TEFAL Gama de tigăi Tefal Resist Intense

Gama de tigăi Tefal Resist Intense Tigăile Tefal Resist Intense: Ultra rezistente atât la interior, cât și la exterior 

Gama Tefal Resist Intense a fost proiectată folosind materiale de rezistente, de înaltă calitate, capabile să facă față cu brio până și celor mai intense sesiuni de gătit. Tehnologia FlameProtect face ca vasul să fie ideal pentru plitele cu gaz, rămânând curat și rezistent la zgârieturi pe exterior. Învelișul antiaderent Titanium Pro oferă performanțe de top și o curățare ușoară, în timp ce Thermo-Signal® va deveni roșu intens atunci când tigaia atinge temperatura ideală pentru gătit, garantând rezultate perfecte.

4 produs(e) disponibil(e)

Gama de tigăi Tefal Resist Intense: Durabilitate de top

Gama de tigăi Tefal Resist Intense este foarte rezistentă, oferind performanțe de top chiar și în timpul sesiunilor intense de gătit.

Datorită tehnologiei FlameProtect, aceasta este ideală pentru a fi folosită pe plitele cu gaz fiind foarte rezistentă la zgârieturi.

Învelișul antiaderent Titanium Pro oferă performanțe de top și , în același timp, o curățare ușoară.

Indicatorul Thermo-Spot® devine roșu intens atunci când tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, garantând rezultate perfecte.

* TITANIUM PRO lasts up to 2x longer than Tefal Titanium Standard

Caracteristici esenţiale
 • Tehnologia Flame Protect

  Gama dispune de un strat exterior compus din Siliciu, ce a fost conceput special pentru a oferi durabilitate maximă și rezistență sporită la zgârieturi, în special pentru plitele cu gaz.

 • Înveliș antiaderent Titanium Pro

   Acesta este cu până la de 2 ori mai rezistent* datorită stratului consolidat și a stratului protector cu particule de titan. *comparativ cu Titanium Standard

 • Înveliș antiaderent 100% sigur

  In cadrul angajamentului nostru fata de standardele de siguranta fara compromisuri, toate invelisurile noastre antiaderente pentru contactul cu alimentele sunt lipsite de PFOA, plumb si cadmiu. Testele sunt realizate de laboratoare independente externe cu controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele*.

  *controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele. Fara PFOA in conformitate cu reglementarile aplicabile. Fara plumb, fara cadmiu (fara Pb, fara Cd) inseamna ca acestea nu au fost adaugate ulterior in invelis si nedetectate in urma testelor efectuate de laboratoare externe.

 • THERMO-SIGNAL™

  Acesta devine roșu intens atunci când tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, garantând astfel textura, gustul și culoarea perfectă pentru orice rețetă în fiecare zi.

 • Formă adâncă

  Forma suficient de adâncă, de 50 mm, îți va permite să prepari rețetele tale favorite, cu rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Mâner ergonomic

  Acesta oferă un plus de confort în utilizare pentru sesiuni de gătit fără efort.

 • Structură rezistentă

  Tigaia beneficiază de o structură îmbunătățită, groasă, pentru o difuzie optimă a căldurii și rezultate perfecte, indiferent de rețetă.

 • Confecționat în Franța

  Vasele din gama Rezist Intense sunt proiectate și fabricate în Franța.

 • Tefal, Nr. 1 la nivel mondial*

   Tefal este liderul mondial în vânzarea articolelor de bucătărie. *Studiu independent cu date din 2019, valoare vânzărilor pe brand, categoria articolelor de bucătărie.

Reţete
Caracteristici
Material Aluminiu  
Sursă de căldură Gaz, electric, ceramic, halogen  
Compatibil cu cuptorul Nu  
Compatibil cu mașina de spălat vase DA  
Înveliș/finisaj interior Antiaderent  
Culoarea învelişului interior Negru  
Thermo-Signal (indicator de temperatură) Da  
Înveliș/finisaj exterior Email mat  
Margine pentru turnarea lichidelor Da  
Tip de mâner Fix  
Suprafață de gătire Antiaderent  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) x1  
Product specificity Little to no fat cooking  
Removable handle No  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare