TEFAL Blender vertical DailyMix HB533138

Blender vertical DailyMix HB533138 Eficiență și confort în fiecare zi

Performanța de top și ușurința în utilizare sunt principalele beneficii ale blenderului vertical Tefal DailyMix. Lamele de înaltă calitate, în combinație cu motorul puternic de 600 W, oferă o performanță înaltă de mixare. Declanșatorul intuitiv și ergonomic oferă control absolut asupra produsului, oferindu-ți posibilitatea de a obține rezultatele dorite.

Referinţă: HB533138

Blender vertical Tefal DailyMix: Mixare ușoară în fiecare zi

Obține rezultate perfecte în fiecare zi datorită blenderului vertical Tefal DailyMix și a funcțiilor sale inteligente.

Prepară noi rețete cu ușurință, de la supe, piure la sos pesto și multe altele.

Declanșatorul intuitiv și ușor de utilizat, cu o singură viteză, este ideal pentru a obține orice tip de textură, acesta fiind acompaniat de motorul puternic de 600 W ce garantează rezultate perfecte în fiecare zi.

Piciorul blenderului dispune de o protecție antistropire astfel blatul de bucătărie va rămâne mereu curat, iar recipientul de 800 ml inclus în pachet este compatibil cu mașina de spălat vase, precum și componentele detașabile, pentru o curățare ușoară.

Caracteristici esenţiale
 • Rezultate perfecte de mixare

  Blenderul vertical beneficiază de un motor puternic de 600 W ce oferă rezultate rapide și înaltă eficiență, ideal pentru o varietate de rețete.

 • Putere de 600 W

  Obține rezultatele dorite pentru orice tip de ingredient sau rețetă datorită puterii motorului de 600 W.

 • Tel

  Acesta este ideal pentru a prepara omletă, bate albușuri de ouă și multe altele.

 • Tocător

  Ideal pentru a toca o varietate de ingrediente, precum legume, salate, verdețuri, condimente și multe altele.

 • Recipient

  Pachetul include un reciepient de 800 ml, perfect pentru a prepara supe, piure, sos pesto și multe altele.

 • Protecție antistropire

  Păstrează-ți blatul de bucătărie curat datorită protecției antistropire de la baza piciorului.

 • Mâner ergonomic

  Bucură-te de sesiuni de gătit confortabile datorită designului ergonomic ce oferă confort sporit în utilizare, chiar și pentru sesiunile intense de gătit.

 • Ușor de utilizat

  Declanșatorul este intuitiv și ușor de folosit, acesta oferind acces către singura treaptă de viteză, ce este ideală pentru orice tip de rețetă.

Caracteristici
Putere 600  W
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Tocător    
Capacitate tocător 500  ml
Tel    
Depozitare /  
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare White  
Culoare secundara Coal  
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher White  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.