TEFAL Toaster Sense TT693110

Toaster Sense TT693110 Lumineaza-ti dimineata cu o atingere de buton

Infrumuseteaza-ti bucataria cu un toasterul Tefal Sense inovator si usor de folosit. Bucura-te de paine prajita exact asa cum iti place datorita functiei pentru Favorite, cronometrului digital si a nivelurilor de rumenire. Designul modern si functiile inteligente ofera o utilizare confortabila de fiecare data.

Referinţă: TT693110

Toasterul Tefal Sense: Bucură-te de pâine prăjită exact așa cum îți palce cu o singură atingere

Savurează in fiecare zi pâinea prăjită așa cum îți place datorită toasterului Tefal Sense ce beneficiază de un design modern și funcții inteligente.

Acesta îți va permite să memorezi modul favorit de preparare pentru a fi ușor de folosit ulterior cu doar o simplă atingere.

Toasterul dispune de un display digital ce afișează timpul rămas din procesul de preparare și nivelul de rumenire pentru rezultate așa cum îți plac.

Funcțiile inteligente Oprire, Dezghețare și Reîncălzire cu indicator luminos oferă o utilizare

confortabilă, iar fantele cu dimensiuni variabile sunt ideale pentru a prăji orice tip de pâine.

Tăvița pentru colectarea firimiturilor este detașabilă pentru curățare ușoară și mânerul cu

ridicare completă îți permite să scoți cu ușurință orice felie de pâine indiferent de mărime.

Caracteristici esenţiale
 • Ecran digital

  Toasterul beneficiaza de un design elegant si un ecran ce afiseaza timpul ramas din precesul de preparare pentru confort sporit.

 • 4 functii dedicate la o simpla atingere de buton

  Cele 7 niveluri de rumenire si Functiile de Oprire, Dezghetare si Reincalzire iti permit sa opresti imediat procesul de preparare, sa prajesti paine congelata si sa reincalzesti paine deja prajita in numai 30 de secunde, toate acestea la o simpla atingere.

 • Rezultate personalizate

  Bucura-te de rezultate perfecte exact asa cum iti plac datorita celor 7 niveluri de rumenire.

 • Ridicare completa a manerului

  Scoate cu usurinta pana si cele mai mici felii de paine datorita manerului.

 • Tavita pentru firimituri detasabila

  Aceasta este usor de scos de sub toaster pentru o curatare usoara si fara efort.

 • Fante cu latime variabila

  Ideale pentru a praji orice tip ce paine, indiferent de grosime, datorita sistemului de centrare ce asigura rezultate perfecte de fiecare data.

Caracteristici
Dispozitiv de ridicare    
Putere 720-850  W
Oprire    
Dezghețare    
Reîncălzire    
Niveluri de control 7  
Centrarea automată a feliei pentru prăjire uniformă    
Tavă detașabilă pentru firimituri    
Depozitare cablu    
Indicator luminos    
Culoare Alb  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Butonul de decongelare vă permite să decongelaţi pâinea şi permite automat un timp suplimentar pentru prăjirea pâinii.
Funcţia de reîncălzire a unui prăjitor de pâine reduce automat timpul de prăjire la aproximativ 30 de secunde pentru ca pâinea prăjită rece să fie reîncălzită, fără a o arde.
Nu, prăjitoarele noastre nu sunt adecvate pentru pungile pentru prăjitoare de pâine.
Aceasta permite ridicarea uşoară a suportului de pâine, reuşind astfel să scoateţi preparatele mai mici precum brioşele şi covrigii fără să vă ardeţi degetele!
Pe o suprafaţă de lucru cu suficient spaţiu în jur, departe de orice substanţă inflamabilă (perdele, coşuri de gunoi, prize electrice etc.) şi niciodată nesupravegheat.
Aproape toate tipurile de pâine disponibile în magazine. Trebuie să ţineţi cont de faptul că pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Pâinea congelată se prăjeşte mai lent. Cu termostatul ajustabil, puteţi adapta nivelul de prăjire potrivit gustului dumneavoastră. Dacă o felie de pâine rămâne blocată în aparat, scoateţi-l din priză şi lăsaţi-l să se răcească. Astfel veţi putea scoate felia fără a risca să vă ardeţi.
Diferenţele dintre nivelurile de umiditate ale diverselor tipuri de pâine pot determina o variaţie a timpului şi a nivelului de prăjire. Pâinea uşor uscată trebuie prăjită la un nivel de prăjire foarte scăzut. Pâinea foarte proaspătă sau din făină integrală trebuie prăjită la un nivel de prăjire uşor mai ridicat. Pâinea cu suprafaţă neuniformă, precum chiflele englezeşti, ar putea necesita un nivel de prăjire mai ridicat.
Da, pentru pâinea care conţine cereale.
Nu, pentru pâinea care conţine fructe uscate. Prăjirea va da pâinii un gust neplăcut şi va arde fructele, existând posibilitatea producerii de daune materiale.
Nu recomandăm încălzirea sau prăjirea produselor presărate sau glazurate cu zahăr.
Da. Cu ajutorul accesoriului de centrare automată cu care sunt prevăzute toate prăjitoarele noastre de pâine şi cu ajutorul fantelor cu adâncime şi lărgime suplimentare ale noilor modele, chiflele, rulourile, feliile subţiri sau groase pot fi prăjite cu uşurinţă fără să se lipească de elementele de încălzire.
Nu. Nu utilizaţi niciodată prăjitorul de pâine pentru a coace, a prăji sau a decongela alte alimente decât pâinea.
Acest lucru este posibil numai cu aparatele concepute special pentru chifle mici. Aveţi grijă, întrucât în prăjitorul de pâine puteţi pune cel mult 2 sau 3 chifle pentru a evita concentrarea de căldură.
Nu, aparatul poate fi utilizat numai pentru o singură funcţie o dată.
Pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Pâinea congelată se prăjeşte chiar mai lent.
Cu selectorul de nivel de rumenire, puteți regla prăjirea în funcție de preferințe.
Înainte de a efectua operaţiunea de curăţare, de întreţinere sau de depozitare, scoateţi din priză prăjitorul de pâine şi lăsaţi-l să se răcească. Pentru a curăţa suprafaţa exterioară a prăjitorului de pâine şi cablul de alimentare, utilizaţi o cârpă moale sau un burete uşor umed şi detergent şi apoi uscaţi-l bine. Pentru a curăţa tăviţa pentru colectarea firimiturilor, scoateţi-o şi ştergeţi-o cu o cârpă umedă. Nu o spălaţi în maşina de spălat vase. Pentru întreţinerea prăjitorului de pâine, nu utilizaţi niciodată detergenţi abrazivi, ustensile din metal sau bureţi abrazivi. Şi nu atingeţi niciodată elementul de încălzire.
Maneta rămâne blocată în poziţia inferioară atunci când prăjitorul de pâine este pornit şi conectat la priza de alimentare cu energie electrică. În cazul în care problema persistă, scoateţi prăjitorul de pâine din priză, întoarceţi-l cu faţa în jos deasupra unei chiuvete şi scuturaţi-l uşor pentru a elimina orice firimitură mare care ar putea bloca mecanismul. Dacă problema persistă în continuare, duceţi prăjitorul de pâine la un centru de service autorizat.
O singură felie de pâine într-un prăjitor cu două fante cauzează o încălzire inegală.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Pâinea standard tăiată în felii pătrate. Reţineţi că pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Prăjirea pâinii congelate durează mai mult, în funcţie de model. Prăjitorul de pâine este dotat cu un buton pentru prăjirea pâinii congelate.
Nu este nevoie să aruncaţi pâinea deja prăjită; utilizaţi funcţia de reîncălzire a prăjitorului de pâine (în funcţie de model).
Opriţi aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Scoateţi aparatul din priză înainte de a încerca să scoateţi pâinea. Astfel veţi putea scoate felia fără a risca să atingeţi un element fierbinte. Reţineţi să nu lăsaţi niciodată prăjitorul de pâine nesupravegheat în timpul funcţionării.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.