TEFAL Aparat de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One QT2020E0

Aparat de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One QT2020E0 Inovativ și Puternic: Revoluția aparatelor de călcat

Tefal Ixeo Power All-in-One este un aparat de călcat cu abur de înaltă presiune ce oferă combinația perfectă între boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune și masa integrată cu 3 poziții pentru rezultate excepționale.

Designul vertical ergonomic și fierul de călcat cu greutate redusă garantează sesiuni de călcat rapide și fără efort. Tefal Ixeo Power All-in-One oferă soluția perfectă pentru înlăturarea cutelor și un aspect impecabil în fiecare zi.

Referinţă: QT2020E0

Aparatul de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One: Îngrijire profesională a țesăturilor

Tefal reinventează experiența de a călca: Combinația perfectă dintre boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune și sistemul Smart Board face ca aparatul de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One să fie soluția ideală pentru sesiunile de călcat.

Calcă-ți hainele de două ori mai rapid datorită tehnologiei inovative ce-ți stă întotdeauna la îndemână: aparatul este gata de utilizare în numai 70 de secunde și oferă performanțe de top echivalente cu cele ale unei stații de călcat* datorită pompei cu o presiune de până la 5.8 bari.

Aburului variabil de până la 90 g/min și jetul de abur de până la 200 g/min te vor ajuta să îndepărtezi până și cele mai dificile cute din orice tip de țesătură fără efort.

Masa integrată cu 3 poziții ergonomice Smart Board permite călcarea țesăturilor vertical, orizontal dar și la 30°.

Fierul de călcat are o greutate redusă și o oferă o utilizare ușoară, fără efort, fiind de 2 ori mai ușor decât un fier de călcat obișnuit**.

Varietatea de funcții inteligente precum Tehnologia Smart Protect pentru rezultate rapide, fără țesături arse, fac aparatul de călcat Ixeo Power All-in-One soluția perfectă pentru o călcare rapidă și eficientă.

*performanța aburului comparativ cu Tefal Effectis, **comparativ cu fierul de călcat Tefal FV3910

Caracteristici esenţiale
 • Confort și utilizare ușoară datorită mesei încorporate Smart Board

  Aceasta este ideală pentru orice situație: de la călcare verticală la orizontală, chiar și la 30°. Descoperă soluția perfectă pentur sesiuni de călcat perfecte. Dimensiunea mesei încorporate este compatibilă cu toate tipurile de țesături.

 • Putere mare pentu rezultate perfecte

  Boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune oferă rezultate perfecte datorită aburului puternic: presiune a aburului de până la 5.8 bari, abur variabil de până la 90 g/minut și un jet puternic de până la 200 g/minut.

 • Ușurință în utilizare

  Noul design oferă o experiență ușoară și confortabilă de călcare datorită fierului de călcat ce este de 2 ori mai ușor față de un fier de călcat obișnuit. Vârful profilat te ajută și calci cu precizie zonele greu accesibile pentru rezultate vizibile.

 • Tehnologia Smart Protect

  Bucură-te de un aparat de călcat avansat ce este compatibil cu toate tipurile de țesături chiar și cu cele delicate precum mătasea datorită tehnologiei ce nu implică ajustarea parametrilor de călcare.

 • Aparat detașabil

  Pentru o utilizare confortabilă și libertate maximă de mișcare, aparatul este detașabil față de cadrul mesei de călcat, lucru ce-ți va permite să împrospătezi oriunde și oricând perdelele, canapelele și multe altele.

 • Încălzire rapidă

  Aparatul este gata de utilizare în numai 70 de secunde pentru performanțe de top în fiecare zi. Ideal pentru finisajele de ultim moment.

 • Împrospătează și igienizează

  Puterea mare a aburului omoară până la 99.9* din bacterii și germeni, împrospătând și înlăturând astfel mirosurile neplăcute pentru țesături perfecte.

 • Ușor de transportat

  Roțile de mici dimensiuni oferă o modalitate ușoară de a transporta rapid și în siguranță aparatul dintr-o cameră în alta.

 • Sistem anticalcar

  Bucură-te de performanțe de lungă durată și rezultate vizibile în fiecare zi datorită sistemului anticalcar. Acesta are ca scop protejarea și întreținerea aparatului.

 • Recipientu pentru apă detașabil

  Aparatul beneficiază de un recipient de apă detașabil, cu o capacitate de 1,1 L, pentru sesiuni de călcat fără întrerupere și alimentare ușoară.

 • Confort sporit datorită accesoriilor incluse

  Diferitele modele include accesorii precum o perie țesături groase și un cârlig detașabil pentru a-ți ușura sesiunile de călcat.

Caracteristici
PERFORMANŢA ABURULUI ŞI A PUTERII
Putere 2170  
Abur variabil Până la 90  g/min
Cap de degajare a aburului Talpă de inox  
Timp de încălzire 70  s
Igienizare    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1,90  m
Pol reglabil Dublu  
Reglarea aburului 3  
Cârlig de agățat    
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1,1  L
Oprire automată Yes  
Buton de pornire/oprire Acționat cu mâna  
Rezervor de apă Detașabil  
Detector rezervor gol    
Indicator abur pregătit    
Depozitare cablu de alimentare Cârlig  
Bază detașabilă    
Roți    
ALTE CARACTERISTICI
Integrated board Smart board 3 positions  
Culoare Negru & Maro  
Bar pump pressure Până la 5.8  bar
Kills bacterias Până la 99,9%  
Până la 99,9%  
Funcții anticalcar Sistem de clătire  
Steam hose length 1.7  m
Abur la cerere    
Heated soleplate    
Usage Vertical & Horizontal  
DURABILITATE
Indicator anticalcar    
ACCESORII
Accesorii Perie pentru țesături groase  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru utilizarea Smart Board, apucă cu mâinile de fiecare parte a mesei, ridic-o în plan vertical și înclin-o în funcție de necesități:

Rezervorul IXEO este demontabil, pentru un confort maxim în timpul utilizării.
Datorită volumului de un litru, poți efectua sesiuni scurte sau lungi.

Datorită designului său plăcut, IXEO se potrivește cu ușurință cu restul locuinței tale.
Prevăzut cu rotițe mici la bază, poate fi deplasat fără efort.
Însă, dacă dorești să depozitezi produsul, acesta poate fi coborât la o înălțime de 105 cm.
Mai compact, poate fi apoi depozitat cu ușurință într-un dulap sau o cămară.

Apasă succesiv butonul „Abur” până ce ajungi la modul dorit.
• Modul Normal: lumina verde este stinsă.
• Modul Max: lumina verde se aprinde intermitent.
• Modul Min: lumina verde se aprinde continuu.
Apa de la robinet:
Aparatul a fost conceput să funcționeze cu apă de la robinet. Dacă apa din zona în care locuiești este foarte dură (duritate mai mare de 17°dH - grade germane), amestecă 50% apă de la robinet și 50% apă distilată (care se găsește în magazine).
În anumite regiuni situate în apropiere de mare, conținutul de sare din apă poate fi mai ridicat. În acest caz, folosește doar apă distilată.

Dedurizator:
Există mai multe tipuri de dedurizatoare, iar apa obținută de la majoritatea acestora poate fi utilizată în stația de călcat. Cu toate acestea, anumite dedurizatoare și, în special, cele care utilizează produse chimice, precum sarea, pot provoca pete albe sau maronii. Acest lucru este valabil mai ales în cazul cănilor filtrante.
Dacă întâmpini acest tip de problemă, îți recomandăm să încerci să utilizezi apă de la robinet netratată sau apă îmbuteliată.

Reține:
Nu utiliza niciodată apă de ploaie, apă demineralizată pură, apă distilată pură achiziționată din magazin sau apă care conține aditivi (precum amidon sau parfum sau apă de la aparate casnice). Acești aditivi pot afecta proprietățile aburului, iar la temperaturi ridicate formează depozite în camera de aburi a stației de călcat, care pot să păteze rufele și să provoace deteriorarea prematură a aparatului.
Această operațiune trebuie efectuată după ce aparatul a rămas deconectat de la priză timp de peste două ore.
Pentru a elimina tartrul din aparat, urmează instrucțiunile de mai jos:
Produsul dumneavoastră nu este conectat la priză sau nu este pornit ==> Verificați dacă produsul dumneavoastră este conectat în mod adecvat la o priză și dacă butonul de pornire este pe „I”.
Nivelul apei din rezervor este prea scăzut ==> Scoateți aparatul din priză și umpleți rezervorul.
Pompa nu este amorsată ==> Țineți apăsat butonul de abur timp de câteva secunde pentru a amorsa pompa.
Rezervorul detașabil nu este instalat corect ==> Verificați poziționarea corectă a rezervorului pe produs.
Produsul este în modul „Stand-by” ==> Apăsați butonul pornit/oprit și așteptați până când nu mai clipește.
Produsul dumneavoastră nu este conectat la priză sau nu este pornit ==> Verificați dacă produsul dumneavoastră este conectat în mod adecvat la o priză și dacă butonul de pornire este pe „I”.
Produsul este în modul „Stand-by” ==> Apăsați butonul pornit/oprit și așteptați până când nu mai clipește.
Rezervorul de apă nu este instalat corect sau supapa de blocare este închisă corect ==> Verificați dacă supapa este închisă și dacă rezervorul este instalat corect pe produs.
Aparatul dumneavoastră are calcar. Consultați secțiunea „Detartrare” din instrucțiuni.
Ai folosit detartranți chimici sau ai adăugat aditivi în apă.
Nu adăuga niciodată astfel de produse în rezervorul de apă. Acestea conțin deșeuri organice sau minerale care se condensează sub influența căldurii și cauzează scurgeri, eliminarea de picături cafenii sau uzura prematură a aparatului.
Ai folosit detartranți chimici sau ai adăugat aditivi în apă.
Nu adăuga niciodată astfel de produse în rezervorul de apă. Acestea conțin deșeuri organice sau minerale care se condensează sub influența căldurii și cauzează scurgeri, eliminarea de picături cafenii sau uzura prematură a aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Pentru asamblarea IXEO, urmărește acest videoclip:

Asigură-te mai întâi că cei doi stâlpi sunt poziționați corect:

După ce clătiţi boilerul, trebuie să apăsaţi butonul de repornire timp de aproximativ 3 secunde pentru a opri clipitul becului.
Ai apăsat scurt, de 3 ori la rând, declanșatorul de abur, ceea ce a declanșat modul „Boost”. În acest caz, aburul este activat automat timp de câteva secunde.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.