TEFAL Gama de tigăi Tefal XL Force

Gama de tigăi Tefal XL Force Tigăi Tefal XL Force : Robuste & rezistente

Gama de oale și tigăi Tefal XL Force îți oferă cele mai bune atuuri pentru a găti cu succes acasă rețete delicioase, de la micul dejun până lafajita și multe altele. Învelișul antiaderent foarte rezistent oferă durabilitate de lungă durată și curățare ușoară, în timp ce tehnologia THERMO-SIGNAL™ garantează rezultate perfecte de fiecare dată - toate acestea oferite de o gamă de vase de gătit de mari dimensiuni, ce oferă o suprafață de gătire suficient de mare pentru a prepara rețete delicioase pentru întreaga familie, zi după zi.​

1 produs(e) disponibil(e)

Gama de oale și tigăi Tefal XL Force: Delicios și sănătos

Descoperă gama perfectă: Tefal XL Force a fost proiectată special pentru sesiuni de gătit de zi cu zi, oferind performanțe de lungă durată, cu o formă generoasă, pentru preparate delicioase și sănătoase în fiecare zi.

Gama îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru rețete delicioase în fiecare zi: un înveliș antiaderent foarte rezistent - durabil, prietenos cu mediul înconjurător prin reducerea consumului de energie și ușor de curățat - Tehnologia avansată advanced THERMO-SIGNAL™ ce garantează rezultate perfecte de fiecare dată și baza Diffusion+ pentru o difuzie optimă a căldurii pe întreaga suprafață de gătire.

Toate acestea oferite de vasele de mari dimensiuni XL Force, proiectate special pentru a prepara rețete delicioase și sănătoase pentru întreaga familie.

Gama este ideală pentru a prepara rețete sănătoase în fiecare zi, precum gnocchi cu sos pesto și alte rețete exotice pentru mese savuroase și pline de gust în fiecare zi.

La Tefal, tot ceea ce facem, facem cu grijă de 60 de ani. Încă de la început, sunt împinși de o dorință continuă de a inova și confecționa produse perfect sigure și foarte performante, prietenoase cu mediul înconjurător. Acestea sunt garantate a nu conține PFOA, Cadmiu și Plumb și sunt confecționate folosind experiența noastră vastă în domeniu.​

Caracteristici esenţiale
 • Înveliș antiaderent de lungă durată

  Conceput să reziste sesiunilor de gătit zilnice datorită straturilor sale primare ultra-densificate, acest înveliș oferă performanțe antiaderente de până la 2 ori mai lungi decât învelișul standard Tefal.​

 • Înveliș antiaderent sigur

  In cadrul angajamentului nostru fata de standardele de siguranta fara compromisuri, toate invelisurile noastre antiaderente pentru contactul cu alimentele sunt lipsite de PFOA, plumb si cadmiu. Testele sunt realizate de laboratoare independente externe cu controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele*.

  *controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele. Fara PFOA in conformitate cu reglementarile aplicabile. Fara plumb, fara cadmiu (fara Pb, fara Cd) inseamna ca acestea nu au fost adaugate ulterior in invelis si nedetectate in urma testelor efectuate de laboratoare externe.

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™ devine roșu intens atunci când tigaia atinge temperatura ideală pentru gătit. Acesta garantează: cea tamai bună textură, cea mai bună culoare, cea mai bună aromă pentru meniuri delicioase în fiecare zi .

 • Formă ideală

  Gama este ideală pentru a prepara o varietate de rețete pentru întrega familie.

 • Bază Diffusion

  Aceasta asigură o difuzie optimă a căldurii pe întreaga suprafață a vasului pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Mâner ergonomic

  Acesta oferă confort sporit în timpul sesiunii de gătit.

 • Compatibilitate cu sursele de căldură

  XL Force este compatibilă cu toate sursele de căldură, cu excepția plitelor cu inducție.

 • Confecționat în Franța

  Vasele din gama XL Force sunt proiectate și fabricate în Franța.

 • Tefal, Nr. 1 la nivel mondial*

  Tefal este liderul mondial în vânzarea articolelor de bucătărie.
  *Studiu independent cu date din 2019, valoare vânzărilor pe brand, categoria articolelor de bucătărie.

Reţete
Caracteristici
Material Aluminiu  
Sursă de căldură Gaz, electric, ceramic, halogen  
Compatibil cu cuptorul Până la 175°C  
Compatibil cu mașina de spălat vase DA  
Înveliș/finisaj interior Antiaderent  
Culoarea învelişului interior Negru  
Thermo-Signal (indicator de temperatură) Da  
Înveliș/finisaj exterior Antiaderent  
Margine pentru turnarea lichidelor Da  
Tip de mâner Fix  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare