TEFAL Tocător manual 5-Second K1330404

Tocător manual 5-Second K1330404 Sesiuni de tocat perfecte dintr-o singură mișcare!

Calea rapidă și simplă de a toca orice tip de ingredient în forma dorită! Prepararea rețetelor tale favorite nu a fost niciodată mai ușoară datorită tocătorului manual Tefal 5 Second! Acesta beneficiază de un set de lame independente ce vor asigura rezultate de tăiere perfecte.

Referinţă: K1330404

Tocătorul manual Tefal 5-Second: Sesiuni de tocat perfecte dintr-o singură mișcare!

Bucură-te de mese sănătoase preparate rapid chiar la tine acasă datorită tocătorului manual Tefal 5 Second.

Sistemul său patentat asigură sesiuni de tocat rapide și fără efort.

Lamele sale din inox ultra rezistent sunt ideale pentru a toca orice tip de ingredient, în timp ce sistemul de blocare oferă siguranță deplină.

Recipientul transparent asigură o monitorizare perfectă a dimensiunii de tăiere: o mișcare lunga va oferi ingrediente fin tăiate.

Mânerul ergonomic și baza aderentă oferă confort sporit în utilizare.

De asemenea, tocătorul Tefal 5 Second include în pachet un recipient de 500 ml și un suport pentru lame - perfect pentru ingredientele de mici dimensiuni!

Caracteristici esenţiale
 • Economisește timp!

  Activează tehnologia patentată cu o simplă mișcare pentru a obține rezultate impresionante în doar câteva secunde!

 • Control absolut

  Ajustează dimensiunea de tăiere a ingredientelor după bunul plac. O mișcare lungă va oferi ingrediente tocate fin. Monitorizează dimensiunea de tăiere datorită recipientului transparent.

 • default

  Toacă orice tip de ingredient!

  Tocătorul beneficiază de lame din inox ultra rezistente și oferă o performanță maximă de tăiere pentru orice tip de ingredient.

 • Utilizare fără sursă de curent

  Nu este nevoie ca tocătorul să fie conectat la o sursă de curente pentru a fi folosit, ceea ce îl face ideal pentru a fi utilizat oriunde și oricând!

 • Utilizare sigură și confortabilă

  Tocătorul oferă o varietate de funcții inteligente precum un sistem de blocare, bază aderentă și mâner ergonomic din material moale pentru confort sporit.

Caracteristici
Capacitate (ml) 500 ml  
Lamă principală    
Material lame Oțel inoxidabil  
Sistem de blocare    
Baza aderenta    
Retragere automată    
Nu necesită o sursă de curent    
Capac pentru acoperire    
Culoare mâner White/Dark Citronnelle  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Este o ustensilă de bucătărie utilizată la felierea multor fructe și legume la o anumită grosime.
Ca parte a angajamentului său față de calitate, Tefal/T-fal a creat o politică de Eco informare denumită „Sănătate și mediu” privind produsele sale cu înveliș antiaderent. Acest angajament garantează absența PFOA, a plumbului și a cadmiului din învelișurile Tefal/T-fal și caracterul inofensiv al produselor noastre antiaderente din punctul de vedere al influenței asupra mediului înconjurător și asupra consumatorului. Această politică de Eco informare se bazează pe o analiză periodică realizată de laboratoare independente din mai multe țări (INERIS din Franța, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS din Regatul Unit, FABES Labs din Germania, MB Labs din Canada, SGS din China). Acest angajament se regăsește pe site-ul Tefal/T-fal, precum și pe ambalajele vaselor de gătit cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.