TEFAL Aparat de gătit multifuncțional Fuzzy RK705138

Aparat de gătit multifuncțional Fuzzy RK705138 10 funcţii pentru realizarea cu uşurinţă în fiecare zi a preparatelor dorite
 • Orez/cereale, rizoto, reîncălzire, preparate pentru bebeluşi, tocană, gătit la abur/supă, iaurt, copt/desert, crocant/prăjit, păstrare la cald, timp de gătit reglabil şi pornire programabilă.

Referinţă: RK705138

Parametri de gătit reglabili în mod automat pentru cele mai bune performanţe de gătit!

 • 10 funcţii pentru realizarea cu uşurinţă în fiecare zi a preparatelor dorite: orez/cereale, rizoto, reîncălzire, preparate pentru bebeluşi, tocană, gătit la abur/supă, iaurt, copt/desert, crocant/prăjit, păstrare la cald, timp de gătit reglabil şi pornire programabilă
 • Vas interior cu o grosime de 2,0 mm şi înveliş ceramic pentru rezultate de gătit mai bune
 • Timp de gătit reglabil
 • Pornire programabilă până la 24 de ore
 • Accesorii: coş pentru gătit la aburi, lingură pentru orez, lingură pentru supă, pahar gradat, suport pentru lingură şi carte de reţete

 

Caracteristici esenţiale
 • Vas interior cu 5 straturi, grosime de 2,0 mm şi înveliş ceramic

 • Tehnologia Fuzzy Logic Artificial Intelligence

  Parametri de gătit reglabili în mod automat pentru cele mai bune performanţe de gătit

 • Pornire programabilă până la 24 de ore

 • Funcţie automată de păstrare la cald până la 24 de ore

 • Accesorii incluse

  Coş pentru gătit la aburi, lingură pentru orez, lingură pentru supă, pahar gradat, suport pentru lingură şi carte de reţete

 • Removable parts for easy cleaning

Caracteristici
Mini Rice cooker
Învelișul interior al vasului Ceramic  
Cronometru cu afișaj    
Pornire programabilă    
Temperatură reglabilă    
Tehnologie Fuzzy Logic LED  
Reîncălzire    
Programe de gătit Orez, gătit la abur, gătit lent, supă, reîncălzire, păstrare la cald  
Capacitatea vasului (l) 3 l (6 cești) - 5 l (10 cești)  L
Panou de comandă    
Coș pentru gătit la aburi    
Păstrare la cald Automată  
Cablu detașabil    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Putere 750  W
Culoare Alb  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a găti 1 pahar de orez (2 porţii mici sau 1 porţie mare), utilizaţi 1 pahar de orez alb şi adăugaţi apoi un pahar şi jumătate de apă. În cazul anumitor tipuri de orez, este normal ca o mică cantitate de orez să se lipească pe fundul vasului dacă gătiţi 1 pahar de orez.
Cantitatea de apă este insuficientă sau este prea mare în raport cu cantitatea de orez gătită; consultaţi ghidul de gătit. Asiguraţi-vă că orezul este distribuit în mod corespunzător pe întreaga suprafaţă a vasului pentru a permite gătitul uniform al acestuia.
Consultaţi recomandările referitoare la reţete furnizate în instrucţiuni. Timpul de gătit şi cantitatea de apă diferă în funcţie de diversele tipuri de orez.
Nu este necesară fierberea legumelor sau a crustaceelor înainte de a le amesteca cu orezul, deoarece acestea se vor găti suficient sub acţiunea aburului.
Da, puteţi, însă nu uitaţi să nu supraîncărcaţi coşul pentru gătit la aburi deoarece acesta nu este foarte adânc şi trebuie să existe un spaţiu suficient pentru ca aburul să circule în jurul alimentelor. De asemenea, nu uitaţi că dacă doriţi ca zeama de la carnea crudă/peştele crud să nu se scurgă peste orez în timpul fierberii, chiar dacă aceasta îi va oferi o anumită savoare, aşezaţi carnea sau peştele pe o hârtie de pergament în aparatul de gătit la aburi. În schimb, puteţi introduce legume.
Da. Puteţi adăuga sare şi condimente în apă pentru a-i da un gust mai bun.
Da, acesta poate fi spălat în maşina de spălat vase. Însă aveţi grijă să nu deterioraţi învelişul interior de grătarele maşinii de spălat vase atunci când introduceţi elementele în maşină. După mai multe spălări în maşina de spălat vase, se recomandă ungerea întregii suprafeţe interioare a vasului cu puţin ulei.
Aveţi grijă să nu depăşiţi cantitatea de 10 pahare indicată în dreptul marcajului „cups” din interiorul vasului; depăşirea acestui nivel poate cauza revărsarea conţinutului pe parcursul utilizării.
Capacul nu este închis în mod corespunzător, supapa de micropresiune nu este montată corect sau este posibil ca garnitura să fie deteriorată. Opriţi procesul de gătit, scoateţi din priză aparatul pentru prepararea orezului şi verificaţi ca toate componentele să fie corect montate.
Goliţi colectorul de condens după fiecare utilizare şi verificaţi dacă este poziţionat corect.
Vasul nu este poziţionat corect pe element.
Cantitatea de apă/orez din vas nu este suficientă. Spălaţi bine orezul şi lăsaţi-l să se scurgă pentru aproximativ 20 de minute.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Culoarea suprafeţei vasului se poate modifica după prima utilizare sau după o utilizare mai îndelungată. Această modificare a culorii este cauzată de acţiunea aburului şi a apei şi nu are niciun efect asupra utilizării aparatului pentru prepararea orezului, nici nu prezintă pericol pentru sănătatea dumneavoastră. Puteţi utiliza în continuare aparatul în deplină siguranţă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.