TEFAL Cântar de bucătărie Platine BC1500V0

Cântar de bucătărie Platine BC1500V0 Partenerul perfect pentru reţete de succes!

Cântarul de bucătărie electronic Platine de la Tefal are un design elegant și compact, fiind partenerul ideal pentru reţete reuşite de fiecare dată. Se poptriveşte perfect în orice bucătărie datoriră design-ului subţire și platformei rezistente din oţel inoxidabil, ce suportă o greutate de până la 5 kg.

Referinţă: BC1500V0

Găteşte cu precizie cu Platine!

Platforma de înaltă calitate din oţel inoxidabil este robustă şi uşor de curăţat, iar datorită capacităţii mari de până la 5 kg, se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

Funcţia automată Tara, scade greutatea recipientului, pentru a cântări cu precizie ingredientele, fără a fi nevoie de ajustări manuale adiţionale.

Exact până la fiecare gram, de la 0 la 5 kg. Ideal pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă a ingredientelor este extrem de importantă pentru o reţetă de succes.

Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

Platine este uşor de depozitat datorită design-ului subţire şi pregătit pentru utilizare imediată, având bateriile incluse în pachet.

Caracteristici esenţiale
 • Platformă de înaltă calitate din oţel inoxidabil

  Datorită designului elegant şi platformei robuste, din oțel inoxidabil, este foarte ușor de curătat şi se potriveşte perfect în orice bucătărie!

 • Capacitate mare

  Se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

 • Rezultate garantate

  Gradaţie la 1 g(ml), ideală pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă este extrem de importantă pentru o reţetă de succes.

 • Funcţie Tara

  Economisește timp cu funcția Tara cântărind succesiv mai multe ingrediente în același recipient. Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

 • Practic

  Nu ai nevoie de cană pentru măsurare. Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea produselor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

 • default

  Funcţie de măsurare a temperaturii

  Cireaşa de pe tort: cântarul detectează şi afişează temperatura camerei.

 • Gata de utilizare

  Pentru uz imediat, are inclusă în pachet o baterie CR2032.

Caracteristici
CONTROLUL GREUTĂȚII CORPORALE
Măsurarea greutății g/oz/ml/lb  
FUNCȚII INTELIGENTE
Funcție Tara    
Funcție pentru lichide    
Capacitate 5  kg
Gradație 1  g
Platformă Oţel inoxidabil  
Tip baterie CR 2032  
Număr de baterii 1  
Culoare Argintiu  
Baterii incluse    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Oprire automată    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a regla tara, mai întâi:
• porniți cântarul;
• puneți recipientul pe taler (recipientul poate fi mai mare decât talerul);
• apăsați „ON/OFF” și așteptați ca afișajul să arate zero.
Greutatea recipientului este scăzută automat.
Ștergeți cântarul cu o cârpă ușor umedă și ștergeți-l până se usucă complet. Nu scufundați aparatul în apă. Nu utilizaţi produse abrazive. Pentru bolul și capacul furnizate cu anumite modele:
• nu încălziți sau utilizați în cuptorul cu microunde;
• se recomandă spălarea de mână pentru a prelungi durata de utilizare.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatele precum cuptoarele cu microunde sau telefoanele mobile utilizate în apropierea cântarului pot cauza dereglări ale afișajului greutății. Nu lăsați cântarul în apropierea unei surse de căldură. Nu puneți recipiente fierbinți pe cântar.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.