TEFAL Statie de călcat Express Anti-Calc SV8011E0

Statie de călcat Express Anti-Calc SV8011E0 Extra puternic, ușor de folosit

Stația de călcat Tefal Express Anti-Calc beneficiază de un abur suficient de puternic pentru a îndepărta până și cele mai dificile cute din orice țesătură pentru rezultate rapide și eficiente. Noul colector pentru calcar detașabil oferă o întreținere ușoară și performanțe de lungă durată. Această stație de călcat dispune de un termostat manual pentru a-ți oferi control absolut, iar talpa garantează o alunecare perfectă de fiecare dată.

Referinţă: SV8011E0

Stație de călcat Express Anti-Calc: Performanțe de top și de lungă durată

Stația de călcat Tefal Express Anti-Calc oferă un sistem avansat de întreținere și un abur puternic ce este ideal pentru a îndepărta până și cele mai dificile cute din orice țesătură, garantând astfel rezulatete rapide și ușoare, cu o performanță de lungă durată.

Noul colector de calcar detașabil permite o întrețienre ușoară pentur o lungă durată de viață a produsului. Aburului variabil de până la 120 g/min, împreună cu pompa de presiune de 6.1 bari, oferă sesiuni de călcat rapide, în timp ce jetul de abur de până la 400 g/min ajută la îndepărtarea celor mai difice cute.

Talpa Durilium AirGlide oferă alunecarea perfectă de fiecare dată.

Stația de călcat dispune de o varietate de tehnologii avansate pentru confort maxim și performanțe de lungă durată.

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Colector pentru calcar detașabil pentru performanțe de lungă durată

  Tehnologia avansată anticalcar asigură o performanță de lungă durată a aburului datorită noului colector pentru calcar. Acesta vine la pachet cu un accesoriu pentru o întreținere ușoară.

 • Stație de călcat Tefal extra puternică

  Pompă de presiune de 6.1 bari și abur variabil de până la 120 g/min pentru rezultate rapide și eficiente. De asemenea, stația de călcat dispune de un jet de abur de până la 400 g/min pentru a îndepărta cu ușurințî până și cele mai dificile cute.

 • Talpă excepțională și alunecare perfectă

  Talpa Durilium AirGlide oferă o alunecare perfectă pentru sesiuni de călcat fără efort și difuzie optimă a aburului.

 • default

  Sesiuni de călcat fără griji și în siguranță datorită tehnologiei No-Setting: combinația perfectă dintre abur și temperatură pentru rezultate 100% sigure, fără arsuri la nivelul țesăturilor.

 • Perfect pentru finisări de ultimă clipă

  Funcția de abur vertical ușor de utilizat are un timp de încălzire rapid de numai 30 de secunde pentru finisări de ultimă clipă pentru ca tu să arăți impecabil de fiecare dată.

 • Ușor de transportat și confort de top

  Sistemul de blocare oferă siguranță deplină și confort în timplul transportului. De asemenea, recipientul pentru apă este detașabil pentru sesiuni de călcat eficiente.

 • default

  Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat;
  • Livrare rapida a pieselor de schimb si un cost redus al transportului, timp de 10 ani;
  • 6500 centre de reparatii la nivel mondial.

Caracteristici
PERFORMANȚA ABURULUI ȘI A PUTERII
Putere 2800  
Abur variabil 120  g/min
Jet de abur 400  g/min
Pompă de apă 6.1  bar
Abur vertical    
Reglarea aburului și a temperaturii Reglaj manual  
Timp de încălzire 2  min
PERFORMANȚELE TĂLPII
Tehnologie talpă Durilium Airglide  
Capacitatea de alunecare a tălpii *****  
Durabilitatea tălpii/rezistența la zgârieturi *****  
Difuzie continuă a aburului Vârf, laterale și centru  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Mâner ergonomic    
Oprire automată    
Mod Eco    
Lungimea cablului de alimentare 1.6  m
Sistem de blocare    
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1.8  L
Rezervor de apă Detașabil  
Reumplere continuă    
Depozitare cablu Cablu de alimentare și cablu pentru abur  
DURABILITATE
Colector anticalcar    
Funcții anticalcar Colector anticalcar detașabil  
Indicator anticalcar    
ALTE CARACTERISTICI
Culoare Alb & gri  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Alegeţi o masă de călcat a cărei înălţime să poată fi ajustată în funcţie de corpul dumneavoastră. Aceasta trebuie să fie fixă şi solidă pentru a putea aşeza aparatul de călcat pe ea.
Masa de călcat ar trebui să fie perforată pentru a permite aburului să treacă prin fibrele ţesăturii pentru a o face mai moale şi a facilita călcatul. Husa mesei de călcat ar trebui să fie, de asemenea, adecvată pentru a permite aburului să treacă prin ea.
Pentru a evita deteriorarea tălpii, urmaţi aceste sfaturi:
— aşezaţi întotdeauna fierul de călcat pe baza de sprijin sau pe suportul său (în funcţie de model);
— evitaţi călcatul peste elemente abrazive (nasturi, fermoare etc.);
— nu curăţaţi niciodată talpa fierului de călcat cu materiale abrazive sau metalice.
Urmele lucioase pot apărea pe anumite ţesături, în special pe ţesăturile de culoare închisă. Vă recomandăm să călcaţi hainele de culoare închisă pe dos şi să utilizaţi temperatura corectă.
Dacă se calcă ţesături cu fibre mixte, reglaţi temperatura pentru fibra cea mai fragilă dintre acestea.
Aburul este mai mult sau mai puțin abundent în funcție de setarea temperaturii fierului de călcat. Îți recomandăm să utilizezi aburi în mod ocazional, atunci când temperatura fierului de călcat este setată la o valoare scăzută; în caz contrar, pot apărea picături de apă pe rufe.
Înainte de a o curăța, asigură-te că aparatul este scos din priză și că talpa și suportul fierului de călcat s-au răcit.
Nu utiliza detergenți sau produse de îndepărtare a calcarului pentru a curăța talpa sau corpul stației de călcat. Nu ține niciodată fierul de călcat sau corpul stației de călcat sub robinetul deschis.

• Curățarea corpului stației de călcat:
Curăță din când în când componentele din plastic cu o cârpă moale și ușor umedă.

• Curățarea colectorului anticalcar:
Așteaptă până când aparatul este oprit de cel puțin o oră.
Scoate colectorul anticalcar ridicând și învârtind clapa un sfert de rotație.
Clătește colectorul anticalcar sub robinetul deschis și pune-l la loc în fierul de călcat.

• Autocurățarea tălpii (în funcţie de model):
Când indicator „anti-calc” se aprinde intermitent, efectuează pașii descriși în acest clip video.
Acest fenomen este normal. Fierul de călcat produce mult abur; acest abur se condensează pe masa de călcat. Este posibil să fi apărut câteva picături pe masa de călcat care au căzut pe podea.
• Utilizați produse sau aditivi detartranți chimici în apa pentru călcat. Nu trebuie să puneți niciodată astfel de produse în rezervorul de apă. În acest caz, contactați un centru de service autorizat.
• Rufele nu au fost clătite suficient sau călcați un articol de îmbrăcăminte nou înainte de a-l spăla. Asigurați-vă că hainele sunt clătite suficient pentru a elimina depunerile de săpun sau de substanțe chimice care s-ar putea lipi de fierul de călcat.
• Fierul de călcat este prea fierbinte, consultați recomandările noastre privind reglarea temperaturii din manualul produsului.
• Utilizaţi apret. Pulverizați apretul întotdeauna pe dosul țesăturii ce urmează să fie călcată.
Unele tipuri de amidon și fibre sintetice se pot lipi de suprafața fierului de călcat. Curățați suprafața fierului de călcat.
Componentele interne pot emite sunete metalice în cazul schimbărilor de temperatură. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu; este normal să existe zgomot și vibrații la activarea aburului. Utilizarea aburului declanșează funcționarea unei pompe electrice.
Dacă temperatura fierului de călcat este reglabilă (în funcție de model), utilizează aburi în mod ocazional, atunci când temperatura fierului de călcat este setată la o valoare scăzută.
Temperatura fierului de călcat este setată la o valoare prea scăzută, ceea ce nu permite producerea aburului.
Trebuie efectuată operațiunea de autocurățare a tălpii. Consultă capitolul „Întreținerea și curățarea” – „Cum îndepărtez calcarul din stația de călcat cu aburi”?
Da; acest lucru este perfect normal. Operațiunea de autocurățare duce la pornirea pompei electrice.
Nu. Cele două cabluri sunt izolate separat; ele sunt protejate şi verificate în mod riguros. Cu toate acestea, dacă observaţi o deteriorare a cablului, duceţi-l la reparat la un centru de service autorizat.
Acest sistem previne depunerea de impurități pe talpă. Învelișul său activ elimină fibrele și impuritățile care se lipesc uneori pe talpă și care împiedică alunecarea ușoară a acesteia.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.