TEFAL Blender vertical Eco Respect HB46E838

Blender vertical Eco Respect HB46E838 Mai putin plastic, mai mult respect fata de natura!

Gama Eco Respect ofera primele produse de preparare a alimentelor ecologice, concepute pentru a reduce impactul acestora asupra mediului.

Blenderul vertical Tefal Eco Respect este confectionat in Franta din 51% plastic reciclat (compozitie totala de plastic a produsului in proportie de 23%). Produsul nu contine BPA si este reciclabil si reparabil timp de 10 ani. Lamele de inalta calitate Powelix, impreuna cu motorul puternic de 600 W, ofera performante de top si rezultate perfecte indiferent de tipul de retete pe care doresti sa le prepari.

Referinţă: HB46E838

Eco Respect e conceput pentru a reduce impactul acestora asupra mediului!

Savurează super delicioase preparate în casă, piure, sos salsa, pesto și multe alte rețete cu blenderul vertical Tefal Eco Respect.

Acesta oferă rezultate perfecte și performanțe de top în fiecare zi. Lamele de înaltă calitate Powelix garantează rezultate mai rapide cu până la 30%*.

Declanșatorul pentru cele 2 trepte de viteză este intuitiv și ușor de folosit și-ți va permite să obții consistența dorită pentru orice rețetă, în timp ce motorul puternic de 600 W este perfect pentru a obține rezultate optime într-un timp scurt.

Blenderul vine la pachet cu o varietate de funcții, precum piciorul pasator cu protecție antistropire, componente detașabile compatibile cu mașina de spălat vase și un recipient pentru mixare de 800 ml.

Caracteristici esenţiale
 • Blender vertical prietenos cu mediul inconjurator

  Produs din 51% plastic reciclat: compozitie totala de plastic in proportie de 23% pentru a proteja mediul inconjurator si a reduce poluarea.

 • Performanta optima

  Motor puternic de 600 W pentru mixare optima si rezultate rapida indiferent de reteta sau ingredient.

 • Usor de folosit

  Declansatorul intuitiv este intotdeauna la indemana si ofera acces rapid catre cele 2 trepte de viteza ideale pentru orice tip de reteta.

 • Maner ergonomic

  Bucura-te de confort sporit in utilizare datorita manerului ergonomic ce ofera acces rapid catre butonul de control.

 • Produs in Franta

  Blenderul vertical Tefal Eco Respect este confectionata in frabirca noastra din Lourdes.

 • Protectie antistropire

  Pastreaza-ti blatul de bucatarie curat datorita piciorului pasator cu protectie antistropire.

 • Recipient de 800ml

  Recipientul de 800ml este ideal pentru a prepara supe de casa, piure, sosuri si multe altele datorita capacitatii generoase.

Caracteristici
Putere 600  W
Trepte de viteză 2  
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Capacitate tocător /  ml
Depozitare /  
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare Negru  
Accesorii suplimentare incluse /  
Culoare secundara /  
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Negru  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.