TEFAL Infuzor pentru ceai Tastea BJ551B10

Infuzor pentru ceai Tastea BJ551B10 Ceai preparat perfect, la temperatura și timpul potrivit

Infuzorul de ceai Tefal Tastea îți oferă control absolut asupra pentru ca tu să obții ceaiuri perfecte de fiecare dată. Cele 8 trepte de temperatură (40°, 60°, 70°, 80°, 85°, 90°, 95°,100° C) și 10 setări pentru durata de infuzare, de la 1 la 10 minute și posibilitatea de a păstra la cald ceaiul până la 8 ore. Prepară ceaiuri perfecte cu infuzorul Tefal ce dispune de funcții avansate pentru o experiență unică.

Referinţă: BJ551B10

Infuzorul pentru ceai Tefal Tastea: Ceai perfect preparat la temperatura și timpul potrivit

Ingredientul cheie pentru a obține ceaiul perfect este temperatura optimă. Infuzorul pentru ceai Tefal Tastea dispune de o sticlă confecționată din sticlă rezistentă la temperaturi înalte și 8 trepte de temperatură.

Savurează în liniște ceaiul tău preferat, de la ceai alb sau verde, perfect infuzat la temperaturi scăzute, la ceai negru, preparat la temperaturi înalte, toate acestea în recipientul cu o capacitate de 1.5 L, perfect pentru orice ocazie.

Designul elegant și funcțiile inteligente oferă un plus de confort în utilizare: recipientul pentru frunze este confecționat din inox și oferă o infuzare și curățare ușoară, în timp ce funcția de Păstrare la cald va menține ceaiul tău la temperatura optimă timp de până la 8 ore.

Caracteristici esenţiale
 • Ceai preparat perfect, la temperatura și durată optimă

  Prepară ceaiul tău preferat ca un expert: cele 8 trepte de temperatură (40, 60, 70, 80, 85, 90, 95,100°C) sunt ideale pentru a prepara o varietate de rețete de ceai - de la ceai alb sau verde, infuzat la temperaturi joase, la ceai negru, preparat la temperaturi ridicate. Cele 10 setări pentru durata de infuzare, de la 1 la 10 minute, garantează rezultate perfecte pentru orice tip de ceai.

 • Funcție pentru păstrare la cald

  Ajustează durata de păstrare la cald, de la 1 la 8 ore, iar aparatul va păstra ceaiul tău la temperatura ideală pentru a putea fi servit pe întreaga durată a zilei.

 • Recipient din sticlă rezistent la temperaturi înalte de 1.5 L

  Acesta este ideal pentru a prepara și servi ceaiul tău favorit datorită sticlei de înaltă calitate din care este confecționat.

 • Bază de control cu ecran digital

  Aceasta dispune de un ecran digital ușor de citit ce afișează parametrii setați și alte funcții.

 • Recipient din oțel inoxidabil, detașabil

  Acesta este ideal pentru a infuza simplu și rapid rețetele tale favorite de ceai, fiind confecționat din inox. Recipientul este detașabil și oferă o curățare ușoară și rapidă.

Caracteristici
Culoare Gri  
Secondary colour(s) Alb  
Material Sticlă  
Putere 1200-1430  W
Capacitate 1.5  L
Bază rotativă 360◦    
Selector de temperatură Electronic  
on power base or on handle  
   
Lungimea cablului de alimentare 0.7  m
Tip de ștecher Europeană  
Formă ștecher Unghi drept  
Culoare ștecher Negru  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.