TEFAL Toaster TT640810

Toaster TT640810 Luminează-ți dimineața cu o atingere de buton

Înfrumusețează-ți bucătăria cu un toasterul Tefal inovativ și ușor de folosit. Bucură-te de pâine prăjită exact așa cum îți place datorită funcției pentru Favorite, cronometrului digital și a nivelelor de rumenire. Designul designului modern și a funcțiilor inteligente oferă o utilizare confortabilă de fiecare dată.

Referinţă: TT640810

Toasterul Tefal: Bucură-te de pâine prăjită exact așa cum îți palce cu o singură atingere

Savurează in fiecare zi pâinea prăjită așa cum îți place datorită toasterului Tefal ce beneficiază de un design modern și funcții inteligente.

Acesta îți va permite să memorezi modul favorit de preparare pentru a fi ușor de folosit ulterior cu doar o simplă atingere.

Toasterul dispune de un display digital ce afișează timpul rămas din procesul de preparare și nivelul de rumenire pentru rezultate așa cum îți plac.

Funcțiile inteligente Oprire, Dezghețare și Reîncălzire cu indicator luminos oferă o utilizare confortabilă, iar fantele cu dimensiuni variabile sunt ideale pentru a prăji orice tip de pâine.

Tăvița pentru colectarea firimiturilor este detașabilă pentru curățare ușoară și mânerul cu ridicare completă îți permite să scoți cu ușurință orice felie de pâine indiferent de mărime.

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Funcție pentru Favorite

  Memorează modurile preferate de preparare datorită funcției dedicate pentru a obține rezultate perfecte cu o simplă apăsare de buton.

 • Ecran digital

  Toasterul beneficiază de un design elegant și un ecran ce afișează timpul rămas din precesul de preparare pentru confort sporit.

 • Rezultate personalizate

  Bucură-te de rezultate perfecte exact așa cum îți plac datorită celor 7 nivele de rumenire.

 • 3 funcții dedicate la o simplă atingere de buton

  Funcțiile de Oprire, Dezghețare și Reîncălzire cu indicator luminos îți permit să oprești imediat procesul de preparare, să prăjești pâine congelată și să reîncălzești pâine deja prăjită în numai 30 de secunde.

 • Fante cu lățime variabilă

  Ideale pentru a prăji orice tip ce pâine, indiferent de grosime, datorită sistemului de centrare ce asigură rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Tăviță pentru firimituri de tașabilă

  Aceasta este ușor de scot de sub toaster pentru o curățare ușoară și fără efort.

 • Ridicare completă a mânerului

  Scoate cu ușurință până și cele mai mici felii de pâine datorită mânerului.

Caracteristici
Short Toast slot  
2S  
Plastic  
Dispozitiv de ridicare    
Putere 850  W
Oprire    
Dezghețare    
Reîncălzire    
Niveluri de control 7  
Centrarea automată a feliei pentru prăjire uniformă    
Tavă detașabilă pentru firimituri    
Indicator luminos    
Culoare Negru  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Butonul de decongelare vă permite să decongelaţi pâinea şi permite automat un timp suplimentar pentru prăjirea pâinii.
Funcţia de reîncălzire a unui prăjitor de pâine reduce automat timpul de prăjire la aproximativ 30 de secunde pentru ca pâinea prăjită rece să fie reîncălzită, fără a o arde.
Nu, prăjitoarele noastre nu sunt adecvate pentru pungile pentru prăjitoare de pâine.
Aceasta permite ridicarea uşoară a suportului de pâine, reuşind astfel să scoateţi preparatele mai mici precum brioşele şi covrigii fără să vă ardeţi degetele!
Pe o suprafaţă de lucru cu suficient spaţiu în jur, departe de orice substanţă inflamabilă (perdele, coşuri de gunoi, prize electrice etc.) şi niciodată nesupravegheat.
Aproape toate tipurile de pâine disponibile în magazine. Trebuie să ţineţi cont de faptul că pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Pâinea congelată se prăjeşte mai lent. Cu termostatul ajustabil, puteţi adapta nivelul de prăjire potrivit gustului dumneavoastră. Dacă o felie de pâine rămâne blocată în aparat, scoateţi-l din priză şi lăsaţi-l să se răcească. Astfel veţi putea scoate felia fără a risca să vă ardeţi.
Diferenţele dintre nivelurile de umiditate ale diverselor tipuri de pâine pot determina o variaţie a timpului şi a nivelului de prăjire. Pâinea uşor uscată trebuie prăjită la un nivel de prăjire foarte scăzut. Pâinea foarte proaspătă sau din făină integrală trebuie prăjită la un nivel de prăjire uşor mai ridicat. Pâinea cu suprafaţă neuniformă, precum chiflele englezeşti, ar putea necesita un nivel de prăjire mai ridicat.
Da, pentru pâinea care conţine cereale.
Nu, pentru pâinea care conţine fructe uscate. Prăjirea va da pâinii un gust neplăcut şi va arde fructele, existând posibilitatea producerii de daune materiale.
Nu recomandăm încălzirea sau prăjirea produselor presărate sau glazurate cu zahăr.
Da. Cu ajutorul accesoriului de centrare automată cu care sunt prevăzute toate prăjitoarele noastre de pâine şi cu ajutorul fantelor cu adâncime şi lărgime suplimentare ale noilor modele, chiflele, rulourile, feliile subţiri sau groase pot fi prăjite cu uşurinţă fără să se lipească de elementele de încălzire.
Nu. Nu utilizaţi niciodată prăjitorul de pâine pentru a coace, a prăji sau a decongela alte alimente decât pâinea.
Acest lucru este posibil numai cu aparatele concepute special pentru chifle mici. Aveţi grijă, întrucât în prăjitorul de pâine puteţi pune cel mult 2 sau 3 chifle pentru a evita concentrarea de căldură.
Nu, aparatul poate fi utilizat numai pentru o singură funcţie o dată.
Pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Pâinea congelată se prăjeşte chiar mai lent.
Cu selectorul de nivel de rumenire, puteți regla prăjirea în funcție de preferințe.
Înainte de a efectua operaţiunea de curăţare, de întreţinere sau de depozitare, scoateţi din priză prăjitorul de pâine şi lăsaţi-l să se răcească. Pentru a curăţa suprafaţa exterioară a prăjitorului de pâine şi cablul de alimentare, utilizaţi o cârpă moale sau un burete uşor umed şi detergent şi apoi uscaţi-l bine. Pentru a curăţa tăviţa pentru colectarea firimiturilor, scoateţi-o şi ştergeţi-o cu o cârpă umedă. Nu o spălaţi în maşina de spălat vase. Pentru întreţinerea prăjitorului de pâine, nu utilizaţi niciodată detergenţi abrazivi, ustensile din metal sau bureţi abrazivi. Şi nu atingeţi niciodată elementul de încălzire.
Maneta rămâne blocată în poziţia inferioară atunci când prăjitorul de pâine este pornit şi conectat la priza de alimentare cu energie electrică. În cazul în care problema persistă, scoateţi prăjitorul de pâine din priză, întoarceţi-l cu faţa în jos deasupra unei chiuvete şi scuturaţi-l uşor pentru a elimina orice firimitură mare care ar putea bloca mecanismul. Dacă problema persistă în continuare, duceţi prăjitorul de pâine la un centru de service autorizat.
O singură felie de pâine într-un prăjitor cu două fante cauzează o încălzire inegală.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Pâinea standard tăiată în felii pătrate. Reţineţi că pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Prăjirea pâinii congelate durează mai mult, în funcţie de model. Prăjitorul de pâine este dotat cu un buton pentru prăjirea pâinii congelate.
Nu este nevoie să aruncaţi pâinea deja prăjită; utilizaţi funcţia de reîncălzire a prăjitorului de pâine (în funcţie de model).
Opriţi aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Scoateţi aparatul din priză înainte de a încerca să scoateţi pâinea. Astfel veţi putea scoate felia fără a risca să atingeţi un element fierbinte. Reţineţi să nu lăsaţi niciodată prăjitorul de pâine nesupravegheat în timpul funcţionării.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.