezi controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea aparatului datorită iluminării de fundal intuitive.

Sistemul antistropire și mânerul antialunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părtile compatibile cu mașină de spălat vase ușurează curățarea.

Nu în ultimul rând, mixerul vertical este dotat cu un pahar gradat de 800 ml şi un tocător de 500 ml pentru a putea toca o gamă largă de ingrediente și un accesoriu de tip tel pentru a obține preparate fără efort.

*Comparativ cu tehnologia clasică cu 2 lame Tefal

Caracteristici esenţiale
 • Tehnologia exclusivă Powelix

  Bucură-te de texturi cremoase și mixare fără efort până și a celor mai dure ingrediente darorită lamelor cu Tehnologia Powelix. Performanță mai rapidă cu până la 30%* pentru rezultate perfecte.

 • Tel

  Pentru mixare usoara in fiecare zi.

 • Tocator

  Toata si marunteste orice tip de ingredient cu ajutorul tocatorului de 500 ml.

 • Pahar gradat

  Acesta are o capacitate de 800 ml si ofera confort spoirt in utilizare si curatare usoara.

 • Maner moale la atingere

  Pentru control mai bun, chiar şi cu mâinile ude.

 • Protectie antistropire

  Oferă confortul necesar pentru gătit.

 • 20 trepte de viteza

  Poți ajusta viteza intuitiv, cu ajutorul fundalului iluminat, fără oprirea blenderului.

 • Performante optime

  Motor de 1000 W pentru mixare fara efort si performante de top.

Caracteristici
Putere 1000  W
Funcție Pulse    
Funcție Turbo    
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Tocător    
Capacitate tocător 500  ml
Tel    
Mâner ergonomic    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare Negru & maro  
Tip de ștecher Europeană  
Blade technology 4 Powelix blades = 30% faster  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.