TEFAL Aparat de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One QT2020E0

Aparat de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One QT2020E0 Inovativ și Puternic: Revoluția aparatelor de călcat

Tefal Ixeo Power All-in-One este un aparat de călcat cu abur de înaltă presiune ce oferă combinația perfectă între boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune și masa integrată cu 3 poziții pentru rezultate excepționale.

Designul vertical ergonomic și fierul de călcat cu greutate redusă garantează sesiuni de călcat rapide și fără efort. Tefal Ixeo Power All-in-One oferă soluția perfectă pentru înlăturarea cutelor și un aspect impecabil în fiecare zi.

Aparatul de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One: Îngrijire profesională a țesăturilor

Tefal reinventează experiența de a călca: Combinația perfectă dintre boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune și sistemul Smart Board face ca aparatul de călcat cu abur de înaltă presiune Tefal Ixeo Power All-in-One să fie soluția ideală pentru sesiunile de călcat.

Calcă-ți hainele de două ori mai rapid datorită tehnologiei inovative ce-ți stă întotdeauna la îndemână: aparatul este gata de utilizare în numai 70 de secunde și oferă performanțe de top echivalente cu cele ale unei stații de călcat* datorită pompei cu o presiune de până la 5.8 bari.

Aburului variabil de până la 90 g/min și jetul de abur de până la 200 g/min te vor ajuta să îndepărtezi până și cele mai dificile cute din orice tip de țesătură fără efort.

Masa integrată cu 3 poziții ergonomice Smart Board permite călcarea țesăturilor vertical, orizontal dar și la 30°.

Fierul de călcat are o greutate redusă și o oferă o utilizare ușoară, fără efort, fiind de 2 ori mai ușor decât un fier de călcat obișnuit**.

Varietatea de funcții inteligente precum Tehnologia Smart Protect pentru rezultate rapide, fără țesături arse, fac aparatul de călcat Ixeo Power All-in-One soluția perfectă pentru o călcare rapidă și eficientă.

*performanța aburului comparativ cu Tefal Effectis, **comparativ cu fierul de călcat Tefal FV3910

Caracteristici esenţiale
 • Confort și utilizare ușoară datorită mesei încorporate Smart Board

  Aceasta este ideală pentru orice situație: de la călcare verticală la orizontală, chiar și la 30°. Descoperă soluția perfectă pentur sesiuni de călcat perfecte. Dimensiunea mesei încorporate este compatibilă cu toate tipurile de țesături.

 • Putere mare pentu rezultate perfecte

  Boilerul profesional ce furnizează abur de înaltă presiune oferă rezultate perfecte datorită aburului puternic: presiune a aburului de până la 5.8 bari, abur variabil de până la 90 g/minut și un jet puternic de până la 200 g/minut.

 • Ușurință în utilizare

  Noul design oferă o experiență ușoară și confortabilă de călcare datorită fierului de călcat ce este de 2 ori mai ușor față de un fier de călcat obișnuit. Vârful profilat te ajută și calci cu precizie zonele greu accesibile pentru rezultate vizibile.

 • Tehnologia Smart Protect

  Bucură-te de un aparat de călcat avansat ce este compatibil cu toate tipurile de țesături chiar și cu cele delicate precum mătasea datorită tehnologiei ce nu implică ajustarea parametrilor de călcare.

 • Aparat detașabil

  Pentru o utilizare confortabilă și libertate maximă de mișcare, aparatul este detașabil față de cadrul mesei de călcat, lucru ce-ți va permite să împrospătezi oriunde și oricând perdelele, canapelele și multe altele.

 • Încălzire rapidă

  Aparatul este gata de utilizare în numai 70 de secunde pentru performanțe de top în fiecare zi. Ideal pentru finisajele de ultim moment.

 • Împrospătează și igienizează

  Puterea mare a aburului omoară până la 99.9* din bacterii și germeni, împrospătând și înlăturând astfel mirosurile neplăcute pentru țesături perfecte.

 • Ușor de transportat

  Roțile de mici dimensiuni oferă o modalitate ușoară de a transporta rapid și în siguranță aparatul dintr-o cameră în alta.

 • Sistem anticalcar

  Bucură-te de performanțe de lungă durată și rezultate vizibile în fiecare zi datorită sistemului anticalcar. Acesta are ca scop protejarea și întreținerea aparatului.

 • Recipientu pentru apă detașabil

  Aparatul beneficiază de un recipient de apă detașabil, cu o capacitate de 1,1 L, pentru sesiuni de călcat fără întrerupere și alimentare ușoară.

 • Confort sporit datorită accesoriilor incluse

  Diferitele modele include accesorii precum o perie țesături groase și un cârlig detașabil pentru a-ți ușura sesiunile de călcat.

Caracteristici
PERFORMANŢA ABURULUI ŞI A PUTERII
Putere 2170  
Abur variabil Până la 90  g/min
Cap de degajare a aburului Talpă de inox  
Timp de încălzire 70  s
Igienizare    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1,90  m
Pol reglabil Dublu  
Reglarea aburului 3  
Cârlig de agățat    
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1,1  L
Oprire automată Yes  
Buton de pornire/oprire Acționat cu mâna  
Rezervor de apă Detașabil  
Detector rezervor gol    
Indicator abur pregătit    
Depozitare cablu de alimentare Cârlig  
Bază detașabilă    
Roți    
ALTE CARACTERISTICI
Integrated board Smart board 3 positions  
Culoare Negru & Maro  
Bar pump pressure Până la 5.8  bar
Kills bacterias Până la 99,9%  
Până la 99,9%  
Funcții anticalcar Sistem de clătire  
Steam hose length 1.7  m
Abur la cerere    
Heated soleplate    
Usage Vertical & Horizontal  
DURABILITATE
Indicator anticalcar    
ACCESORII
Accesorii Perie pentru țesături groase  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.