TEFAL Gama de oale și tigăi Tefal Daily Chef

Gama de oale și tigăi Tefal Daily Chef Oale și tigăi Tefal potrivite pentru preparatele de zi cu zi

Pentru a putea găti ușor și gustos, ai nevoie de cratițe și tigăi de calitate, în care să poți prepara orice tip de mâncare, de la supe până la mâncăruri cu sos sau fripturi. De aceea, Tefal îți oferă gama Daily Chef, perfectă atât pentru preparatele de zi cu zi, cât și pentru rețete gourmet. Gama conține mai multe tipuri de cratițe, de diverse dimensiuni, care se vor adapta perfect bucătăriei tale.

Fie că ai nevoie de cratiță cu capac, oale sau cratițe de dimensiuni reduse, fiecare produs din gamă este gândit astfel încât să îți ușureze sesiunile de gătit. Produsele beneficiază de tehnologii inovatoare, pentru a fi mai simplu de utilizat și a te ajuta să gătești preparate gustoase și sănătoase. În plus, fiecare tigaie este foarte ușor de curățat, datorită învelișului antiaderent, care nu conține substanțe dăunătoare, precum plumb sau cadmium.

6 produs(e) disponibil(e)

Gama de oale și tigăi Tefal Daily Chef: Rezistență sporită pentru sesiuni de gătit în fiecare zi

Cratițele și tigăile Daily Chef sunt prevăzute cu înveliș antiaderent ultrarezistent, ce împiedică lipirea alimentelor. O comparare cu alte produse similare, te va ajuta să observi că tigăile Daily Chef sunt și mai rezistente. Compară învelișul acestora cu cel de tip Titanium Standard și vei observa că Tefal Daily Chef oferă de 2 ori mai multă rezistență.

Gama Daily Chef îți pune la dispoziție 6 produse, pentru ca tu să ai mereu tigaia potrivită, în funcție de mâncarea pe care dorești să o prepari: de la 24 până la 28 de cm, inclusiv o tigaie cu capac, perfectă pentru ciorbe sau mâncăruri cu sos. Vei avea astfel și tigăi de dimensiuni mari și variante mini, precum tigaia pentru clătite. Toate tigăile au mânere ergonomice, pentru a fi comod de manevrat.

Datorită bazei inovatoare din cupru Tefal Thermo-Fusion™, căldura se va difuza în mod optim pe întreaga suprafață, de fiecare dată când pregătești ceva, pentru ca preparatele tale să se gătească mai ușor și în mod uniform. De asemenea, tigăile sunt prevăzute cu indicator de temperatură Thermo-Signal™, care devine roșu intens atunci când tigaia atinge temperatura ideală. Acest mic detaliu îți garantează de fiecare dată rezultate perfecte.

Realizate din materiale premium, precum aluminiu forjat, tigăile Tefal sunt un ajutor magic pentru orice bucătărie. Pot fi folosite pe orice sursă de căldură, inclusiv plite cu inducție, iar datorită lor, mâncărurile tale vor fi și mai gustoase, mai aromate și mai simplu de preparat.

Caracteristici esenţiale
 • Înveliș antiaderent ultra rezistent

  Acesta rezistă cu până la de 2 ori mai mult față de învelișul Titanium Standard datorită structurii sale și a stratului protector consolidat cu particule de titan.

 • Înveliș antiaderent 100% sigur

  In cadrul angajamentului nostru fata de standardele de siguranta fara compromisuri, toate invelisurile noastre antiaderente pentru contactul cu alimentele sunt lipsite de PFOA, plumb si cadmiu. Testele sunt realizate de laboratoare independente externe cu controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele*.

  *controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele. Fara PFOA in conformitate cu reglementarile aplicabile. Fara plumb, fara cadmiu (fara Pb, fara Cd) inseamna ca acestea nu au fost adaugate ulterior in invelis si nedetectate in urma testelor efectuate de laboratoare externe.

 • Thermo-Signal™

  Acesta devine roșu intens atunci când tigaia atinge temperatura ideală pentru gătit, garantând astfel textura, gustul și culoarae perfectă pentru mese delicioase în fiecare zi.

 • Thermo-Fusion™

  Tigaia dispune de baza Thermo-Fusion™ ce garantează o difuzie perfectă a căldurii pe întreaga suprafață de gătire pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Capac de sticlă

  Acesta îți va permite să monitorizezi cu ușurință preocesul de preparare.

 • Compatibilitate cu sursele de căldură

  Daily Chef este compatibilă cu toate sursele de căldură, inclusiv plitele cu inducție.

 • Curățare ușoară

  Vasul este ușor de curățat datorită învelișului antiaderent atât la exterior, cât și la interior.

 • Confecționat în Franța

  Daily Chef a fost proiectat și confecționat în Franța, folosind materiale de înaltă calitate.

 • Tefal, nr.1 la nivel mondial*

  Tefal este liderul mondial în vânzarea la categoria articolelor de bucătărie.

Reţete
Caracteristici
Material Aluminiu  
Sursă de căldură Inducție, gaz, electric, ceramic, halogen  
Compatibil cu mașina de spălat vase Not recommended  
Înveliș/finisaj interior Antiaderent  
Culoarea învelişului interior Negru  
Thermo-Signal (indicator de temperatură) Da  
Înveliș/finisaj exterior Antiaderent  
Tip de bază Tehnologie cu inductie  
Margine pentru turnarea lichidelor Da  
Tip de mâner Fix  
Suprafață de gătire Antiaderent  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) x2  
Removable handle No  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare