TEFAL Statie de călcat Express AirGlide SV8020E1

Statie de călcat Express AirGlide SV8020E1 Extra puternic, ușor de folosit

Stația de călcat Tefal Express AirGlide beneficiază de un abur suficient de puternic pentru a îndepărta până și cele mai dificile cute din orice țesătură pentru rezultate rapide și eficiente. Noul colector pentru calcar detașabil oferă o întreținere ușoară și performanțe de lungă durată. Această stație de călcat dispune de Tehnologia No-Setting ce asigură o călcare sigură fără riscul arderii țesăturilor, iar talpa garantează o alunecare perfectă de fiecare dată.

Referinţă: SV8020E1

Stație de călcat Express Air-Glide: Performanțe de top și de lungă durată

Stația de călcat Tefal Express AirGlide oferă un sistem avansat de întreținere și un abur puternic ce este ideal pentru a îndepărta până și cele mai dificile cute din orice țesătură, garantând astfel rezulatete rapide și ușoare, cu o performanță de lungă durată.

Tehnologia Calc Clear asigură o durată de viață prelungită a stației și eficiență de top.

Aburului variabil de până la 120 g/min, împreună cu pompa de presiune de 6.1 bari, oferă sesiuni de călcat rapide, în timp ce jetul de abur de până la 450 g/min ajută la îndepărtarea celor mai difice cute.

Talpa Durilium AirGlide oferă alunecarea perfectă de fiecare dată.

Stația de călcat dispune de o varietate de tehnologii avansate pentru confort maxim și performanțe de lungă durată.

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Talpă excepțională cu alunecare perfectă

  Talpa Ducrilium AirGlide oferă o alunecare excepțională pentru călcare plăcută și fără efort a țesăturilor, oferind în același timp și o difuzie optimă a aburului.

 • Rezultate perfecte

  Pompa de presiune de 6.6 bari oferă o presiune optimă a aburului pentru călcare perfectă a oricărui tip de țesătură.

 • Abur puternic

  Bucură-te de putere fără limite datorită jetului de abur de până la 450 g/min și a aburului variabil de până la 120 g/min, Toate acestea sunt ideale pentru a îndepărta cu ușurință până și cele mai dificile cute.

 • Tehnologia Calc Clear pentru performanțe de lungă durată

  Această tehnologie are ca scop păstrarea performanțelor stației de călcat pentru o perioadă lungă de timp și de a oferi o mentenanță ușoară a acesteia.

 • Funcția No-Setting pentru utilizare sigură

  Sesiuni de călcat fără griji și în siguranță datorită tehnologiei No-Setting: combinația perfectă dintre abur și temperatură pentru rezultate 100% sigure, fără arsuri la nivelul țesăturilor.

 • Sesiuni de călcare prelungite

  Recipientul pentru apă detașabil oferă o capacitate de 1.8 L pentru sesiuni de călcat fără întreruperi, acesta fiind ușor de alimentat chiar în timpul utilizării aăaratului.

 • Ușor de transportat și confort de top

  Sistemul de blocare oferă siguranță deplină și confort în timplul transportului.

 • Funcția Eco pentru economisire a energiei

  Această funcție oferă un consum redus de energie menținând totodată performanțele înalte pentru ca tu să obții rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat;
  • Livrare rapida a pieselor de schimb si un cost redus al transportului, timp de 10 ani;
  • 6500 centre de reparatii la nivel mondial.

Caracteristici
PERFORMANȚA ABURULUI ȘI A PUTERII
Abur variabil 120  g/min
Jet de abur 450  g/min
Pompă de apă 6.6  bar
Abur vertical    
Reglarea aburului și a temperaturii Nu sunt necesare reglaje  
Timp de încălzire 2  min
Steam hose length 1.60  m
PERFORMANȚELE TĂLPII
Tehnologie talpă Durilium Airglide  
Capacitatea de alunecare a tălpii *****  
Durabilitatea tălpii/rezistența la zgârieturi *****  
Difuzie continuă a aburului Vârf, laterale și centru  
Vârf de precizie    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Mâner ergonomic    
Sistem antipicurare NU  
Oprire automată    
Mod Eco    
Lungimea cablului de alimentare 1.7  m
Sistem de blocare    
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1.8  L
Rezervor de apă Detașabil  
Reumplere continuă    
Depozitare cablu Power cord and water cord  
DURABILITATE
Funcții anticalcar Sistem de drenaj  
Indicator anticalcar    
ALTE CARACTERISTICI
Culoare Gri & alb  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Alegeţi o masă de călcat a cărei înălţime să poată fi ajustată în funcţie de corpul dumneavoastră. Aceasta trebuie să fie fixă şi solidă pentru a putea aşeza aparatul de călcat pe ea.
Masa de călcat ar trebui să fie perforată pentru a permite aburului să treacă prin fibrele ţesăturii pentru a o face mai moale şi a facilita călcatul. Husa mesei de călcat ar trebui să fie, de asemenea, adecvată pentru a permite aburului să treacă prin ea.
Pentru a evita deteriorarea tălpii, urmaţi aceste sfaturi:
— aşezaţi întotdeauna fierul de călcat pe baza de sprijin sau pe suportul său (în funcţie de model);
— evitaţi călcatul peste elemente abrazive (nasturi, fermoare etc.);
— nu curăţaţi niciodată talpa fierului de călcat cu materiale abrazive sau metalice.
Urmele lucioase pot apărea pe anumite ţesături, în special pe ţesăturile de culoare închisă. Vă recomandăm să călcaţi hainele de culoare închisă pe dos şi să utilizaţi temperatura corectă.
Dacă se calcă ţesături cu fibre mixte, reglaţi temperatura pentru fibra cea mai fragilă dintre acestea.
Aburul este mai mult sau mai puțin abundent în funcție de setarea temperaturii fierului de călcat. Îți recomandăm să utilizezi aburi în mod ocazional, atunci când temperatura fierului de călcat este setată la o valoare scăzută; în caz contrar, pot apărea picături de apă pe rufe.
Înainte de a o curăța, asigură-te că aparatul este scos din priză și că talpa și suportul fierului de călcat s-au răcit.
Nu utiliza detergenți sau produse de îndepărtare a calcarului pentru a curăța talpa sau corpul stației de călcat. Nu ține niciodată fierul de călcat sau corpul stației de călcat sub robinetul deschis.

• Curățarea corpului stației de călcat:
Curăță din când în când componentele din plastic cu o cârpă moale și ușor umedă.

• Curățarea colectorului anticalcar:
Așteaptă până când aparatul este oprit de cel puțin o oră.
Scoate colectorul anticalcar ridicând și învârtind clapa un sfert de rotație.
Clătește colectorul anticalcar sub robinetul deschis și pune-l la loc în fierul de călcat.

• Autocurățarea tălpii (în funcţie de model):
Când indicator „anti-calc” se aprinde intermitent, efectuează pașii descriși în acest clip video.
Acest fenomen este normal. Fierul de călcat produce mult abur; acest abur se condensează pe masa de călcat. Este posibil să fi apărut câteva picături pe masa de călcat care au căzut pe podea.
• Utilizați produse sau aditivi detartranți chimici în apa pentru călcat. Nu trebuie să puneți niciodată astfel de produse în rezervorul de apă. În acest caz, contactați un centru de service autorizat.
• Rufele nu au fost clătite suficient sau călcați un articol de îmbrăcăminte nou înainte de a-l spăla. Asigurați-vă că hainele sunt clătite suficient pentru a elimina depunerile de săpun sau de substanțe chimice care s-ar putea lipi de fierul de călcat.
• Fierul de călcat este prea fierbinte, consultați recomandările noastre privind reglarea temperaturii din manualul produsului.
• Utilizaţi apret. Pulverizați apretul întotdeauna pe dosul țesăturii ce urmează să fie călcată.
Unele tipuri de amidon și fibre sintetice se pot lipi de suprafața fierului de călcat. Curățați suprafața fierului de călcat.
Componentele interne pot emite sunete metalice în cazul schimbărilor de temperatură. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu; este normal să existe zgomot și vibrații la activarea aburului. Utilizarea aburului declanșează funcționarea unei pompe electrice.
Dacă temperatura fierului de călcat este reglabilă (în funcție de model), utilizează aburi în mod ocazional, atunci când temperatura fierului de călcat este setată la o valoare scăzută.
Temperatura fierului de călcat este setată la o valoare prea scăzută, ceea ce nu permite producerea aburului.
Trebuie efectuată operațiunea de autocurățare a tălpii. Consultă capitolul „Întreținerea și curățarea” – „Cum îndepărtez calcarul din stația de călcat cu aburi”?
Da; acest lucru este perfect normal. Operațiunea de autocurățare duce la pornirea pompei electrice.
Nu. Cele două cabluri sunt izolate separat; ele sunt protejate şi verificate în mod riguros. Cu toate acestea, dacă observaţi o deteriorare a cablului, duceţi-l la reparat la un centru de service autorizat.
Acest sistem previne depunerea de impurități pe talpă. Învelișul său activ elimină fibrele și impuritățile care se lipesc uneori pe talpă și care împiedică alunecarea ușoară a acesteia.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.