TEFAL Aparat de gătit multifuncțional Fuzzy Spherical Advanced 45 în 1 RK812110

Aparat de gătit multifuncțional Fuzzy Spherical Advanced 45 în 1 RK812110 Prepara rețetele tale favorite datorită aparatului de gătit Fuzzy Spherical!

Prepara rețetele tale favorite datorită aparatului de gătit Fuzzy Spherical!

 • Tehnologia avansată a vasului oferă o circulație optimă a căldurii pentru a oferi rezultate perfecte și delicioase de fiecare dată
 • Cele 45 de programe îți oferă posibilitatea să prepari toate rețetele tale preferate. Setarea DIY Chef permite ajustarea temperaturii, timpului de gătit și posibilitatea de a memora modurile ți rețetele folosite anterior.
 • Vas sferic durabil, cu o grosime de 2.5 mm și 6 stratur, printre care unul cu înveliș antiaderent
 • Capacul poate fi deschis la simpla apăsare a unui buton și permite prepararea alimentelor chiar și cu acesta larg deschis
 • Părțile detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase

Accesorii incluse: Coș pentru gătit la abur, lingură pentru orez, lingură pentru supă, recipientul pentru dozarea ingredientelor și carte de rețete.

Referinţă: RK812110

Prepara rețetele tale favorite datorită aparatului de gătit Fuzzy Spherical!

Tehnologia avansată a vasului oferă o circulație optimă a căldurii pentru a oferi rezultate perfecte și delicioase de fiecare dată Cele 45 de programe îți oferă posibilitatea să prepari toate rețetele tale preferate.

Setarea DIY Chef permite ajustarea temperaturii, timpului de gătit și posibilitatea de a memora modurile ți rețetele folosite anterior.

Vas sferic durabil, cu o grosime de 2.5 mm și 6 stratur, printre care unul cu înveliș antiaderent.

Capacul poate fi deschis la simpla apăsare a unui buton și permite prepararea alimentelor chiar și cu acesta larg deschis.

Părțile detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

Accesorii incluse: Coș pentru gătit la abur, lingură pentru orez, lingură pentru supă, recipientul pentru dozarea ingredientelor și carte de rețete.

Tehnologia avansată de gătiră oferă o convecție termică ideală pentru sesiuni de gătit consistente și preparate delicioase.

*Tehnologie exclusivă

Caracteristici esenţiale
 • Circulație optimă a căldurii datorită tehnologiei avansate

  Tehnologia avansată a vasului oferă o circulație optimă a căldurii pentru a oferi rezultate perfecte și delicioase de fiecare dată. Cele 45 de programe îți oferă posibilitatea să prepari toate rețetele tale preferate: coacere, supă, gătit la abur, tocană, prăjit, mâncare pentru copii, terci, iaurt, cremă de brânză / brânză, desert, orez / cereale, pilaf / risotto, paste, pâine și reîncălzire a alimentelor, toate acestea sunt ușor de accesat prin intermediul panoului de control principal ce beneficiază de o interfață intuitivă, ușor de utilizat.

 • Tehnologia Fuzzy Logic Artificial Intelligence

  Această tehnologie inovativă presupune o reglare automată a parametrilor de gătit pentru a obține cele mai bune performanțe de gătit ușor și rapid.

 • Vas sferic de înaltă calitate și durabil

  Acesta prezintă o grosime de 2.5 mm și 6 straturi, printre care unul cu înveliș antiaderent.

 • Program integrat DIY Chef

  Acesta îți permite să ajustezi manual temperatura, timpul de gătire și să memorezi propriile rețete pentru o utilizare ulterioară.

 • Funcție de pornire automată și păstrare la cald

  Funcția de Pornire Automată începe procesul de preparare a alimentelor în funcție de ora pe care ai selectat-o, iar funcție de Păstrare la cald menține preparatele la temperatura optimă pentru servire până la 24 de ore.

 • Compatibilitate cu mașina de spălat vase

  Părțile detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat pentru o curățare ușoară.

 • Ușor de utilizat

  Capacul aparatului este ușor de deschis cu simpla apăsare a unui buton și permite prepararea alimentelor chiar și atunci când aceste este deschis pentru a putea adăuga ingrediente ușor și rapid.

Caracteristici
Straturi de material al vasului 6  
Grosimea vasului 2.5  mm
Vas sferic    
Control vizual al gătirii    
Setare Reţeta bucătarului    
Cronometru cu afișaj    
Pornire programabilă    
Temperatură reglabilă    
Tehnologie Spherical Bowl Fuzzy Logic  
Reîncălzire    
Programe de gătit 45  
Capacitatea vasului (l) 5  L
Panou de comandă    
Coș pentru gătit la aburi    
Păstrare la cald Automată  
Cablu detașabil    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Cronometru    
Putere 750  
Culoare Argintiu Premium  
Buton pornire/oprire    
Vas detașabil    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a găti 1 pahar de orez (2 porţii mici sau 1 porţie mare), utilizaţi 1 pahar de orez alb şi adăugaţi apoi un pahar şi jumătate de apă. În cazul anumitor tipuri de orez, este normal ca o mică cantitate de orez să se lipească pe fundul vasului dacă gătiţi 1 pahar de orez.
Cantitatea de apă este insuficientă sau este prea mare în raport cu cantitatea de orez gătită; consultaţi ghidul de gătit. Asiguraţi-vă că orezul este distribuit în mod corespunzător pe întreaga suprafaţă a vasului pentru a permite gătitul uniform al acestuia.
Consultaţi recomandările referitoare la reţete furnizate în instrucţiuni. Timpul de gătit şi cantitatea de apă diferă în funcţie de diversele tipuri de orez.
Nu este necesară fierberea legumelor sau a crustaceelor înainte de a le amesteca cu orezul, deoarece acestea se vor găti suficient sub acţiunea aburului.
Da, puteţi, însă nu uitaţi să nu supraîncărcaţi coşul pentru gătit la aburi deoarece acesta nu este foarte adânc şi trebuie să existe un spaţiu suficient pentru ca aburul să circule în jurul alimentelor. De asemenea, nu uitaţi că dacă doriţi ca zeama de la carnea crudă/peştele crud să nu se scurgă peste orez în timpul fierberii, chiar dacă aceasta îi va oferi o anumită savoare, aşezaţi carnea sau peştele pe o hârtie de pergament în aparatul de gătit la aburi. În schimb, puteţi introduce legume.
Da. Puteţi adăuga sare şi condimente în apă pentru a-i da un gust mai bun.
Da, acesta poate fi spălat în maşina de spălat vase. Însă aveţi grijă să nu deterioraţi învelişul interior de grătarele maşinii de spălat vase atunci când introduceţi elementele în maşină. După mai multe spălări în maşina de spălat vase, se recomandă ungerea întregii suprafeţe interioare a vasului cu puţin ulei.
Aveţi grijă să nu depăşiţi cantitatea de 10 pahare indicată în dreptul marcajului „cups” din interiorul vasului; depăşirea acestui nivel poate cauza revărsarea conţinutului pe parcursul utilizării.
Capacul nu este închis în mod corespunzător, supapa de micropresiune nu este montată corect sau este posibil ca garnitura să fie deteriorată. Opriţi procesul de gătit, scoateţi din priză aparatul pentru prepararea orezului şi verificaţi ca toate componentele să fie corect montate.
Goliţi colectorul de condens după fiecare utilizare şi verificaţi dacă este poziţionat corect.
Vasul nu este poziţionat corect pe element.
Cantitatea de apă/orez din vas nu este suficientă. Spălaţi bine orezul şi lăsaţi-l să se scurgă pentru aproximativ 20 de minute.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Culoarea suprafeţei vasului se poate modifica după prima utilizare sau după o utilizare mai îndelungată. Această modificare a culorii este cauzată de acţiunea aburului şi a apei şi nu are niciun efect asupra utilizării aparatului pentru prepararea orezului, nici nu prezintă pericol pentru sănătatea dumneavoastră. Puteţi utiliza în continuare aparatul în deplină siguranţă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.