Cuţit electric TEFAL Prep´Line 8523.31

Prep´Line 8523.31  Feliază într-o clipă!
  • Ideal pentru a felia carne, pâine şi legume!

Prep'line: feliază diferite tipuri de texturi într-un timp scurt

Forma sa ergonomică îl face un partener ideal pentru tăierea tuturor tipurilor de ingrediente, de la cele mai delicate la cele mai dure, repede şi uşor.

  • Lamă standard care taie cu precizie felii groase sau subţiri
  • Sigur de utilizat datorită butonului pentru detaşarea lamei
  • Lamă din oţel inoxidabil compatibilă cu maşina de spălat vase
  • Indicator LED pentru pornire (împiedică pornirea accidentală)
  • Design modern şi ergonomic

 

 

 

 

 

 

Caracteristici
Putere 100  W
Trepte de viteză 1  
Număr de palete 1  
Tipul de palete Lamă standard  
Ejectarea automată a lamelor Buton pentru detaşarea cuțitului  
Materialul lamelor Oțel inoxidabil  
Tipuri de funcții Feliere, tăiere  
Materialul panoului frontal Plastic  
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii Lamele  
Culoare Alb  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Vă recomandăm să îl utilizaţi timp de maximum 15 minute. Cel mai bine este să îl lăsaţi să se răcească înainte de a-l reutiliza.
Trebuie să utilizaţi lamele speciale pentru alimente congelate. Pentru aceasta, puneţi aparatul în priză şi porniţi-l apăsând pe întrerupător. Important: poziţionaţi lamele deasupra alimentelor congelate pe care urmează să le tăiaţi şi mişcaţi-le înainte şi înapoi pentru a facilita operaţiunea. Aceste lame sunt concepute special pentru a îmbunătăţi tăierea şi, în special, pentru tăierea alimentelor cu coajă (pâine, carne etc.).
Nu, această operaţiune ar deteriora lamele, indiferent de modelul acestora.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Ca parte a angajamentului său față de calitate, Groupe SEB a creat o politică de Eco informare denumită „Sănătate și mediu” privind produsele sale Tefal/T-fal cu înveliș antiaderent. Acest angajament garantează absența PFOA, a plumbului și a cadmiului din învelișurile Tefal/T-fal și caracterul inofensiv al produselor noastre antiaderente din punctul de vedere al influenței asupra mediului înconjurător și asupra consumatorului. Această politică de Eco informare se bazează pe o analiză periodică realizată de laboratoare independente din mai multe țări (INERIS din Franța, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS din Regatul Unit, FABES Labs din Germania, MB Labs din Canada, SGS din China) (link către site-urile laboratoarelor). Acest angajament se regăsește pe site-ul Tefal/T-fal, precum și pe ambalajele vaselor de gătit cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.