Prăjitor de pâine Ultra Mini TT330D30 Prăjitorul de pâine ultra-compact
Un prăjitor de pâine deosebit de compact pentru a economisi spațiu în bucătărie şi 6 niveluri de rumenire pentru a savura pâine prăjită aşa cum îţi place
Prăjitorul de pâine Tefal Ultra Mini: Pâine prăjită delicioasă, în fiecare dimineaţă!
Economiseşte spațiu în bucătărie cu Ultra Mini, noul prăjitor de pâine elegant și practic de la Tefal.
Compactitatea este un aspect important atunci când vine vorba de a păstra ordine pe blatul de bucătărie.
Ultra Mini este extrem de uşor de depozitat datorită dimensiunilor mici, rămânând însă întotdeauna la îndemână pentru un mic dejun delicios.
Pregăteşte pâinea prăjită exact aşa cum îţi place, datorită celor 6 nivele de control pentru gradul de rumenire. Funcţia de oprire îţi permite să întrerupi ciclul de prăjire în orice moment, în funcţie de preferinţe.
Dispune, de asemenea, de un sistem pentru ridicarea completă a mânerului pentru a putea scoate cu uşurinţă chiar și cele mai mici felii de pâine prăjită, și o tavă de firimituri detașabilă pentru a păstra întotdeauna prăjitorul de pâine curat.
Datorită designulului compact şi elegant, din oţel inoxidabil, Ultra Mini întregeşte aspectul oricărei bucătării cu o notă elegantă.
Caracteristici esenţiale
Design compact
Uşor de depozitat, îşi găseşte locul în orice bucătărie
Niveluri de control
Control variabil cu 6 niveluri pentru rumenire pentru pâine prăjită aşa cum îţi place
Buton de oprire
Pentru întreruperea în orice moment a ciclului de prăjire
Tavă pentru firimituri detaşabilă
Tavă pentru firimituri detaşabilă pentru o curăţare uşoară
Funcţia de reîncălzire a unui prăjitor de pâine reduce automat timpul de prăjire la aproximativ 30 de secunde pentru ca pâinea prăjită rece să fie reîncălzită, fără a o arde.
Aceasta permite ridicarea uşoară a suportului de pâine, reuşind astfel să scoateţi preparatele mai mici precum brioşele şi covrigii fără să vă ardeţi degetele!
Pe o suprafaţă de lucru cu suficient spaţiu în jur, departe de orice substanţă inflamabilă (perdele, coşuri de gunoi, prize electrice etc.) şi niciodată nesupravegheat.
Aproape toate tipurile de pâine disponibile în magazine. Trebuie să ţineţi cont de faptul că pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Pâinea congelată se prăjeşte mai lent. Cu termostatul ajustabil, puteţi adapta nivelul de prăjire potrivit gustului dumneavoastră. Dacă o felie de pâine rămâne blocată în aparat, scoateţi-l din priză şi lăsaţi-l să se răcească. Astfel veţi putea scoate felia fără a risca să vă ardeţi.
Diferenţele dintre nivelurile de umiditate ale diverselor tipuri de pâine pot determina o variaţie a timpului şi a nivelului de prăjire. Pâinea uşor uscată trebuie prăjită la un nivel de prăjire foarte scăzut. Pâinea foarte proaspătă sau din făină integrală trebuie prăjită la un nivel de prăjire uşor mai ridicat. Pâinea cu suprafaţă neuniformă, precum chiflele englezeşti, ar putea necesita un nivel de prăjire mai ridicat.
Da, pentru pâinea care conţine cereale. Nu, pentru pâinea care conţine fructe uscate. Prăjirea va da pâinii un gust neplăcut şi va arde fructele, existând posibilitatea producerii de daune materiale.
Da. Cu ajutorul accesoriului de centrare automată cu care sunt prevăzute toate prăjitoarele noastre de pâine şi cu ajutorul fantelor cu adâncime şi lărgime suplimentare ale noilor modele, chiflele, rulourile, feliile subţiri sau groase pot fi prăjite cu uşurinţă fără să se lipească de elementele de încălzire.
Acest lucru este posibil numai cu aparatele concepute special pentru chifle mici. Aveţi grijă, întrucât în prăjitorul de pâine puteţi pune cel mult 2 sau 3 chifle pentru a evita concentrarea de căldură.
Pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Pâinea congelată se prăjeşte chiar mai lent. Cu selectorul de nivel de rumenire, puteți regla prăjirea în funcție de preferințe.
Înainte de a efectua operaţiunea de curăţare, de întreţinere sau de depozitare, scoateţi din priză prăjitorul de pâine şi lăsaţi-l să se răcească. Pentru a curăţa suprafaţa exterioară a prăjitorului de pâine şi cablul de alimentare, utilizaţi o cârpă moale sau un burete uşor umed şi detergent şi apoi uscaţi-l bine. Pentru a curăţa tăviţa pentru colectarea firimiturilor, scoateţi-o şi ştergeţi-o cu o cârpă umedă. Nu o spălaţi în maşina de spălat vase. Pentru întreţinerea prăjitorului de pâine, nu utilizaţi niciodată detergenţi abrazivi, ustensile din metal sau bureţi abrazivi. Şi nu atingeţi niciodată elementul de încălzire.
Maneta rămâne blocată în poziţia inferioară atunci când prăjitorul de pâine este pornit şi conectat la priza de alimentare cu energie electrică. În cazul în care problema persistă, scoateţi prăjitorul de pâine din priză, întoarceţi-l cu faţa în jos deasupra unei chiuvete şi scuturaţi-l uşor pentru a elimina orice firimitură mare care ar putea bloca mecanismul. Dacă problema persistă în continuare, duceţi prăjitorul de pâine la un centru de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Pâinea standard tăiată în felii pătrate. Reţineţi că pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Prăjirea pâinii congelate durează mai mult, în funcţie de model. Prăjitorul de pâine este dotat cu un buton pentru prăjirea pâinii congelate.
Opriţi aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Scoateţi aparatul din priză înainte de a încerca să scoateţi pâinea. Astfel veţi putea scoate felia fără a risca să atingeţi un element fierbinte. Reţineţi să nu lăsaţi niciodată prăjitorul de pâine nesupravegheat în timpul funcţionării.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.