TEFAL Aparat 4 în 1 pentru prepararea hranei bebelușilor Yummy Gourmet HB55W430

Aparat 4 în 1 pentru prepararea hranei bebelușilor Yummy Gourmet HB55W430 Aparatul 4 în 1, inteligent și versatil, pentru prepararea hranei bebelușilor

Descoperă aparatul pentru prepararea hranei bebelușilor de la Tefal, Yummy Gourmet, care vine cu un blender vertical inclus, ce se va mula perfect nevoilor tale - de la prima lui masă și descoperirea noilor arome și texturi, până la perioada de creștere și multe altele. Designul 4 în 1 îți va permite să gătești la abur, să mixezi, să reîncălzești și să decongelezi cu ușurință o varietate de rețete, nu doar cele pentru bebeluși, pentru întreaga familie.

Referinţă: HB55W430

Aparat 4 în 1 pentru prepararea hranei bebelușilor, Yummy Gourmet: Partenerul ideal pentru rețete delicioase chiar la tine acasă

Numai tu știi ce este cel mai bun pentru bebelușul tău!

Gătește cu ușurință rețete delicioase chiar la tine acasă datorită aparatului pentru prepararea hranei bebelușilor de la Tefal, Yummy Gourmet 4 în 1.

Acesta îți va permite să gătești la aburi, să mixezi, să reîncălzești și să decongelezi cu ușurință folosind un singur aparat, economisind astfel timp în bucătărie pentru a-l petrece alături de cei dragi.

Yummy Gourmet va fi partenerul tău în bucătărie pentru mulți ani datorită blenderului vertical inclus în pachet.

Cu acesta vei putea prepara piure și supe cremă delicioase sau chiar rețete tartinabile.

Caracteristici esenţiale
 • 4 moduri de gătire

  Descoperă 4 funcții cu un singur aparat. Gătește la abur, mixează reîncălzește și decongelează cu ușurință datorită celor 2 programe automate și celui manual.

 • Posibilități nelimitate

  De la piure și supe la hummus gustos, gazpacho și rețete tartinabile delicioase, orice preparat este ușor de obținut cu Yummy Gourmet.

 • Economisește timp

  Pregătește hrana bebelușului tău în avans, păstreaz-o în recipientele ceramice incluse și reîncălzește-o sau decongelează rapid - toate acestea cu Yummy Gourmet. Mai puțin timp în bucătărie, mai mult timp alături de cei dragi.

 • Ușor de curățat

  Componente detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.

 • Ușor de utilizat

  Ecranul digital tactil și cele 2 programe automate fac ca aparatul Yummy Gourmet să fie ușor de folosit, de fiecare dată.

 • Partenerul tău pentru mulți ani

  Aparatul inteligent și versatil, se va mula perfect potrivit nevoilor tale, de la prima masă a bebelușului la preparate delicioase pentru întreaga familie.

 • Fără BPA

  Yummy Gourmet este produs în întregime din materiale ce nu conțin BPA, pentru siguranță sporită în utilizare.

Caracteristici
Putere 600  W
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Mâner ergonomic    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Rețete incluse    
Accesorii suplimentare incluse Accesoriu Baby Gourmet  
Lungimea cablului de alimentare 1.1  m
Tip de ștecher Europeană  
Blade technology 4 Powelix blades = 30% faster  
Baby food    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
Pentru funcționarea optimă a aparatului, îndepărtați calcarul la fiecare 8 utilizări:
 • Îndepărtați vasul de pe bază.

 • Deschideți rezervorul de apă îndepărtându-i capacul.

 • Turnați 175 ml de apă rece în rezervorul de apă.

 • Adăugați 75 ml de oțet alb.

 • Lăsați la înmuiat peste noapte.

 • Vărsați apa și oțetul din rezervor.

 • Clătiți interiorul rezervorului de apă de câteva ori cu apă caldă.

 • Dacă depunerile de calcar nu au fost îndepărtate complet, repetați pașii de mai sus.

 • Nu utilizați niciodată produse de curățare abrazive.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Capacul nu este așezat pe rezervorul de apă sau nu este blocat corespunzător.
Închideți bine capacul.
Nu există suficientă apă în rezervorul de apă.
Umpleți rezervorul de apă după ce a trecut un minut pentru a evita formarea de jeturi de abur și eventuale arsuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.