TEFAL Aparat de călcat cu abur Access Steam Pocket DT3030E0

Aparat de călcat cu abur Access Steam Pocket DT3030E0 Cel mai rapid și mai compact aparat de călcat cu abur de la Tefal

Aparatul de călcat cu abur Tefal Access Steam Pocket oferă sesiuni de călcat ușoare atunci când ești acasă dar și când călătorești, datorită capului pliabil și a designului compact (depozitare ușoară). Aparatul este gata de utilizare în 15 secunde.

Access Steam Pocket dispune de un abur variabil de până la 19 g/min, o putere de 1300 W și funcția de oprire automată.

Referinţă: DT3030E0

Aparatul de călcat cu abur Tefal Access Steam Pocket: Cel mai rapid și mai compact aparat de călcat cu abur de la Tefal

Cu un design ultra compact și funcții inteligente, aparatul de călcat cu abur Tefal Access Steam Pocket a fost conceput special pentru a ușura sesiunile de călcat în fiecare zi, oricunde te-ai afla.

Capul pliabil permite o depozitare ușoară, în timp ce greutatea redusă oferă sesiuni de călcat ușoare.

Bucură-te de rezultate rapide datorită timpului scurt necesar încălzirii, de numai 15 secunde.

Puterea de 1300 W și aburul variabil de până la 19 g/min oferă sesiuni de călcare rapide și rezultate perfecte de fiecare dată.

Aparatul dispune de o serie de funcții inteligente pentru siguranță sporită, precum declanșatorul pentru abur, designul ce permite așezarea verticală a aparatului atunci când nu este folosit și funcția de Oprire Automată, toate acestea pentru a îmbunătății sesiunile de călcat. 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Design compact și cap pliabil exclusiv

  Aparatul dispune de un design compact, cu un cap pliabil ce permite o depozitare ușoară - de 2 ori mai mic față de modelele precedente - acesta fiind ideal pentru atunci când călătorești, dar și pentru utilizarea de zi cu zi.

 • Încălzire rapidă

  Aparatul de călcat va fi gata de utilizare în numai 15 secunde, ideal pentru finisaje de ultim moment.

 • Greutate redusă

  Bucură-te de sesiuni de călcat fără efort, datorită greutății reduse și designului conceput special pentru a oferi confort în utilizare.

 • Performanță

  Puterea de 1300 W asigură sesiuni de călcat eficiente în fiecare zi.

 • Rezultate perfecte

  Aburul variabil de până la 19 g/min oferă rezultate perfecte, ideal pentru finisajele de ultim moment, dar și pentru atunci când călătorești.

 • Gata cu masa de călcat

  Bucură-te de sesiuni de călcat confortabile în fiecare zi, fără nevoia de a utiliza o masă de călcat. Un simplu umeraș este tot ceea ce ai nevoie pentru a obține rezultate perfecte, fără cute.

 • Împrospătează și igienizează

  Puterea intensă a aburului omoară bacteriile, acarienii, mirosurile, polenul și alergenii, țesăturile rămân astfel perfect curate.

 • Siguranță sporită

  Aparatul dispune de un design special conceput ce permite așezarea pe verticală a aparatului atunci când nu este folosit. De asemenea, acesta beneficiază de un declanșator precis pentru abur, aburul fiind activat numai la apăsarea acestuia, iar funcția de Oprire Automată oferă un plus de siguranță.

 • Ideal pentru orice tip de țesătură

  Bucură-te de finisaje de ultim moment și sesiuni de călcat eficiente pentru toate țesăturile tale, chiar și pentru cele delicate precum mătasea.

 • default

  Utilizare ușoară în fiecare zi, oriunde

  Designul cu greutate redusă oferă sesiuni de călcare confortabile atât atunci când ești acasă, dar și în călătorie.

 • Igienizeaza tesaturile din locuinta

  Elimina pana la 99%99 din virusuri, bacterii sau germeni* cu ajutorul puterii naturale a aburului.
  Teste externe efectuate in laboratoare independente, folosind aparatul pe tesatura de bumbac si utilizand functia de abur prin miscari inainte-inapoi, de 3 ori.

Caracteristici
Usage Vertical  
Indicator abur pregătit    
Sistem de control al aburului pe mâner    
Tip de ștecher Europeană  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Produsul dumneavoastră nu este conectat la priză sau nu este pornit ==> Verificați dacă produsul dumneavoastră este conectat în mod adecvat la o priză și dacă butonul de pornire este pe „I”.
Nivelul apei din rezervor este prea scăzut ==> Scoateți aparatul din priză și umpleți rezervorul.
Pompa nu este amorsată ==> Țineți apăsat butonul de abur timp de câteva secunde pentru a amorsa pompa.
Rezervorul detașabil nu este instalat corect ==> Verificați poziționarea corectă a rezervorului pe produs.
Produsul este în modul „Stand-by” ==> Apăsați butonul pornit/oprit și așteptați până când nu mai clipește.
Produsul dumneavoastră nu este conectat la priză sau nu este pornit ==> Verificați dacă produsul dumneavoastră este conectat în mod adecvat la o priză și dacă butonul de pornire este pe „I”.
Produsul este în modul „Stand-by” ==> Apăsați butonul pornit/oprit și așteptați până când nu mai clipește.
Rezervorul de apă nu este instalat corect sau supapa de blocare este închisă corect ==> Verificați dacă supapa este închisă și dacă rezervorul este instalat corect pe produs.
Aparatul dumneavoastră are calcar. Consultați secțiunea „Detartrare” din instrucțiuni.
Butonul de „abur” este în poziție de Abur continuu. Deblocați-l printr-o singură apăsare.
Ai folosit detartranți chimici sau ai adăugat aditivi în apă.
Nu adăuga niciodată astfel de produse în rezervorul de apă. Acestea conțin deșeuri organice sau minerale care se condensează sub influența căldurii și cauzează scurgeri, eliminarea de picături cafenii sau uzura prematură a aparatului.
Ai folosit detartranți chimici sau ai adăugat aditivi în apă.
Nu adăuga niciodată astfel de produse în rezervorul de apă. Acestea conțin deșeuri organice sau minerale care se condensează sub influența căldurii și cauzează scurgeri, eliminarea de picături cafenii sau uzura prematură a aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.