TEFAL Blender vertical Eco Respect HB46E838

Blender vertical Eco Respect HB46E838 Mai putin plastic, mai mult respect față de natură!

Gama Eco Respect oferă primele produse de preparare a alimentelor ecologice, concepute pentru a reduce impactul acestora asupra mediului.

Blenderul vertical Tefal Eco Respect este confecționat în Franța din 51% plastic reciclat (compoziție totală de plastic a produsului în proporție de 23%). Produsul nu conține BPA și este reciclabil și reparabil timp de 10 ani. Lamele de înaltă calitate Powelix, împreună cu motorul puternic de 600 W, oferă performanțe de top și rezultate perfecte indiferent de tipul de rețete pe care dorești să le prepari.

Referinţă: HB46E838

Eco Respect e conceput pentru a reduce impactul acestora asupra mediului!

Savurează super delicioase preparate în casă, piure, sos salsa, pesto și multe alte rețete cu blenderul vertical Tefal Eco Respect.

Acesta oferă rezultate perfecte și performanțe de top în fiecare zi. Lamele de înaltă calitate Powelix garantează rezultate mai rapide cu până la 30%*.

Declanșatorul pentru cele 2 trepte de viteză este intuitiv și ușor de folosit și-ți va permite să obții consistența dorită pentru orice rețetă, în timp ce motorul puternic de 600 W este perfect pentru a obține rezultate optime într-un timp scurt.

Blenderul vine la pachet cu o varietate de funcții, precum piciorul pasator cu protecție antistropire, componente detașabile compatibile cu mașina de spălat vase și un recipient pentru mixare de 800 ml.

Caracteristici esenţiale
 • Blender vertical prietenos cu mediul înconjurător

  Produs din 51% plastic reciclat: compoziție totală de plastic în proporție de 23% pentru a proteja mediul înconjurător și a reduce poluarea.

 • Performanță optimă

  Motor puternic de 600 W pentru mixare optimă și rezultate rapidă indiferent de rețetă sau ingredient.

 • Ușor de folosit

  Declanșatorul intuitiv este întotdeauna la îndemână și oferă acces rapid către cele 2 trepte de viteză ideale pentru orice tip de rețetă.

 • Mâner ergonomic

  Bucură-te de confort sporit în utilizare datorită mânerului ergonomic ce oferă acces rapid către butonul de control.

 • Produs în Franța

  Blenderul vertical Tefal Eco Respect este confecționată în frabirca noastră din Lourdes.

 • Protecție antistropire

  Păstrează-ți blatul de bucătărie curat datorită piciorului pasator cu protecție antistropire.

 • Recipient de 800ml

  Recipientul de 800ml este ideal pentru a prepara supe de casă, piure, sosuri și multe altele datorită capacității generoase.

 • Durabil

  Produsul este reparabil timp de 10 ani. Piese de schimb disponibile timp de 10 ani.

Caracteristici
Putere 600  W
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare Negru  
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Negru  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.