TEFAL Tocător manual 5-Second K1320404

Tocător manual 5-Second K1320404 Sesiuni de tocat perfecte dintr-o singură mișcare!

Calea rapidă și simplă de a toca orice tip de ingredient în forma dorită! Prepararea rețetelor tale favorite nu a fost niciodată mai ușoară datorită tocătorului manual Tefal 5 Second! Acesta beneficiază de un set de lame independente ce vor asigura rezultate de tăiere perfecte. 

Referinţă: K1320404

Tocătorul manual Tefal 5-Second: Sesiuni de tocat perfecte dintr-o singură mișcare!

Bucură-te de mese sănătoase preparate rapid chiar la tine acasă datorită tocătorului manual Tefal 5 Second.

Sistemul său patentat asigură sesiuni de tocat rapide și fără efort datorită rotorului cu lame independente.

Lamele sale din inox ultra rezistent sunt ideale pentru a toca orice tip de ingredient, în timp ce sistemul de blocare oferă siguranță deplină.

Recipientul transparent asigură o monitorizare perfectă a dimensiunii de tăiere: o mișcare lunga va oferi ingrediente fin tăiate.

Mânerul ergonomic și baza aderentă oferă confort sporit în utilizare.

De asemenea, tocătorul Tefal 5 Second include în pachet un recipient de 900 ml și un suport pentru lame - perfect pentru a prepara rețetele tale favorite pentru întreaga familie!

Caracteristici esenţiale
 • Economisește timp!

  Activează tehnologia patentată cu o simplă mișcare, aceasta având la bază un sistem de 2 lame independente în interiorul capacului pentru sesiuni de tocat rapide și rezultate impresionante! Tefal 5 Second poate toca orice tip de ingredient chiar și pe cele dificile precum nucile, migdalele și ceapa.

 • Tăiere rapidă

  Obține rezulatele mult dorite datorită sistemului patentat integrat în capacul tocătorului ce va accelera procesul de tăiere al ingredientelor.

 • Toacă orice tip de ingredient!

  Tocătorul beneficiază de lame din inox ultra rezistente și oferă o performanță maximă de tăiere pentru orice tip de ingredient.

 • Control absolut

  Ajustează dimensiunea de tăiere a ingredientelor după bunul plac. O mișcare lungă va oferi ingrediente tocate fin. Monitorizează dimensiunea de tăiere datorită recipientului transparent.

 • Utilizare fără sursă de curent

  Nu este nevoie ca tocătorul să fie conectat la o sursă de curente pentru a fi folosit, ceea ce îl face ideal pentru a fi utilizat oriunde și oricând!

 • Utilizare sigură și confortabilă

  Tocătorul oferă o varietate de funcții inteligente precum un sistem de blocare, bază aderentă și mâner ergonomic din material moale pentru confort sporit.

 • Ușor de curățat

  Recipientul de colectare și lamele sunt compatibile cu mașina de spălat vase. Capacul poate fi curățat cu ușurință folosind un burete de vase.

Caracteristici
Capacitate (ml) 900 ml  
Lamă principală    
Material lame Oțel inoxidabil  
Sistem de blocare    
Baza aderenta    
Retragere automată    
Nu necesită o sursă de curent    
Capac pentru acoperire    
Culoare mâner BLACK COFFEE/DARK CITRONNELLE  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.