TEFAL Aparat de călcat cu aburi Access Steam Force DT8270E1

Aparat de călcat cu aburi Access Steam Force DT8270E1 Cel mai puternic aparat de călcat pentru orice tip de țesătură*

Aparatul de călcat cu abur Tefal Access Steam Force este un aparat versatil 2 în 1, ideal pentru toate tipurile de țesături. Acesta îți va permite să calci și să igienizezi în același timp cu ușurință datorită designului compact. Puterea aburului te ajută să obții rezultate impecabile într-un timp scurt, în timp ce noua perie din microfribră înlătură praful și igienizează în același timp, ideal pentru o utilizare zilnică: paltoane, saltele, canapele și multe altele!

Referinţă: DT8270E1

Aparatul de călcat cu abur Tefal Access Steam Force: Cel mai puternic aparat de călcat pentru orice tip de țesătură*

Obține rezultate perfecte în fiecare zi, indiferent de tipul de țesătură, cu aparatului de călcat cu abur Tefal Access Steam Force, proiectat special să ofere o utilizare ușoară datorită designului compact.

Puterea de 2000 W, aburul variabil de 30 g/min și jetul de abur puternic de 90 g/min garantează rezultate perfecte de călcare și igienizare în fiecare zi.

Înlătură orice cută de pe țesături datorită Aparatul este gata de utilizare în 25 de secunde și dispune de o talpă încălzită ce-ți va permite să înlături orice tip de cută de pe țesături.

Peria din microfibră este ideală pentru a scăpa de prăful de pe haine, saltele, canapele și multe altele.

Puterea naturală a aburului elimină bacteriile, obținând astfel o locuință curată, fără a fi nevoie de detergenți sau chimicale.

*de la Tefal

Caracteristici esenţiale
 • Abur puternic

  Puterea de 2000 W. aburul variabil de până la 30 g/min și jetul de abur puternic de până la 90 g/min oferă o experiență de utilizare unică, toate acestea într-un design compact.

 • Perie din microfibra

  Ideală pentru a înlătura praful de pe orice tip de țesătură din locuința ta și igienizează în același timp.

 • Gata de utilizare

  Datorită funcției de încălzire rapidă, aparatul de călcat este gata de utilizare în numai 25 de secunde.

 • Igienizare

  Puterea naturală a aburului elimină până la 99.99% din baterii, virusuri și germeni* pentru țesături curate în fiecare zi.

  *test extern efectuat în laboratoare independente, folosind aparatul pe țesături de bumbac și călcând ușor față-spate de 3 ori

 • Abur natural

  Tot ceea ce ai nevoie pentru a înlătura cutele și igieniza în același timp, fără a fi nevoie de detergenți sau chimicale.

 • Călcare rapidă

  Noua tehnologie a tălpii încălzite îți va permite să calci țesăturile perfect, fără a le lăsa umede, ideal pentru a fi purtate imediat după călcare.

 • Sigur pentru orice țesătură

  Tehnologia Smart Temp te va ajuta să înlături până și cele mai dificile cute și să le igienizezi în același timp, fără riscul de a le arde.

 • Ușor de utilizat

  Funcții inteligente pentru confort sporit în utilizare: recipient de apă de 200 ml ce oferă o autonomie de până la 10 minute, cablul de alimentare de 2.6 m, Funcție de Oprire Automată și 2 trepte de abur ușor de folosit.

 • Igienizeaza tesaturile din locuinta

  Elimina pana la 99%99 din virusuri, bacterii sau germeni* cu ajutorul puterii naturale a aburului.
  Teste externe efectuate in laboratoare independente, folosind aparatul pe tesatura de bumbac si utilizand functia de abur prin miscari inainte-inapoi, de 3 ori.

Caracteristici
Putere 2000  W
Usage Vertical  
Abur variabil Până la 30  g/min
Jet de abur Până la 90  g/min
Timp de încălzire 25  s
Capacitatea rezervorului de apă 200  ml
Lungimea cablului de alimentare 2.6  m
Autonomie 10  min
Indicator abur pregătit    
Sistem de control al aburului pe mâner    
Culoare Negru  
Tip de ștecher Europeană  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Produsul dumneavoastră nu este conectat la priză sau nu este pornit ==> Verificați dacă produsul dumneavoastră este conectat în mod adecvat la o priză și dacă butonul de pornire este pe „I”.
Nivelul apei din rezervor este prea scăzut ==> Scoateți aparatul din priză și umpleți rezervorul.
Pompa nu este amorsată ==> Țineți apăsat butonul de abur timp de câteva secunde pentru a amorsa pompa.
Rezervorul detașabil nu este instalat corect ==> Verificați poziționarea corectă a rezervorului pe produs.
Produsul este în modul „Stand-by” ==> Apăsați butonul pornit/oprit și așteptați până când nu mai clipește.
Produsul dumneavoastră nu este conectat la priză sau nu este pornit ==> Verificați dacă produsul dumneavoastră este conectat în mod adecvat la o priză și dacă butonul de pornire este pe „I”.
Produsul este în modul „Stand-by” ==> Apăsați butonul pornit/oprit și așteptați până când nu mai clipește.
Rezervorul de apă nu este instalat corect sau supapa de blocare este închisă corect ==> Verificați dacă supapa este închisă și dacă rezervorul este instalat corect pe produs.
Aparatul dumneavoastră are calcar. Consultați secțiunea „Detartrare” din instrucțiuni.
Butonul de „abur” este în poziție de Abur continuu. Deblocați-l printr-o singură apăsare.
Ai folosit detartranți chimici sau ai adăugat aditivi în apă.
Nu adăuga niciodată astfel de produse în rezervorul de apă. Acestea conțin deșeuri organice sau minerale care se condensează sub influența căldurii și cauzează scurgeri, eliminarea de picături cafenii sau uzura prematură a aparatului.
Ai folosit detartranți chimici sau ai adăugat aditivi în apă.
Nu adăuga niciodată astfel de produse în rezervorul de apă. Acestea conțin deșeuri organice sau minerale care se condensează sub influența căldurii și cauzează scurgeri, eliminarea de picături cafenii sau uzura prematură a aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.