TEFAL Cântar de bucătărie Optiss Decor BC5134V0

Cântar de bucătărie Optiss Decor BC5134V0 Partenerul tău pentru succes în bucătărie!

Tefal Optiss este un cântar electronic de bucătărie elegant și performant. Acesta are un design subțire, o platformă de sticlă ușor de curățat și poate cântări până la 5 kg. Optiss Decor are un ecran LCD generos iar bateriile incluse în pachet îți permit să îl folosești imediat ce îl scoți din cutie pentru mai mult confort.

Referinţă: BC5134V0

Cântarul de bucătărie Optiss: Gătitul nu a fost niciodată mai ușor!

Ușor de folosit și eficient, Tefal Optiss este cântarul electronic de bucătărie perfect!

Economisește timp atunci când gătești: funcția inteligentă TARA asigură cântăriri succesive a mai multor ingrediente în același recipient.

Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

Tefal Optiss are o capacitate maximă de până la 5 kg, poate fi integrat cu ușurintă în orice decor datorită designului său elegant.

Datorită bateriilor incluse în pachet căntarul de bucătărie Optiss Decor poate fi folosit imediat ce este scos din cutie, pentru mai mult confort.

Caracteristici esenţiale
 • Confort maxim în utilizare

  Platforma din sticlă de înaltă calitate este robustă şi rezistentă la zgârieturi, iar datorită capacităţii mari de până la 5 kg, cântarul de bucătărie se adaptează perfect oricărui tip de recipient.

 • Capacitate mare

  Se adaptează perfect tuturor rețetelor, de la aperitive la deserturi.

 • Rezultate garantate

  Gradație la 1 g este ideală pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă este extrem de importantă pentru o rețetă de succes.

 • Funcție TARA

  Economisește timp cu funcția TARA cântărind succesiv mai multe ingrediente în același recipient. Nu este nevoie sa transferi fiecare ingredient ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

 • Practic

  Nu ai nevoie de cană pentru măsurare. Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea produselor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

 • Ușor de depozitat

  Datorită designului său subțire și a cârligului retractabil cântarul de bucătărie este ușor de depozitat.

 • Gata de utilizare

  2 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediată.

Caracteristici
CONTROLUL GREUTĂȚII CORPORALE
Măsurarea greutății g / dl / cl  
FUNCȚII INTELIGENTE
Funcție Tara    
Funcție pentru lichide    
Capacitate 5  kg
Gradație 1  g
Platformă Sticlă tratată termic  
Tip baterie AAA  
Număr de baterii 2  
Dimensiunea ecranului 60 x 25  mm
Culoare Platformă cu design modern  
Baterii incluse    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Oprire automată    
Cârlig de agățat    
Tastatură sensibilă    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a regla tara, mai întâi:
• porniți cântarul;
• puneți recipientul pe taler (recipientul poate fi mai mare decât talerul);
• apăsați „ON/OFF” și așteptați ca afișajul să arate zero.
Greutatea recipientului este scăzută automat.
Ștergeți cântarul cu o cârpă ușor umedă și ștergeți-l până se usucă complet. Nu scufundați aparatul în apă. Nu utilizaţi produse abrazive. Pentru bolul și capacul furnizate cu anumite modele:
• nu încălziți sau utilizați în cuptorul cu microunde;
• se recomandă spălarea de mână pentru a prelungi durata de utilizare.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatele precum cuptoarele cu microunde sau telefoanele mobile utilizate în apropierea cântarului pot cauza dereglări ale afișajului greutății. Nu lăsați cântarul în apropierea unei surse de căldură. Nu puneți recipiente fierbinți pe cântar.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.