TEFAL Plită pe inducție EveryDay IH201812

Plită pe inducție EveryDay IH201812 Bucură-te de sesiuni de gătit rapide și simple în fiecare zi!

Plita cu inducție EveryDay oferă sesiuni de gătit rapide și simple în fiecare zi datorită celor 9 nivele de putere și a celor 6 funcții de gătit: manual, lapte fierbinte, supă, tocană, prăjire și gătire rapidă. Această plită este compatibilă cu toate tigăile cu diametrul cuprins între 12 și 26 de cm.

Referinţă: IH201812

Plita pe inducție Tefal EveryDay: Sesiuni de gătit rapide și simple în fiecare zi!

Plita cu inducție Tefal EveryDay oferă sesiuni de gătit rapide și simple în fiecare zi.

Aceasta oferă 6 funcții de gătit: manual, lapte fierbinte, supă, tocană, prăjire și gătire rapidă, iar cele 9 nivele de putere cuprinse între 450 W și 2100 de W oferă control absolut asupra sesiunilor de gătit.

EveryDay este compatibilă cu toate tigăile cu diametrul cuprins între 12 și 26 de cm și beneficiază de un ecran digital și o suprafață ceramică ușor de curățat.

Caracteristici esenţiale
 • Ideală pentru sesiuni de gătit rapide

  Bucură-te de cele 6 funcții de gătit: manual, lapte fierbinte, supă, tocană, prăjire și gătire rapidă.

 • Funcții de gătire multiple

  Bucură-te de sesiuni de gătit rapide și simple datorită celor 6 funcții de gătit ce-ți vor permite să prepari toate rețetele tale favorite!

 • Plită cu inducție versatilă

  Tefal EveryDay este compatibilă cu toate vasele de bucătărie cu diametrul cuprins între 12 și 26 de cm.

 • Performanță înaltă

  Plita cu inducție Tefal EveryDay oferă 9 nivele de putere de la 450 W la 2100 W.

 • Ușor de curățat

  Tefal EveryDay este ușor de curățat datorită suprafeței ceramice de înaltă calitate.

 • Ecran digital

  Ajustează cu ușurință temperatura, puterea și cronometrul prin intermediul ecranului digital ușor de utilizat.

Caracteristici
Număr de programe de gătit 6  
Programe de gătit Manual, lapte fierbinte, supă, tocană, prăjire, gătire rapidă  
Cronometru 2h  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Modul fierbere este o funcție cu putere de ieșire ridicată pentru a aduce rapid apa la punctul de fierbere.
Funcția este programată să încălzească 1,5 litri de apă într-o tigaie de 20 cm până la punctul de fierbere într-un timp fixat de aproximativ 10 minute, după care se va auzi timp de 3 ori un sunet bip și plita se va opri.

Reține:
• Performanța vaselor de gătit bazate pe inducție poate varia în funcție de producător și de mărime.
• Cantitățile mai mici de lichid vor ajunge mai repede la punctul de fierbere (adică înainte de sunetul bip și de oprirea plitei) și, dacă aparatul nu este supravegheat, fierberea poate continua fără lichid, ducând la deteriorarea tigăii.
• Indiferent de cantitatea de apă supusă încălzirii, nu lăsa niciodată aparatul nesupravegheat atunci când este utilizat.
Modul încălzire lapte este o funcție cu putere de ieșire scăzută pentru încălzirea lentă a laptelui la 85 °C în scopul păstrării calităților nutritive ale acestuia.
Funcția este programată să încălzească lent 0,5 litri de lapte de la 8 °C la aproximativ 85 °C într-un timp fixat de aproximativ 10 minute, după care se va auzi timp de 3 ori un sunet bip și plita se va opri.

Reține:
• Performanța vaselor de gătit bazate pe inducție poate varia în funcție de producător și de mărime.
• Cantitățile mai mici de lapte vor ajunge mai repede la 85 °C (adică înainte de sunetul bip și de oprirea plitei) și, dacă aparatul nu este supravegheat, fierberea poate continua cu vărsarea laptelui în exterior.
• Indiferent de cantitatea de lapte supusă încălzirii, nu lăsa niciodată aparatul nesupravegheat atunci când este utilizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.