TEFAL Cântar de baie Body Up BM2520V0

Cântar de baie Body Up BM2520V0 Monitorizează-ți evoluția greutății mai ușor ca niciodată

Monitorizează-ți cu ușurință greutatea cu cântarul de baie Tefal Body Up. Acesta este util nu numai pentru a-ți măsura greutatea, ci și pentru a calcula nivelul de grăsime și indicele de masă corporală. Tefal Body up oferă o varietate de funcții inteligente pentru utilizare ușoară precum un ecran LCD de mari dimensiuni, posibilitatea de a avea pană la 8 profiluri memorate cu detectare automată și o platformă din sticlă cu design modern.

Referinţă: BM2520V0

Cântarul de bucătărie Tefal Body Up: Monitorizează-ți evoluția greutății mai ușor ca niciodată

Cântarul de baie Tefal Body Up îți oferă mult mai mult decât simpla funcție de măsurare a greutății.

Acesta te va ajuta să-ți monitorizezi cu ușurință atât nivelul de grăsime cât și indicele de măsă corporală și va afișa rezultatele pe ecranul LCD ușor de citit.

Memorează până la 8 profiluri diferite pentru toți membrii familiei, iar cântarul îl va selecta automat pentru tine datorită funcției de detectare automată.

Tefal Body Up suportă o greutate de până la 150 kg, cu gradații de 100 g și beneficiază de un panou de control ușor de utilizat, toate acestea într-un design modern, perfect pentru orice locuință.

Descoperă cântarul de baie ce va îndruma pe drumul către o viață sănătoasă.

 

 

 

 

By using bioelectrical impedance analysis, keep close tabs on your body composition (fat mass in percentage). More than just weight—enjoy all the benefits of this smart analysis tool for your weight and BMI evolution.

Caracteristici esenţiale
 • Monitorizare a greutății, nivelului de grăsime și a indicelui de masă corporală

  Prin utilizarea analizei impedanței bioelectrice, cântarul Tefal Body Up te ajută să monitorizezi cu ușurință atât greutatea cât și nivelul de grăsime și indicele de masă corporală.

 • default

  Ecran de mari dimensiuni

  Acesta este ușor de citit și oferă informațiile necesare pentru o monitorizare perfectă a greutății.

 • Ideal pentru întreaga familie

  Memorează până la 8 profiluri diferite, pentru intreaga familie, iar cântarul îl va selecta automat pe cel corect datorită sistemului de detectare inteligent.

 • Capacitate mare

  Cântarul are o capacitate de până la 150 kg.

 • Rezultate precise

  Bucură-te de precizie maximă datorită gradațiilor la fiecare 100 de grame pentru rezultate perfecte.

 • Gata de utilizare

  Bateria Lithium CR3032, inclusă în pachet, permite o utilizare imediată a cântarului, pentru confort sporit.

Caracteristici
CONTROLUL GREUTĂȚII
Măsurarea masei de grăsime în kg    
FUNCȚII INTELIGENTE
Tastatură sensibilă    
Memorii 8  
SPECIFICAȚII TEHNICE
Capacitate 150  kg
Gradație 100  g
Platformă Sticlă tratată termic  
Culoare TRUST  
Tip baterie CR 2032  
Baterii incluse    
Altele Indice de masă corporală  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Această funcţie permite o afişare imediată a greutăţii. Nu este necesar să aşteptaţi să fie afişat „0” – calcularea greutăţii începe imediat.
Majoritatea modelelor recente de cântare de baie sunt prevăzute cu un buton în zona în care se află bateria; în caz contrar, consultaţi manualul de utilizare.
Pentru a fi pe deplin satisfăcuţi de acest aparat, măsurarea şi cântărirea trebuie să se efectueze întotdeauna în aceleaşi condiţii:
— cântăriţi-vă întotdeauna în picioarele goale. Picioarele trebuie să fie uscate şi poziţionate în mod corespunzător pe electrozi. Ţineţi cont de faptul că dacă picioarele dumneavoastră au pielea îngroşată, măsurătoarea poate fi viciată;
— de preferat o dată pe săptămână, dimineaţa;
— la 1/4 de oră după ce v-aţi trezit astfel încât apa din corpul dumneavoastră să fie distribuită în membrele inferioare.
Este, de asemenea, important să vă asiguraţi că nu există niciun contact între picioare (coapse, genunchi, gambe) sau între tălpi. Dacă este necesar, aşezaţi o coală de hârtie între picioare.
Depinde de tipul de cântar pe care îl utilizaţi:
— cântar de diagnostic: măsurarea va fi viciată;
— alt cântar de baie: nicio influenţă asupra măsurătorii.
Menține întotdeauna cântarul în poziție orizontală și nu așeza obiecte pe el.
Dacă nu vei utiliza cântarul o perioadă mai îndelungată, scoate-i bateriile.

Dacă vei depozita cântarul în poziție verticală cu unul sau mai multe picioare în aer sau dacă ai lăsat obiecte pe cântar, prima măsurare va fi incorectă.
Vei vedea un mesaj „ERR” și vei auzi un semnal sonor lung la sfârșitul operației de cântărire. Va trebui să te cântărești din nou.
Pentru a asigura măsurători corecte, trebuie să așezi cântarul pe o suprafață dură și plană, nu pe o suprafață moale, cum ar fi un preș sau un covor.
Pentru rezultate precise și consecvente, îți recomandăm să utilizezi cântarul în aceleași condiții și la aceeași oră. În mod ideal, ar trebui să te cântărești pe stomacul gol, la 15 minute după trezire, astfel încât apa din corp să fie distribuită către membrele inferioare.

Evită să te cântărești:
• În timpul sau imediat după o activitate fizică intensă.
• Imediat după un duș, o baie sau o ședință la saună.
• Când ai consumat alcool.
• Când ai febră.

Pentru a asigura monitorizarea adecvată a compoziției corporale, se recomandă să te cântărești în mod regulat, ideal o dată pe săptămână.
Vă recomandăm să utilizaţi întotdeauna baterii alcaline noi (baterii LR03) şi să nu utilizaţi niciodată baterii saline (baterii R03) sau baterii reîncărcabile (HR03).
Când schimbaţi bateriile, înlocuiţi întotdeauna toate bateriile cu baterii alcaline noi.
Această recomandare nu se aplică în cazul cântarelor prevăzute cu baterii rotunde R2032 sau baterii cu litiu.
Poți curăța cântarul cu o lavetă uscată fără scame, ușor umezită în apă.
Nu utiliza bureți metalici sau prafuri de curățat. Nu scufunda niciodată dispozitivul în apă.
Este normal ca mesajul „8888” sa fie afişat în momentul introducerii bateriilor. Produsul este în faza de iniţializare. Aşezaţi-l pe o suprafaţă plană şi aşteptaţi ca mesajul să dispară. Dacă mişcaţi aparatul sau dacă vă urcaţi pe acesta în timp ce este afişat mesajul „8888”, veţi reporni faza de iniţializare. Iniţializarea poate dura între 5 şi 30 de secunde.
Cântarul a detectat o anomalie în timpul cântăririi şi se recalibrează. Va trebui să coborâţi de pe cântar şi să aşteptaţi să fie afişat mesajul „0.0” înainte de a vă reurca pe acesta.
Tastatura virtuală este activată numai după finalizarea cântării.
Trebuie respectate următoarele reguli:
— coborâţi de pe produs după finalizarea cântăririi;
— produsul trebuie să rămână pe sol atunci când apăsaţi pe tastatură;
— apăsaţi pe taste doar cu un singur deget;
— utilizaţi doar degetul pentru a apăsa pe taste (nu obiecte).
Dacă, după urmarea instrucțiunilor din manualul de utilizare, cântarul tot nu funcționează, nu încerca să îl dezasamblezi sau să îl repari personal, ci du-l la un centru de service autorizat.
Da, un cântar de diagnostic măsoară masa musculară şi, scăzându-o din masa corporală totală, calculează grăsimea corporală totală indiferent de localizarea acesteia.
În urma calibrării în fabrică a cântarelor de baie, este posibil să fi apărut anumite variaţii de la un cântar la altul. Ar putea apărea unele diferenţe rezultate din aceste variaţii dacă vă comparaţi greutatea măsurată pe două cântare de baie diferite.
Esențială pentru funcționarea corectă a corpului dumneavoastră, măsurarea ei vă permite să fiți alertați în cazul unei hidratări prea scăzute.
Compusă din apa corpului, organe, oase și mușchi, rolul său nu este neglijabil în ceea ce privește consumul zilnic de energie.
Esențială pentru corpul dumneavoastră, este o rezervă de energie care trebuie monitorizată.
IMC este un indice internațional, definit de OMS în 1997.
IMC indică nivelul greutății corporale și, astfel, riscul de a fi supraponderal. Se măsoară astfel:


IMC este un indice global și nu este foarte personalizat. Nu determină valoarea masei de grăsime sau a masei musculare.
Cântarele noastre utilizează impedanța bioelectrică, cunoscută și sub denumirea de bioimpedanță.

În corp este trimis un curent sinusoidal de intensitate scăzută, care traversează cu ușurință țesuturile bogate în apă (masa musculară: mușchi, piele etc.) și întâmpină mai multă rezistență la nivelul țesuturilor sărace în apă (masa de grăsime).


Rezistența astfel obținută, împreună cu ecuații ce țin cont de profilul tău, ne permit calcularea masei tale musculare.

Masa de grăsime se obține scăzând masa musculară din greutatea totală.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Da, greutatea hainelor este adăugată la grăsimea corporală. Din acest motiv, se recomandă să te cântărești cu cât mai puțină îmbrăcăminte.
Cântarul este conceput pentru a fi potrivit pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, nu trebuie să utilizezi cântarul dacă ai un stimulator cardiac sau alt dispozitiv medical. Acest lucru este deoarece cântarul trimite un mic curent electric prin corp pentru a măsura grăsimea corporală, care poate dăuna sau interfera cu un stimulator cardiac (sau alt dispozitiv medical).
Ca măsură de precauție, utilizarea cântarului este contraindicată în timpul sarcinii ca urmare a prezenței dispozitivului de bioimpedanță. Cu toate acestea, poți folosi cântarul, dar trebuie să te cântărești purtând șosete. În acest fel, nu va trece curent prin corp. Vei putea apoi să-ți afli greutatea, dar niciunul dintre ceilalți indicatori ai compoziției corporale.