TEFAL Cântar de baie Premiss PP1061V0

Cântar de baie Premiss PP1061V0 Simplu şi practic!

Tefal Premiss este un cântar de baie electronic performant, deosebit de precis datorită gradaţiei la 100 g, putând cântări până la 150 kg. Cu o platformă mare din sticlă și un ecran LCD, care afişează cifre de 23 mm, pentru citire uşoară, este uşor de utilizat şi de depozitat.
Cântarul porneşte automat imediat ce pășești pe el şi se opreşte după 5 secunde de nefolosire. Are o baterie inclusă în pachet pentru a-l putea folosi imediat după ce l-ai scos din cutie.

Monitorizarea greutății nu a fost niciodată mai simplă!

Practic și eficient, Tefal Premiss este un cântar de baie compact și foarte ușor de folosit.

Datorită platformei mari din sticlă și ecranului LCD cu caractere de 23 mm, pentru citire uşoară, este mai simplu ca niciodattă să îţi ţii greutatea sub control.

Funcția de pornire automată activează cântarul de îndată ce pășești pe el, iar funcția de oprire automată oprește cântarul după 5 secunde de nefolosire.

Cu un design elegant şi simplist şi platformei subţiri de cântărire, Premiss se potriveşte perfect în orice casă şi este foarte uşor de manevrat şi depozitat.

Tefal Premiss combină ideal design-ul simplu şi elegant cu performanţa şi exactitatea.

Caracteristici esenţiale
 • Confort maxim în utilizare

  Platformă mare din sticlă si ecran LCD cu caractere mari pentru citire uşoară.

 • Funcţii inteligente

  Funcția de pornire automată activează cântarul de îndată ce păşeşti pe el, iar funcția de oprire automată oprește cântarul după 5 secunde de nefolosire.

 • Design subţire

  Design elegant din sticlă subțire, colorată, care se potrivește perfect în orice casă.

 • Rezistent şi durabil

  Cântar rezistent şi de încredere, din materiale de înaltă calitate, având o garanţie de 2 ani.

 • Gata de utilizare

  Baterie inclusă în pachet pentru utilizare imediată.

 • Igienic

  Platformă mare din sticlă tratată termic, igienică și ușor de curățat.

 • Capacitate mare

  Tefal Premiss suportă o greutate de până la 150 kg, cu o gradaţie exactă la fiecare 100 g.

Caracteristici
Capacitate 150  kg
Gradație 100  g
Platformă Sticlă tratată termic  
Dimensiuni 28x28x2,2  cm
Culoare Alb  
Tip baterie CR 2032  
Baterii incluse    

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Este important să vă cântăriţi întotdeauna la aceeaşi oră a zilei. Frecvenţa ideală este de o dată pe săptămână.
Această funcţie permite o afişare imediată a greutăţii. Nu este necesar să aşteptaţi să fie afişat „0” – calcularea greutăţii începe imediat.
Majoritatea modelelor recente de cântare de baie sunt prevăzute cu un buton în zona în care se află bateria; în caz contrar, consultaţi manualul de utilizare.
Atunci când vă urcaţi pe cântar, cu picioarele goale, un curent electric de intensitate foarte scăzută este transmis în corp prin electrozi. Acest curent, care se transmite de la un picior la altul, întâmpină dificultăţi atunci când trebuie să străbată stratul de grăsime. Această rezistenţă a corpului, denumită impedanţă bioelectrică, variază în funcţie de sexul, de vârsta şi de înălţimea utilizatorului şi permite stabilirea grăsimii corporale.
Acest dispozitiv nu prezintă niciun pericol deoarece funcţionează cu un curent de intensitate foarte scăzută (4 baterii de 1,5 V).
Pentru a fi pe deplin satisfăcuţi de acest aparat, măsurarea şi cântărirea trebuie să se efectueze întotdeauna în aceleaşi condiţii:
— cântăriţi-vă întotdeauna în picioarele goale. Picioarele trebuie să fie uscate şi poziţionate în mod corespunzător pe electrozi. Ţineţi cont de faptul că dacă picioarele dumneavoastră au pielea îngroşată, măsurătoarea poate fi viciată;
— de preferat o dată pe săptămână, dimineaţa;
— la 1/4 de oră după ce v-aţi trezit astfel încât apa din corpul dumneavoastră să fie distribuită în membrele inferioare.
Este, de asemenea, important să vă asiguraţi că nu există niciun contact între picioare (coapse, genunchi, gambe) sau între tălpi. Dacă este necesar, aşezaţi o coală de hârtie între picioare.
Depinde de tipul de cântar pe care îl utilizaţi:
— cântar de diagnostic: măsurarea va fi viciată;
— alt cântar de baie: nicio influenţă asupra măsurătorii.
Aparatul poate fi şters cu un burete şi cu detergent de vase lichid. Nu utilizaţi bureţi metalici sau prafuri de curăţat. Nu îl introduceţi niciodată în apă.
Depozitaţi cântarul de baie în poziţie orizontală fără să aşezaţi niciun obiect deasupra. Dacă nu îl utilizaţi o perioadă mai îndelungată, scoateţi bateriile.
Vă recomandăm să utilizaţi întotdeauna baterii alcaline noi (baterii LR03) şi să nu utilizaţi niciodată baterii saline (baterii R03) sau baterii reîncărcabile (HR03).
Când schimbaţi bateriile, înlocuiţi întotdeauna toate bateriile cu baterii alcaline noi.
Această recomandare nu se aplică în cazul cântarelor prevăzute cu baterii rotunde R2032 sau baterii cu litiu.
Este normal ca mesajul „8888” sa fie afişat în momentul introducerii bateriilor. Produsul este în faza de iniţializare. Aşezaţi-l pe o suprafaţă plană şi aşteptaţi ca mesajul să dispară. Dacă mişcaţi aparatul sau dacă vă urcaţi pe acesta în timp ce este afişat mesajul „8888”, veţi reporni faza de iniţializare. Iniţializarea poate dura între 5 şi 30 de secunde.
Cântarul a detectat o anomalie în timpul cântăririi şi se recalibrează. Va trebui să coborâţi de pe cântar şi să aşteptaţi să fie afişat mesajul „0.0” înainte de a vă reurca pe acesta.
Tastatura virtuală este activată numai după finalizarea cântării.
Trebuie respectate următoarele reguli:
— coborâţi de pe produs după finalizarea cântăririi;
— produsul trebuie să rămână pe sol atunci când apăsaţi pe tastatură;
— apăsaţi pe taste doar cu un singur deget;
— utilizaţi doar degetul pentru a apăsa pe taste (nu obiecte).
Da, un cântar de diagnostic măsoară masa musculară şi, scăzându-o din masa corporală totală, calculează grăsimea corporală totală indiferent de localizarea acesteia.
Da, greutatea hainelor se adaugă la masa de grăsime.
În urma calibrării în fabrică a cântarelor de baie, este posibil să fi apărut anumite variaţii de la un cântar la altul. Ar putea apărea unele diferenţe rezultate din aceste variaţii dacă vă comparaţi greutatea măsurată pe două cântare de baie diferite.
Vă recomandăm să vă consultați medicul pentru a determina cu precizie dacă puteți utiliza cântarele inteligente în condiții de siguranță pe durata sarcinii. Dacă le utilizați, calculul masei de grăsime corporală va fi incorect. Prin urmare, vă recomandăm să nu luați în considerare rezultatele obținute pe durata sarcinii.
Nu ar trebui să utilizați cântarele inteligente dacă aveți un pacemaker sau orice alt dispozitiv medical. Cântarele inteligente transmit un mic semnal electric prin corpul dumneavoastră pentru a vă măsura masa de grăsime corporală, semnal care poate deteriora un pacemaker sau poate interfera cu acesta (sau cu orice alt dispozitiv medical).
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.