TEFAL Aparat de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One QT2020E0

Aparat de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One QT2020E0 Inovativ și Puternic: Revoluția aparatelor de călcat

Tefal Ixeo Power All-in-One este un aparat de călcat cu abur de înaltă presiune ce oferă combinația perfectă între boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune și masa integrată cu 3 poziții pentru rezultate excepționale.

Designul vertical ergonomic și fierul de călcat cu greutate redusă garantează sesiuni de călcat rapide și fără efort. Tefal Ixeo Power All-in-One oferă soluția perfectă pentru înlăturarea cutelor și un aspect impecabil în fiecare zi.

Aparatul de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One: Îngrijire profesională a țesăturilor

Tefal reinventează experiența de a călca: Combinația perfectă dintre boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune și sistemul Smart Board face ca aparatul de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One să fie soluția ideală pentru sesiunile de călcat.

Calcă-ți hainele de două ori mai rapid datorită tehnologiei inovative ce-ți stă întotdeauna la îndemână: aparatul este gata de utilizare în numai 70 de secunde și oferă performanțe de top echivalente cu cele ale unei stații de călcat* datorită pompei cu o presiune de până la 5.8 bari.

Aburului variabil de până la 90 g/min și jetul de abur de până la 200 g/min te vor ajuta să îndepărtezi până și cele mai dificile cute din orice tip de țesătură fără efort.

Masa integrată cu 3 poziții ergonomice Smart Board permite călcarea țesăturilor vertical, orizontal dar și la 30°.

Fierul de călcat are o greutate redusă și o oferă o utilizare ușoară, fără efort, fiind de 2 ori mai ușor decât un fier de călcat obișnuit**.

Varietatea de funcții inteligente precum Tehnologia Smart Protect pentru rezultate rapide, fără țesături arse, fac aparatul de călcat Ixeo Power All-in-One soluția perfectă pentru o călcare rapidă și eficientă.

*performanța aburului comparativ cu Tefal Effectis, **comparativ cu fierul de călcat Tefal FV3910

Caracteristici esenţiale
 • Confort și utilizare ușoară datorită mesei încorporate Smart Board

  Aceasta este ideală pentru orice situație: de la călcare verticală la orizontală, chiar și la 30°. Descoperă soluția perfectă pentur sesiuni de călcat perfecte. Dimensiunea mesei încorporate este compatibilă cu toate tipurile de țesături.

 • Putere mare pentu rezultate perfecte

  Boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune oferă rezultate perfecte datorită aburului puternic: presiune a aburului de până la 5.8 bari, abur variabil de până la 90 g/minut și un jet puternic de până la 200 g/minut.

 • Ușurință în utilizare

  Noul design oferă o experiență ușoară și confortabilă de călcare datorită fierului de călcat ce este de 2 ori mai ușor față de un fier de călcat obișnuit. Vârful profilat te ajută și calci cu precizie zonele greu accesibile pentru rezultate vizibile.

 • Tehnologia Smart Protect

  Bucură-te de un aparat de călcat avansat ce este compatibil cu toate tipurile de țesături chiar și cu cele delicate precum mătasea datorită tehnologiei ce nu implică ajustarea parametrilor de călcare.

 • Aparat detașabil

  Pentru o utilizare confortabilă și libertate maximă de mișcare, aparatul este detașabil față de cadrul mesei de călcat, lucru ce-ți va permite să împrospătezi oriunde și oricând perdelele, canapelele și multe altele.

 • Încălzire rapidă

  Aparatul este gata de utilizare în numai 70 de secunde pentru performanțe de top în fiecare zi. Ideal pentru finisajele de ultim moment.

 • Împrospătează și igienizează

  Puterea mare a aburului omoară până la 99.9* din bacterii și germeni, împrospătând și înlăturând astfel mirosurile neplăcute pentru țesături perfecte.

 • Ușor de transportat

  Roțile de mici dimensiuni oferă o modalitate ușoară de a transporta rapid și în siguranță aparatul dintr-o cameră în alta.

 • Sistem anticalcar

  Bucură-te de performanțe de lungă durată și rezultate vizibile în fiecare zi datorită sistemului anticalcar. Acesta are ca scop protejarea și întreținerea aparatului.

 • Recipientu pentru apă detașabil

  Aparatul beneficiază de un recipient de apă detașabil, cu o capacitate de 1,1 L, pentru sesiuni de călcat fără întrerupere și alimentare ușoară.

 • Confort sporit datorită accesoriilor incluse

  Diferitele modele include accesorii precum o perie țesături groase și un cârlig detașabil pentru a-ți ușura sesiunile de călcat.

Caracteristici
PERFORMANŢA ABURULUI ŞI A PUTERII
Putere 2170  
Abur variabil Până la 90  g/min
Cap de degajare a aburului Talpă de inox  
Timp de încălzire 70  s
Igienizare    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1,90  m
Pol reglabil Dublu  
Reglarea aburului 3  
Cârlig de agățat    
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1,1  L
Oprire automată Yes  
Buton de pornire/oprire Acționat cu mâna  
Rezervor de apă Detașabil  
Detector rezervor gol    
Indicator abur pregătit    
Depozitare cablu de alimentare Cârlig  
Bază detașabilă    
Roți    
DURABILITATE
Funcții anticalcar Sistem de clătire  
Indicator anticalcar    
ACCESORII
Accesorii Perie pentru țesături groase  
ALTE CARACTERISTICI
Culoare Negru & Maro  
Steam hose length 1.7  m
Abur la cerere    
Heated soleplate    
Usage Vertical & Horizontal  
Bar pump pressure Până la 5.8  bar
Integrated board Smart board 3 positions  
Kills bacterias Până la 99,9%  
Până la 99,9%  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare