TEFAL Blender de mare viteză UltraBlend Boost BL985A31

Blender de mare viteză UltraBlend Boost BL985A31 Rezultate perfecte și o alimentație sănătoasă

Blenderul de mare viteză UltraBlend Boost oferă o varietate de preparate calde și reci datorită celor 2 recipiente dedicate: un recipient cu sticlă termo rezistentă și un recipient ultra rezistent Tritan pentru a schimba cu ușurință între preparate calde și reci. Blenderul beneficiază de tehnologia Tripl'Ax® Pro, cu 6 lame din inox și un motor motor puternic de 1300 W ce garantează rezultate perfecte, toate acestea contribuie la eliberarea nutrienților din fiecare ingredient. De asemenea, UltraBlend Boost dispune de tehnologia Nutrikeep™ ce presupune o eliberare completă a aerului din interiorul recipientului de mixare, aerul fiind principalul factor ce cauzează oxidarea alimentelor. Blenderul oferă 10 funcții de gătire (Supă, Coulis, Sos iute, compot, lapte vegetal, funcție de zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, funcție pentru măcinarea nucilor, sorbet) și un display digital intuitiv, ușor de utilizat, pentru ca tu să te poți bucura de o gamă variată de preparate sănătoase.

Referinţă: BL985A31

Blenderul de mare viteză Tefal UltraBlend Boost: Eliberează mai mult gust, cu preparate calde sau reci!

Prepară rețetele tale favorite, calde sau reci, fără griji datorită blenderului de mare viteză Tefal UltraBlend Boost.

Acesta oferă posibilitatea de a prepara o gamă variată de rețete datorită celor doua recipiente: unu din sticlă termo-rezistentă pentru a preparate calde (supe, coulis, compoturi...) și unul ultra rezistent confecționat din Tritan pentru preparate reci (sorbet, smoothie-uri...).

Preparară o gamă variată de rețete delicioase datorită display-ului digital intuitiv și a celor 10 funcții de gatire (supă, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, funcție de zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, funcție pentru măcinarea nucilor, sorbet).

Motorul de mare viteză de 1300 W face ca lamele să se învârtă cu o viteză de până la 400 km/h și garantează o eliberare perfectă a nutrienților din fructe și legume pentru preparate de până la 15 ori mai fine și mai savuroase.

Pulvezirarea fructelor și a legumelor eliberează un număr mare de nutrienți pentru a putea fi absorbite cu ușurință de către organism.

Bucură-te de băuturile tale preferate pentru un nivel optim de energie și nutrienți!

Blenderul UltraBlend Boost păstrează nutrienții preparatelor datorită tehnologiei de anti-oxidare NutriKeep, ce presupune o eliberare completă a aerului din interiorul recipientului de mixare pentru preparate perfecte.

*comaprativ cu un blender obișnuit

Caracteristici esenţiale
 • Capac pentru vacuum

  Acesta elimină aerul din recipientul de mixare pentru a preveni oxidarea preparatelor tale în timpul procesului de mixare.

 • Capac securizat

  Blenderul nu va putea funcționa decât atunci când capacul este bine închis, oferind astefel un plus de siguranță.

 • Funcție inteligentă pentru detectarea recipientului de mixare

  Această funcție oferă posibilitatea ca display-ul să se adapteze în funcție de recipientul selectat: ecran albastru pentru preparate reci; ecran portocaliu pentru preparate calde!

 • 10 funcții automate de gătire

  Blenderul BlendForce oferă 10 programe automate de gătire pentru a prepara rețetele tale preferate (supă, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, funcție de zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, funcție de mâcinare a nucilor, sorbet) și o funcție manuală pentru a prepara o gamă variată de rețete.

 • Tehnologia NutriKeep™

  Tehnologia NutriKeep elimină aerul din recipientul de mixare pentru a minimiza oxidarea pentru ca tu să te poți bucura de preparatele tale favorite.

 • Smoothie-uri proaspete pline de antioxidanți

 • Rezultate mai omogene*

 • Culori mai vii, rezultate mai puțin oxidate*

 • Recipient din sticlă

  Acesta este ideal pentru prepararea rețetelor calde.

 • Recipient din sticlă termorezistent

  Acesta este ideal pentru a prepara rețete calde.

 • Accesoriu pentru impins

  Acesta este perfect pentru a introduce și amesteca ingredientele în recipientul de mixare pentru a obține rezultate perfecte de fiecare dată!

 • Tehnologia Tripl’Ax Pro  

  Blenderul de mare viteză UltraBlend Boost oferă performanțe de top datorită motorului de 1300 W și a tehnologie Tripl'Ax ce oferă rezultate de până la 50 de ori mai fine*.

  *comparativ cu un blender obișnuit

 • Recipient din tritan ultra rezistent

  Acesta este perfect pentru a prepara rețetele reci inclusiv pentru a zdrobi gheața.

Reţete
Caracteristici – Comparaţie
Putere 1300  
1300  
Blades Technology Trip'Ax Blades  
Trip'Ax Blades  
Materialul recipientului Sticlă  
Sticlă  
Lame detașabile    
   
Număr de lame 6  
6  
Accesorii suplimentare incluse Recipient din Tritan  
nu se aplică
Suction feet for stability    
   
Programs 10 programe automate  
nu se aplică
Funcție de mărunțire a gheții    
   
Depozitare cablu    
nu se aplică
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Capacul trebuie să fie întotdeauna închis în timpul funcţionării aparatului.
Pentru a adăuga ingrediente pe parcursul mixării, scoateţi dopul tubului de alimentare şi introduceţi ingredientele prin orificiul de umplere al capacului.
Această funcţie, în cazul în care aparatul dumneavoastră este prevăzut cu o astfel de funcţie, permite zdrobirea cuburilor de gheaţă, prepararea de smoothie-uri sau de băuturi reci cu ajutorul funcţiei Pulse.
Turnaţi întotdeauna în vas mai întâi ingredientele lichide înainte de a adăuga ingredientele solide, fără a depăşi nivelul maxim indicat.
Pentru a obţine cele mai bune rezultate, trebuie să tăiaţi alimentele în cuburi de maximum 2-3 cm înainte de a le pasa.
Nu, nu introduceţi bolul în cuptorul cu microunde.
Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălaţi toate accesoriile blenderului cu apă caldă şi detergent, având grijă să nu vă răniţi cu cuţitele care sunt foarte ascuţite. Nu este necesar să spălaţi corpul blenderului înainte de utilizare.
Tocătorul poate fi folosit pentru pătrunjel, usturoi, ceapă, pâine, nuci etc.
Folosiți funcția „de pulsare” pentru impulsuri de 2 secunde, timp de maximum 3 minute.
Opriți și lăsați blenderul în pauză timp de 15 minute înainte să reîncepeți.
Sistemul de încălzire controlează un rezistor de încălzire cu filament electric (nu este un sistem de încălzire cu inducție).
Aparatul nostru respectă standardele franceze/europene în ceea ce privește emisia de frecvențe radio, inclusiv limitarea expunerii umane la câmpurile electromagnetice.
Aparatul dumneavoastră este prevăzut cu un sistem de împământare. Conectați întotdeauna aparatul la o priză cu împământare.
Trebuie să aveți întotdeauna în vedere măsurile de precauție necesare în cazul persoanelor care au stimulatoare cardiace.
Pentru a curăța corpul aparatului, înainte de toate scoateți-l din priză și utilizați o cârpă umedă.
Pentru a curăța bolul, utilizați apă și detergent sau detergent de vase lichid.
Anumite boluri pot fi spălate în mașina de spălat vase, consultați instrucțiunile de utilizare.
Acest fenomen este cauzat probabil de cantitatea prea mare de alimente sau de bucăţile de alimente prea mari sau prea tari. Pentru a remedia acest lucru, reduceţi dimensiunea sau cantitatea de ingrediente sau adăugaţi puţin lichid.
Aparatul nu este aşezat pe o suprafaţă plană şi stabilă; aparatul nu este stabil.
Volumul ingredientelor care urmează să fie pasate este prea mare, reduceţi cantitatea de ingrediente.
Dacă vibraţiile persistă, contactaţi un centru de reparaţii autorizat.
Conținutul se scurge prin capac (se revarsă):
• volumul ingredientelor este prea mare, nu depășiți nivelul maxim de umplere a vasului indicat în instrucțiunile de utilizare,
• capacul nu este poziționat corect, fixați-l corespunzător pe vasul blenderului.
În cazul în care capacul are o garnitură de etanșare, verificați starea acesteia și înlocuiți-o dacă este necesar.


Conținutul se scurge prin partea inferioară a vasului:
• aparatul dumneavoastră nu este echipat cu cuțite detașabile: este posibil ca garnitura de etanşare a cuțitului să fie deteriorată, duceți-o la un centru de reparații autorizat pentru a fi verificată,
• aparatul dumneavoastră este echipat cu cuțite detașabile: verificați ca acestea să fie poziționate în mod corect pe vas: cuțitele trebuie să fie corect introduse în vas (nu trebuie să existe spațiu între cuțite și fundul vasului),

• verificaţi dacă garnitura este corect poziționată pe cuțite, cele 3 pliuri ale garniturii trebuie să fie vizible după instalarea acesteia. Dacă aceasta este poziționată în celălalt sens, nu veți putea fixa cuțitele pe vas,

• verificați starea garniturii de etanșare și înlocuiți-o dacă este necesar,
• verificați ca vasul să nu fie crăpat sau spart în urma unei lovituri.

Dacă scurgerea conținutului persistă, duceți aparatul la un centru de reparații autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.