TEFAL Cântar de bucătărie Optiss Decor BC5122V0

Cântar de bucătărie Optiss Decor BC5122V0 Reţetele de prăjituri, acum la îndemâna oricui!

Cântarul de bucătărie din sticlă Tefal Optiss este partenerul perfect pentru gătit, oferind rezultate exacte în timpul cântăririi și ajutându-te să economisești timp cu funcția inteligentă Tara.

Partenerul tău pentru succes în bucătărie!

Cu ajutorul cântarului de bucătărie Optiss Decor, toate rețetele tale vor fi un real succes! Platforma de înaltă calitate din sticlă este robustă şi rezistentă la zgârieturi, iar datorită capacităţii mari de până la 5 kg, se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

Exact până la fiecare gram, este perfect adaptat pentru gătit sau copt, unde fiecare gram este esențial în rezultatul final.

Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

În plus, funcția inteligentă TARA asigură cântăriri succesive a mai multor ingrediente în același recipient și te ajută să economisești timp.

Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Este ușor de depozitat datorită design-ului subțire și a cârligului retractabil şi întotdeauna pregătit de utilizare cu cele 2 baterii LR03 AAA incluse în pachet

Caracteristici esenţiale
 • Confort maxim în utilizare

  Platforma robustă, din sticlă rezistentă la zgârieturi, este foarte ușor de curățat. Datorită suprafeţei mari a platformei, aceasta se adaptează perfect dimensiunilor oricărui vas.

 • Capacitate mare

  Se adaptează perfect tuturor reţetelor, de la aperitive, până la deserturi.

 • Rezultate garantate

  Gradaţie la 1 g(ml), ideală pentru coacere, unde cântărirea foarte precisă este extrem de importantă pentru o reţetă de succes.

 • Funcţie Tara

  Economisește timp cu funcția Tara cântărind succesiv mai multe ingrediente în același recipient. Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

 • Practic

  Nu ai nevoie de cană pentru măsurare. Cu funcția pentru lichide poți schimbă ușor între cântărirea produselor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

 • Gata de utilizare

  2 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediată.

Caracteristici
Măsurarea greutății g / cl / dl  
Funcție Tara    
Funcție pentru lichide    
Oprire automată    
Cârlig de agățat    
Tastatură sensibilă    
Capacitate 5  kg
Gradație 1  g
Dimensiunea ecranului 58x22  mm
Platformă Sticlă tratată termic  
Tip baterie AAA  
Număr de baterii 2  
Baterii incluse    

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a regla tara, mai întâi:
• porniți cântarul;
• puneți recipientul pe taler (recipientul poate fi mai mare decât talerul);
• apăsați „ON/OFF” și așteptați ca afișajul să arate zero.
Greutatea recipientului este scăzută automat.
Ștergeți cântarul cu o cârpă ușor umedă și ștergeți-l până se usucă complet. Nu scufundați aparatul în apă. Nu utilizaţi produse abrazive. Pentru bolul și capacul furnizate cu anumite modele:
• nu încălziți sau utilizați în cuptorul cu microunde;
• se recomandă spălarea de mână pentru a prelungi durata de utilizare.
Aparatele precum cuptoarele cu microunde sau telefoanele mobile utilizate în apropierea cântarului pot cauza dereglări ale afișajului greutății. Nu lăsați cântarul în apropierea unei surse de căldură. Nu puneți recipiente fierbinți pe cântar.