TEFAL Gama de oale si tigai Renew On

Gama de oale si tigai Renew On Gama de tigai ceramice antiaderente cu design eco
Mai putin impact asupra mediului, mese mai delicioase! Cu gama de tigai Renew On, Tefal aduce inovatia in materie de vase cu invelis ceramic pentru o experienta de gatit complet noua. Confectionate din materiale cu impact redus asupra mediului inconjurator si fabricate in Franta, vasele de gatit Renew ON nu fac niciun compromis in ceea ce priveste performanta antiaderenta si usurinta in utilizare. Corpul din aluminiu este fabricat din 100% materiale reciclate*, ceea ce inseamna o amprenta redusa asupra mediului, in timp ce stratul sau ceramic de noua generatie, sigur si de lunga durata, asigura o gatire fara efort care nu necesita grasime sau ulei - ideal pentru mese proaspete si sanatoase, zi de zi. Indicatorul Thermo-Signal™ exclusiv Tefal devine rosu intens atunci cand vasul a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate perfecte de fiecare data. Gama Renew On este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.
7 produs(e) disponibil(e)

Gama de vase de gatit Renew On: Design eco si impact redus asupra mediului

Sesiuni de gatit imbunatatite cu un impact redus asupra mediului inconjurator: Gama Renew On combina inovatia cu o amprenta ecologica redusa asupra mediului inconjurator pentru o noua experienta in bucatarie.

Bucura-te de sesiuni de gatit fara efort intr-o maniera mai sanatoasa, cu putina grasime, datorita stratului antiaderent de ceramica, creat pentru a rezista in timp.

Usor de curatat si compatibile cu toate sursele de caldura, vasele de gatit Renew On ofera rezultate perfecte si delicioase datorita indicatorului de temperatura Thermo-Signal™ ce indica momentul optim pentru inceperea sesiunii de gatit.

Caracteristici esenţiale
 • Invelis ceramic antiaderent

  Tehnologia Inoceram Glide de care beneficiaza noul invelis ceramic antiaderent, asigura o alunecare usoara si de lunga durata a alimentelor in tigaie. Invelisul ceramic de ultima generatie asigura sesiuni de gatit cu o cantitate redusa de grasime si rezultate delicioase si sanatoase.

 • Design prietenos cu mediul inconjurator

  Design eco, cu materiale cu impact redus asupra mediului inconjuratror, Renew On are un corp din aluminiu fabricat din 100% materiale reciclate*, este ambalat in carton reciclat in proportie de 90% si este un produs reciclabil**.

  *Materialele reciclate reprezinta minimum 77% din totalul produsului **Reciclabil in unitatile corespunzatoare; produs reciclabil cu exceptia manerelor, pentru un procentaj de minim 82%.

 • Tehnologia Thermo-Signal™

  Indicatorul termic Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand vasul a atins temperatura ideala de gatire, asigurand mese delicioase cu textura, culoare si aroma perfecte de fiecare data.

 • Compatibilitate cu plitele pe inductie

  Vasul de gătit TEFAL Renew On este prevăzut cu baza Thermo-Fusion™ cu tehnologie prin inductie ce asigura o incalzire rapida si rezultate omogene. Produsul este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 • Usor de curatat datorita stratului antiaderent performant

  Proiectat pentru a satisface toate nevoile tale culinare de zi cu zi: descopera vasul de gatit cu strat antiaderent de inalta performanta atat la interior, cat si la exterior, pentru curatare usoara si sesiuni de gatit fara griji.

 • Confectionat in Franta la inalte standarde de calitate

  Acest vas de gatit TEFAL este proiectat si confectionat in Franta respectand cele mai inalte standarde de calitate.

 • Invelis antiaderent 100% sigur

  In cadrul angajamentului nostru fata de standardele de siguranta fara compromisuri, toate invelisurile noastre antiaderente pentru contactul cu alimentele sunt lipsite de PFOA, plumb si cadmiu. Testele sunt realizate de laboratoare independente externe cu controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele*.

  *controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele. Fara PFOA in conformitate cu reglementarile aplicabile. Fara plumb, fara cadmiu (fara Pb, fara Cd) inseamna ca acestea nu au fost adaugate ulterior in invelis si nedetectate in urma testelor efectuate de laboratoare externe.

 • Design elegant, proiectat in Franta

  Descopera o tigaie care imbina linii moderne si know-how francez pana in cel mai mic detaliu, precum marcajul eco-design de pe maner sau indicatorul termic Thermo-Signal™.

Caracteristici
Material Aluminiu  
Sursă de căldură Inducție, gaz, electric, ceramic, halogen  
Compatibil cu cuptorul Nu  
Compatibil cu mașina de spălat vase Nu  
Înveliș/finisaj interior Ceramic  
Tip înveliş interior INOCERAM  
Culoarea învelişului interior Grey  
Înveliș/finisaj exterior Ceramic  
Tip de bază Tehnologie cu inductie  
Margine pentru turnarea lichidelor Doar oalele  
Tip de mâner Fix  
Thermo-Signal (indicator de temperatură) Da  
Suprafață de gătire Ceramic  
Cooking style Healthy cooking  
Product specificity Recycled aluminium  
Removable handle No  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare