TEFAL Aparat de gătit multifuncționat 16 în 1 SpheriCook RK745800

Aparat de gătit multifuncționat 16 în 1 SpheriCook RK745800 Formă specială a bolului pentru gust perfect și rețete delicioase

Tehnologia inovativă a cuvei aparatului de gătit multifuncțional Tefal SpheriCook oferă o difuzie excelentă a căldurii pentru rezultate perfecte de fiecare dată. Tehnologia inteligentă Fuzzy Logic și cuva cu straturi multiple (grosime de 2 mm și 6 straturi) oferă performanțe de top ajustând automat timpul și temperatura de gătire. Funcția de păstrare la cald de până la 24 de ore și Funcția de Pornire Întârziată oferă confort sporit în utilizare. Cele 16 moduri de gătire oferă versatilitate sporită pentru ca tu să gătești toate rețetele tale favorite.

Referinţă: RK745800

Aparatul de gătit multifuncțional Tefal SpheriCook: Rețete delicioase în confortul locuinței tale

Tehnologia inovativă a aparatului de gătit multifuncțional Tefal SpheriCook oferă o difuzie oftimă a căldurii pentru rezultate perfecte de gătire.

Funcția Fuzzy Logic și cuva cu straturi multiple (grosime de 2 mm și 6 straturi) garantează performanțe de top prin ajustarea automată a temperaturii și timpului de gătire.

Funcția de păstrare la cald de până la 24 de ore și Funcția de Pornire Întârziată oferă posibilități nelimitate pentru planificarea fiecărei mese.

Cele 16 moduri de gătire îți vor permite să gătești toate rețetele tale favorite: coacere, prăjire, supă, tocană/gătire lentă, gătire la abur, orez, risotto, desert, terci, iaurt, gem, paste, reîncălzire, păstrare la cald și moduri personalizate.

Aparatul vine la pachet cu următoarele accesorii: recipient pentru dozare, spatulă pentru orez, lingură pentru supă, coș pentru gătire la abur și carte de rețete.

Caracteristici esenţiale
 • Tehnologia inovativă a cuvei

  Această tehnologie oferă o difuzie optimă a căldurii pentru a garanta rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Cuvă de înaltă calitate

  Aparatul beneficiază de o cuvă rezistentă, cu o grosime de 2 mm și 6 straturi, inclusiv înveliș ceramic.

 • Aparat automat și inteligent

  Tehnologia Fuzzy Logic ajustează automat timpul și temperatura de gătire pentru a obține rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Capacitate mare

  Aparatul dispune de o capacitate suficient de mare pentru a găti rețetele tale favorite pentru întreaga familie.

 • 16 moduri de gătire

  Aparatul beneficiază de 16 moduri de gătire ce-ți vor permite să gătești toate rețetele tale favorite: coacere, prăjire, supă, tocană/gătire lentă, gătire la abur, orez, risotto, desert, terci, iaurt, gem, paste, reîncălzire, păstrare la cald și moduri personalizate

 • Confort în utilizare

  Funcțiile de Păstrare la cald până la 24 de ore și Pornire Întârziată de până la 12 ore îți vor permite să planifici perfect fiecare masă a zilei.

 • Ușor de utilizat

  Panoul de control cu iluminare LED oferă o utilizare ușoară de fiecare dată.

 • Ușor de curățat

  Componentele detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru curățare ușoară și rapidă.

 • Ușor de manevrat

  Scutul pentru abur de la interiorul capacului este detașabil pentru o curățare ușoară.

 • Carte de rețete inclusă

  Aceasta conține 26 de rețete exclusive, de la antreuri până la desert.

Caracteristici
Învelișul interior al vasului Ceramic  
Straturi de material al vasului 6  
Grosimea vasului 2  mm
Vas sferic    
Setare Reţeta bucătarului    
Pornire programabilă    
Temperatură reglabilă    
Tehnologie Fuzzy Logic  
Reîncălzire    
Programe de gătit 37  
Capacitatea vasului (l) 1.8  L
Panou de comandă    
Coș pentru gătit la aburi    
Păstrare la cald Automată  
Cablu detașabil    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Cronometru    
Putere 680-820  W
Culoare Negru  
Buton pornire/oprire    
Vas detașabil    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a găti 1 pahar de orez (2 porţii mici sau 1 porţie mare), utilizaţi 1 pahar de orez alb şi adăugaţi apoi un pahar şi jumătate de apă. În cazul anumitor tipuri de orez, este normal ca o mică cantitate de orez să se lipească pe fundul vasului dacă gătiţi 1 pahar de orez.
Cantitatea de apă este insuficientă sau este prea mare în raport cu cantitatea de orez gătită; consultaţi ghidul de gătit. Asiguraţi-vă că orezul este distribuit în mod corespunzător pe întreaga suprafaţă a vasului pentru a permite gătitul uniform al acestuia.
Consultaţi recomandările referitoare la reţete furnizate în instrucţiuni. Timpul de gătit şi cantitatea de apă diferă în funcţie de diversele tipuri de orez.
Nu este necesară fierberea legumelor sau a crustaceelor înainte de a le amesteca cu orezul, deoarece acestea se vor găti suficient sub acţiunea aburului.
Da, puteţi, însă nu uitaţi să nu supraîncărcaţi coşul pentru gătit la aburi deoarece acesta nu este foarte adânc şi trebuie să existe un spaţiu suficient pentru ca aburul să circule în jurul alimentelor. De asemenea, nu uitaţi că dacă doriţi ca zeama de la carnea crudă/peştele crud să nu se scurgă peste orez în timpul fierberii, chiar dacă aceasta îi va oferi o anumită savoare, aşezaţi carnea sau peştele pe o hârtie de pergament în aparatul de gătit la aburi. În schimb, puteţi introduce legume.
Da. Puteţi adăuga sare şi condimente în apă pentru a-i da un gust mai bun.
Da, acesta poate fi spălat în maşina de spălat vase. Însă aveţi grijă să nu deterioraţi învelişul interior de grătarele maşinii de spălat vase atunci când introduceţi elementele în maşină. După mai multe spălări în maşina de spălat vase, se recomandă ungerea întregii suprafeţe interioare a vasului cu puţin ulei.
Aveţi grijă să nu depăşiţi cantitatea de 10 pahare indicată în dreptul marcajului „cups” din interiorul vasului; depăşirea acestui nivel poate cauza revărsarea conţinutului pe parcursul utilizării.
Capacul nu este închis în mod corespunzător, supapa de micropresiune nu este montată corect sau este posibil ca garnitura să fie deteriorată. Opriţi procesul de gătit, scoateţi din priză aparatul pentru prepararea orezului şi verificaţi ca toate componentele să fie corect montate.
Goliţi colectorul de condens după fiecare utilizare şi verificaţi dacă este poziţionat corect.
Vasul nu este poziţionat corect pe element.
Cantitatea de apă/orez din vas nu este suficientă. Spălaţi bine orezul şi lăsaţi-l să se scurgă pentru aproximativ 20 de minute.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Culoarea suprafeţei vasului se poate modifica după prima utilizare sau după o utilizare mai îndelungată. Această modificare a culorii este cauzată de acţiunea aburului şi a apei şi nu are niciun efect asupra utilizării aparatului pentru prepararea orezului, nici nu prezintă pericol pentru sănătatea dumneavoastră. Puteţi utiliza în continuare aparatul în deplină siguranţă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.