TEFAL Prăjitor de pâine Element TT430830

Prăjitor de pâine Element TT430830 Redescoperă plăcerea de a lua micul dejun!

Bucură-te de micul dejun cu nou prăjitor de pâine cu 2 fante TEFAL Element. Datorită suportului pentru chifle integrat vei putea încălzi chiar și rulouri, produse de patiserie și brioșe. Cele 4 funcții cu indicatoare luminoase fac acest prăjitor ideal pentru orice tip pâine, în timp ce finisajul din oțel inoxidabil te va cuceri încă de la prima utilizare.

Referinţă: TT430830

Prăjitorul de pâine Tefal Element: ideal pentru fiecare mic dejun!

Cu prăjitorul de pâine Tefal Element, poți prăji orice tip de pâine datorită celor 2 fante și a celor 4 setări dedicate:

 • Reîncălzire -  pentru reîncălzirea pâinii prăjite;
 • Decongelare -  pentru o dezghețare uniformă a pâinii congelate;
 • Funcție pentru covrigi -  pentru a prăji perfect covrigii;
 • Oprire -  pentru întreruperea în orice moment a ciclului de prăjire.

Rezultatele sunt perfecte, așa cum îți dorești datorită celor 7 nivele ajustabile de rumenire.

Suportul integrat pentru chifle permite încălzirea rulourilor, produselor de patiserie și a brioșelor.

Nu în ultimul rând, acest prăjitor de pâine este dotat cu o tavă pentru firimituri detașabilă pentru a putea fi curățat mai ușor, fante cu lățimi diferite și ridicare completă a mânerului pentru a scoate până și cele mai mici felii de pâine.

Tefal Element este confecționat din oțel inoxidabil ceea ce îl face ușor de integrat în orice bucătărie, avănd un aspect plăcut și modern.

Caracteristici esenţiale
 • Funcție pentru produse de patiserie

  Pentru produse de patiserie calde și pufoase.

 • Suport pentru chifle integrat

  Suportul pentru încălzirea chiflelor este intregrat în toaster pentru încălzirea ușoară a rulourilor, produselor de patiserie și a baghetelor.

 • 4 funcții cu indicator luminos

  • Oprire - pentru întreruperea în orice moment a ciclului de prăjire;
  • Decongelare -  pentru o dezghețare uniformă a pâinii congelate;
  • Reîncălzire -  pentru reîncălzirea pâinii prăjite (ciclu de 30 de secunde);
  • Funcție pentru încălzirea covrigilor.

 • Design elegant

  Poate fi integrat cu ușurință în orice bucătărie datorită carcasei elegante din oțel inoxidabil.

 • Ridicare completă a mânerului

  Pentru a scoate cu ușurință chiar și cele mai mici felii de pâine în deplină siguranță.

 • Fante cu lațimi diferite

  Potrivite atât pentru feliile de pâine subțire, cât și pentru cele mai groase.

 • 7 nivele de rumenire

  Datorită acestora poți selecta nivelul de rumenire în funcție de preferinte.

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Butonul de decongelare vă permite să decongelaţi pâinea şi permite automat un timp suplimentar pentru prăjirea pâinii.
Funcţia de reîncălzire a unui prăjitor de pâine reduce automat timpul de prăjire la aproximativ 30 de secunde pentru ca pâinea prăjită rece să fie reîncălzită, fără a o arde.
Nu, prăjitoarele noastre nu sunt adecvate pentru pungile pentru prăjitoare de pâine.
Aceasta permite ridicarea uşoară a suportului de pâine, reuşind astfel să scoateţi preparatele mai mici precum brioşele şi covrigii fără să vă ardeţi degetele!
Pe o suprafaţă de lucru cu suficient spaţiu în jur, departe de orice substanţă inflamabilă (perdele, coşuri de gunoi, prize electrice etc.) şi niciodată nesupravegheat.
Aproape toate tipurile de pâine disponibile în magazine. Trebuie să ţineţi cont de faptul că pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Pâinea congelată se prăjeşte mai lent. Cu termostatul ajustabil, puteţi adapta nivelul de prăjire potrivit gustului dumneavoastră. Dacă o felie de pâine rămâne blocată în aparat, scoateţi-l din priză şi lăsaţi-l să se răcească. Astfel veţi putea scoate felia fără a risca să vă ardeţi.
Diferenţele dintre nivelurile de umiditate ale diverselor tipuri de pâine pot determina o variaţie a timpului şi a nivelului de prăjire. Pâinea uşor uscată trebuie prăjită la un nivel de prăjire foarte scăzut. Pâinea foarte proaspătă sau din făină integrală trebuie prăjită la un nivel de prăjire uşor mai ridicat. Pâinea cu suprafaţă neuniformă, precum chiflele englezeşti, ar putea necesita un nivel de prăjire mai ridicat.
Da, pentru pâinea care conţine cereale.
Nu, pentru pâinea care conţine fructe uscate. Prăjirea va da pâinii un gust neplăcut şi va arde fructele, existând posibilitatea producerii de daune materiale.
Nu recomandăm încălzirea sau prăjirea produselor presărate sau glazurate cu zahăr.
Da. Cu ajutorul accesoriului de centrare automată cu care sunt prevăzute toate prăjitoarele noastre de pâine şi cu ajutorul fantelor cu adâncime şi lărgime suplimentare ale noilor modele, chiflele, rulourile, feliile subţiri sau groase pot fi prăjite cu uşurinţă fără să se lipească de elementele de încălzire.
Nu. Nu utilizaţi niciodată prăjitorul de pâine pentru a coace, a prăji sau a decongela alte alimente decât pâinea.
Acest lucru este posibil numai cu aparatele concepute special pentru chifle mici. Aveţi grijă, întrucât în prăjitorul de pâine puteţi pune cel mult 2 sau 3 chifle pentru a evita concentrarea de căldură.
Nu, aparatul poate fi utilizat numai pentru o singură funcţie o dată.
Pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Pâinea congelată se prăjeşte chiar mai lent.
Cu selectorul de nivel de rumenire, puteți regla prăjirea în funcție de preferințe.
Înainte de a efectua operaţiunea de curăţare, de întreţinere sau de depozitare, scoateţi din priză prăjitorul de pâine şi lăsaţi-l să se răcească. Pentru a curăţa suprafaţa exterioară a prăjitorului de pâine şi cablul de alimentare, utilizaţi o cârpă moale sau un burete uşor umed şi detergent şi apoi uscaţi-l bine. Pentru a curăţa tăviţa pentru colectarea firimiturilor, scoateţi-o şi ştergeţi-o cu o cârpă umedă. Nu o spălaţi în maşina de spălat vase. Pentru întreţinerea prăjitorului de pâine, nu utilizaţi niciodată detergenţi abrazivi, ustensile din metal sau bureţi abrazivi. Şi nu atingeţi niciodată elementul de încălzire.
Maneta rămâne blocată în poziţia inferioară atunci când prăjitorul de pâine este pornit şi conectat la priza de alimentare cu energie electrică. În cazul în care problema persistă, scoateţi prăjitorul de pâine din priză, întoarceţi-l cu faţa în jos deasupra unei chiuvete şi scuturaţi-l uşor pentru a elimina orice firimitură mare care ar putea bloca mecanismul. Dacă problema persistă în continuare, duceţi prăjitorul de pâine la un centru de service autorizat.
O singură felie de pâine într-un prăjitor cu două fante cauzează o încălzire inegală.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Pâinea standard tăiată în felii pătrate. Reţineţi că pâinea uscată se prăjeşte mai repede decât pâinea proaspătă. Prăjirea pâinii congelate durează mai mult, în funcţie de model. Prăjitorul de pâine este dotat cu un buton pentru prăjirea pâinii congelate.
Nu este nevoie să aruncaţi pâinea deja prăjită; utilizaţi funcţia de reîncălzire a prăjitorului de pâine (în funcţie de model).
Opriţi aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Scoateţi aparatul din priză înainte de a încerca să scoateţi pâinea. Astfel veţi putea scoate felia fără a risca să atingeţi un element fierbinte. Reţineţi să nu lăsaţi niciodată prăjitorul de pâine nesupravegheat în timpul funcţionării.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.