TEFAL Grătar electric SuperGrill XL Timer GC461B34

Grătar electric SuperGrill XL Timer GC461B34 Control perfect pentru un grătar delicios la tine acasă

SuperGrill este un grătar electric multifuncțional cu un termostat cu 4 poziții. Cu cronometrul său digital, poţi selecta timpul de preparare în funcție de preferințe. Bucură-te de momente frumoase alături de familie și prieteni la un grătar delicios! Prepară toate tipurile de ingrediente, pentru orice ocazie: legume, sandwich, pește/pui şi carne roşie pentru toate gusturile şi preferinţele. Datorită modului MAX, poţi savura un grătar bine făcut, dar în celaşi timp fraged şi suculent.

Prepară alimente la grătar ca un profesionist chiar la tine acasă!

SuperGrill SuperGrill XL este partenerul ideal dacă vrei să îţi impresionezi familia și prietenii cu un grătar perfect preparat şi chiar pentru a găti orice fel de ingredient indiferent de ocazie.

. Îl poţi folosi atât în bucătărie, cât şi afară, având 2 poziţii pentru grătar şi barbeque.

Termostatul cu 4 poziții asigură rezultate perfecte pentru toate tipurile de ingrediente pentru a satisface toate gusturile şi preferinţele.

Plăcile din aluminiu turnat sub presiune asigură performanță ridicată pentru un grătar perfect preparat, fraged şi delicios, la fel ca în restaurante.

Caracteristici esenţiale
 • Grătar perfect preparat

  Termostat cu 3 poziții (legume, sandwich, pește/pui) + mod MAX pentru grătar bine făcut și rezultate variate și delicioase.

 • Cronometru digital

  Permite selectarea timpului de preparare în funcție de preferințe.

 • Plăci antiaderente din aluminiu turnat sub presiune

  Performanță ridicată pentru grătar bine făcut, suculent și fraged, la fel ca în restaurante.

 • Poziție de grătar sau barbeque

 • Mod Max pentru rezultate savurase

 • Plăcile detașabile și tava pentru colectarea sucurilor sunt compatibile cu mașina de spălat vase

 • Colectare eficientă a sucurilor și grăsimilor. Tavă de colectare de dimensiuni mari.

Reţete
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a curăța grătarul, așteptați aproximativ 45 de minute, pentru ca aparatul să se răcească. Pentru a îndepărta resturile alimentare grele de pe plăcile grătarului, vă recomandăm să utilizați o spatulă din lemn sau din plastic. Pentru a curăța grătarul și componentele acestuia, folosiți o lavetă înmuiată în apă caldă. Nu scufundați grătarul în apă. Nu folosiți produse de curățare abrazive sau produse care conțin alcool sau combustibil, deoarece acestea pot deteriora aparatul.