TEFAL Mixer vertical OptiChef 2 în 1 HB641838

Mixer vertical OptiChef 2 în 1 HB641838 Performanță optimă de mixare

Descoperă mixerul vertical Optichef de la Tefal și obține performanțe optime de mixare datorită designului inteligent de la nivelul piciorului pasator și lamelor. Produsul oferă mai mult confort în bucătărie și reduce riscul de stropire în timpul utilizării. Prepară în cel mai scurt timp o gamă largă de preparate, datorită Tehnologiei exclusive Powelix, ce oferă performanțe cu până la 30% mai rapide, și a motorului de 800 W și păstrează controlul cu cele 10 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea blenderului, într-un mod intuitiv. Mixerul vertical vine la pachet cu un pahar pentru măsurat de 800 ml și un tocător de 500 ml cu ajutorul căruia poți mărunți o gamă mare de ingrediente.

Referinţă: HB641838

Mixerul vertical Tefal Optichef: performanță optimă de mixare!

Descoperă mixerul vertical Optichef de la Tefal și obține performanțe optime de mixare datorită designului inteligent de la nivelul piciorului pasator și lamelor.

Produsul oferă mai mult confort în bucătărie și reduce riscul de stropire în timpul utilizării.

Prepară în cel mai scurt timp o gamă largă de preparate, datorită Tehnologiei exclusive Powelix, ce oferă performanțe cu până la 30% mai rapide, și a motorului de 800 W și păstrează controlul cu cele 10 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea mixerului, într-un mod intuitiv.

Mânerul dispune de un design ergonomic ce elimină orice risc de alunecare chiar și atunci cănd utilizezi produsul cu mâinile ude.

Mixerul vertical vina la pachet cu un pahar pentru măsurat de 800 ml și un tocător de 500 ml cu ajutorul căruia poți mărunți o gamă mare de ingrediente.

*compared to our own classic 2 blades technology

Caracteristici esenţiale
  • Tehnologia exclusivă Powelix

    Bucură-te de texturi cremoase și mixare fără efort până și a celor mai dure ingrediente darorită lamelor cu Tehnologia Powelix. Performanță mai rapidă cu până la 30% pentru rezultate perfecte.

  • Protecție antistropire

    Datorită designului inteligent riscul de stropire este redus considerabil pentru mai mult confort în bucătărie.

  • Motor puternic și rezistent în timp

    Mixerul vertical dispune de o putere de 800 W pentru sesiuni de mixare fără efort și performanțe maxime.

  • Protecție antistropire

    Pentru un plus de confort în utilizare.

  • Mâner moale, antialunecare

    Design orgonomic pentru utilizare îmbunătățită, chiar și cu mâinile ude.

  • Pahar gradat de 800 ml

  • Tocător de 500 ml

    Poți ajusta viteza intuitiv fără să oprești mixerul vertical datorită dispozitivului de schimbare a treptei de viteză, integrat în mâner.

  • Mâner moale la atingere, cu sistem antialunecare

    Designul ergonomic de la nivelul mânerului oferă mai mult control chiar și cu mâinile ude.

  • Obține texturi cremoase perfecte

    Mișcarea de rotație a lamelor creează un vortex ce atrage ingredientele către lame pentru rezultate fine fără bucăți întregi.

  • Mixează până și cele mai dure ingrediente

    Lamele din inox de înaltă calitate dispun de un unghi de tăiere optimizat pentru a tăia până și cele mai dure ingrediente.

  • Mixare fără efort

    Lamele ascuțite asigură o performanță optimă de tăiere pentru rezultate fine de fiecare dată.

Caracteristici
Putere 800  
Funcție Pulse    
Funcție Turbo    
Trepte de viteză 10  
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Tocător    
Capacitate tocător 500  ml
Mâner ergonomic    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare Negru/gri închis  
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.