TEFAL Cântar de bucătărie Optiss Decor BC5122V0

Cântar de bucătărie Optiss Decor BC5122V0 Reţetele de prăjituri, acum la îndemâna oricui!

Cântarul de bucătărie din sticlă Tefal Optiss este partenerul perfect pentru gătit, oferind rezultate exacte în timpul cântăririi și ajutându-te să economisești timp cu funcția inteligentă Tara.

Referinţă: BC5122V0

Partenerul tău pentru succes în bucătărie!

Cu ajutorul cântarului de bucătărie Optiss Decor, toate rețetele tale vor fi un real succes! Platforma de înaltă calitate din sticlă este robustă şi rezistentă la zgârieturi, iar datorită capacităţii mari de până la 5 kg, se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

Exact până la fiecare gram, este perfect adaptat pentru gătit sau copt, unde fiecare gram este esențial în rezultatul final.

Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

În plus, funcția inteligentă TARA asigură cântăriri succesive a mai multor ingrediente în același recipient și te ajută să economisești timp.

Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Este ușor de depozitat datorită design-ului subțire și a cârligului retractabil şi întotdeauna pregătit de utilizare cu cele 2 baterii LR03 AAA incluse în pachet

Caracteristici esenţiale
 • Confort maxim în utilizare

  Platforma robustă, din sticlă rezistentă la zgârieturi, este foarte ușor de curățat. Datorită suprafeţei mari a platformei, aceasta se adaptează perfect dimensiunilor oricărui vas.

 • Produs din bucataria Jamilei: pentru momentele în care ai nevoie de precizie maximă. 

  "In coacere si patiserie, fiecare gram este important, motiv pentru care un cantar poate schimba viata prajiturilor tale. Ca sa nu mai spun ca functia Tara te ajuta sa resetezi cantarul la 0 ori de cate ori este nevoie ca sa cantaresti toate ingredientele succesiv in acelasi bol. " Jamila

 • Capacitate mare

  Se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

 • Rezultate garantate

  Gradaţie la 1 g(ml), ideală pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă este extrem de importantă pentru o reţetă de succes.

 • Funcţie Tara

  Economisește timp cu funcția Tara cântărind succesiv mai multe ingrediente în același recipient. Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

 • Practic

  Nu ai nevoie de cană pentru măsurare. Cu funcția pentru lichide poți schimbă ușor între cântărirea produselor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

 • Gata de utilizare

  2 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediată.

Caracteristici
CONTROLUL GREUTĂȚII CORPORALE
Măsurarea greutății g / cl / dl  
FUNCȚII INTELIGENTE
Funcție Tara    
Funcție pentru lichide    
Capacitate 5  kg
Gradație 1  g
Platformă Sticlă tratată termic  
Tip baterie AAA  
Număr de baterii 2  
Dimensiunea ecranului 58x22  mm
Baterii incluse    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Oprire automată    
Cârlig de agățat    
Tastatură sensibilă    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a regla tara, mai întâi:
• porniți cântarul;
• puneți recipientul pe taler (recipientul poate fi mai mare decât talerul);
• apăsați „ON/OFF” și așteptați ca afișajul să arate zero.
Greutatea recipientului este scăzută automat.
Ștergeți cântarul cu o cârpă ușor umedă și ștergeți-l până se usucă complet. Nu scufundați aparatul în apă. Nu utilizaţi produse abrazive. Pentru bolul și capacul furnizate cu anumite modele:
• nu încălziți sau utilizați în cuptorul cu microunde;
• se recomandă spălarea de mână pentru a prelungi durata de utilizare.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatele precum cuptoarele cu microunde sau telefoanele mobile utilizate în apropierea cântarului pot cauza dereglări ale afișajului greutății. Nu lăsați cântarul în apropierea unei surse de căldură. Nu puneți recipiente fierbinți pe cântar.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.