TEFAL Mixer vertical Quickchef 3 în 1 HB656838

Mixer vertical Quickchef 3 în 1 HB656838 Putere maximă, efort minim

Puterea maximă de mixare este acum la îndemână.
Cu mixerul vertical Quickchef, bucură-te de putere optimă, cu minim de efort. Prepară în cel mai scurt timp o gamă largă de preparate, datorită Tehnologiei exclusive Powelix, ce oferă performanțe cu până la 30% mai rapide, și a motorului de 1000 W și păstrează controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea mixedrului, într-un mod intuitiv datorită iluminării de pe fundal. Sistemul antistropire și mânerul antialunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părțile compatibile cu mașină de spălat vase facilitează curățarea. Nu în ultimul rând, mixerul este dotat cu un pahar gradat de 800 ml şi un tocător de 500 ml pentru a putea toca o gamă largă de ingrediente și un accesoriu de tip tel pentru a obține preparate fără efort.

Referinţă: HB656838

Mixerul vertical Tefal QuickChef 3 în 1: Puterea maximă de mixare este acum la îndemână!

Cu mixerul vertical Quickchef 3 în 1, te bucuri de putere optimă, fără niciun efort.

Gătește cu ușurință o gamă variată de preparate, datorită Tehnologiei exclusive Powelix, ce oferă performanțe cu până la 30% mai rapide, și a motorului de înaltă performanță (1000 W) și păstrezi controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea aparatului datorită iluminării de fundal intuitive.

Sistemul antistropire și mânerul antialunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părtile compatibile cu mașină de spălat vase ușurează curățarea.

Nu în ultimul rând, mixerul este dotat cu un pahar gradat de 800 ml şi un tocător de 500 ml pentru a putea toca o gamă largă de ingrediente și un accesoriu de tip tel pentru a obține preparate fără efort.

*Comparativ cu tehnologia clasică cu 2 lame Tefal

Caracteristici esenţiale
 • Tehnologia exclusivă Powelix

  Bucură-te de texturi cremoase și mixare fără efort până și a celor mai dure ingrediente darorită lamelor cu Tehnologia Powelix. Performanță mai rapidă cu până la 30%* pentru rezultate perfecte.

 • Protecție antistropire

  Oferă confortul necesar pentru gătit.

 • Viteză variabilă, ajustabilă intuitiv, cu fundal iluminat

  Poți ajusta viteza intuitiv, cu ajutorul fundalului iluminat, fără oprirea blenderului.

 • Mâner moale la atingere, cu sistem antialunecare

  Pentru control mai bun, chiar şi cu mâinile ude.

 • Pahar gradat de 800 ml (capacitate totală)

 • default

  Tocător de 500 ml (capacitate totală)

 • Tel

 • Whisk attachment

 • Achieve the perfect creamy texture

 • Blend even the hardest ingredients

 • Enjoy effortless mixing

Reţete
Caracteristici – Comparaţie
Putere 1000  
1000  
nu se aplică
Funcție Pulse    
   
   
Funcție Turbo    
   
   
Trepte de viteză 20  
20  
20  
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Oțel inoxidabil  
Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
   
   
Pahar de măsurat    
   
   
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
800  ml
800  ml
Tocător    
   
   
Capacitate tocător 500  ml
500  ml
500  ml
Tel    
   
   
Mâner ergonomic    
   
   
Compatibil cu mașina de spălat vase    
   
   
Culoare Negru  
Negru  
nu se aplică
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.