TEFAL Mixer vertical InfinyForce Pro 5 în 1 HB95LD38

Mixer vertical InfinyForce Pro 5 în 1 HB95LD38 O infinitate de posibilități la dispoziția ta!
Cu mixerul vertical Tefal InfinyForce, performanța excepțională vine odată cu precizia de top. Tehnologia Powelix Life oferă lame de înaltă performanță și înveliș de titan, pentru rezultate perfecte și rezistență în timp. Butonul de pornire, cu multiple trepte de viteză, oferă confort sporit în utilizare, fiind foarte ușor să obți textura dorită de fiecare dată. Puterea de 1200 W garantează rezultate rapide chiar și pentru cele mai dure ingrediente pentru versatilitate maximă cu un singur aparat.

Referinţă: HB95LD38

Mixerul vertical Tefal InfinyForce: Precizie extremă

Mixerul vertical Tefal InfinyForce oferă precizie, utilizare ușoară și performanțe de lungă durată pentru rezultate perfecte și rapide.

Prepararea noilor rețete, precum supă, piure, salsa, pesto și multe altele este mai ușoară ca niciodată.

Lamele exclusive Powelix Life oferă durabilitate excepțională, cu performanțe ce durează cu până la de 2 ori mai mult și garantează rezultate mai rapide cu până la 30%.

Precizia este acum la dispoziția ta datorită declanșatorului, cu multiple trepte de viteză, ce-ți va permite să obții rezultatele dorite.

Puterea de 1200 W garantează rezultate rapide, chiar și pentru ingredientele dure.

Descoperă mixerul ideal, cu protecție antistropire pentru a-ți păstra blatul de bucătărie curat, componente detașabile compatibile cu mașina de spălat vase și un recipient de 800 ml pentru ca tu să poți da frâu libel creativității tale culinare.

*comparativ cu tehnologia clasică cu 2 lame

Caracteristici esenţiale
 • Lame de înaltă performanță și rezistente

  Descoperă lamele exclusive Powelix Life ce oferă performanțe de top și rezistență sporită pentru rezultate cu până la 30% mai rapide.

 • Produs din bucataria Jamilei: si rezistent, și eficient

  "Ador acest mixer! Are lamele invelite in titan, deci mult mai rezistente si eficiente. Paseaza cu usurinta numeroase tipuri de ingrediente si face supe cremoase si piureuri delicate. Iar vitezele se schimba ca acceleratia la masina: cu cat apesi mai tare, cu atat creste viteza." Jamila

 • Putere de 1200 W

  Motorul puternic de 1200 W produce rezultate ultra rapide, indiferent de rețetă sau ingredient.

 • Ușor de utilizat

  Declanșatorul cu multiple trepte de viteză, oferă precizie de top ce este întotdeauna la dispoziția ta cu o atingere de buton. Mixerul dispune de un design ergonomic pentru confort sporit în utilizare.

 • Recipient de 800 ml

  Acesta este ideal pentru a prepara supe de casă, piure, pesto și multe altele datorită capacității sale.

 • Tocător

  Ideal pentru a toca eficient legumele, verdețurile, condimentele, prepara salsa și multe altele.

 • Tel

  Acesta este ideal pentru prepara omletă, bate albușuri, bezele și multe altele.

 • Picior pentru piure

  Prepară orice rețetă de piure, rapid și ușor, cu accesoriul dedicat.

 • Procesator de alimente cu 5 funcții

  Dă frâu liber creativității tale cu procesatorul de alimente cu 5 funcții și prepară rețete cu adevărat delicioase simplu și rapid.

Reţete
Caracteristici
Putere 1200  W
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Tocător    
Capacitate tocător 500  ml
Tel    
Picior pasator pentru piure    
Mâner ergonomic    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Blade technology 4 Powelix life blades = 30% faster & 2 times longer  
Food Pro    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.