TEFAL Mașină de pâine Pain et Delice PF240E38

Mașină de pâine Pain et Delice PF240E38 Multiple posibilităţi la tine acasă!
Pain & Délices este cea mai completă şi versatilă maşină de pâine de la Tefal. Imaginaţia ta nu va avea limite! Răsfaţă-te nu doar cu pâine proaspătă şi gustoasă, dar şi cu pizza, paste, gem, terci, cereale şi chiar produse lactate! Cele 20 de programe includ şi programe fără gluten pentru o mare varietate de pâini şi prăjituri potrivite pentru dieta ta. Inspiră-te din cartea de reţete dedicată! Acum poţi prepara acasă propriile produse lactate pentru familia ta, iaurt, iaurt de băut şi brânză cottage datorită programelor speciale pentru lactate si recipientului pentru iaurt. Indiferent dacă eşti un mic sau un mare consumator de pâine, dacă prepari doar pentru tine sau pentru întreaga familie, poţi alege dintre 3 dimensiuni de pâine de la 500 g până la 1 kg şi 3 niveluri de rumenire pentru toate poftele şi gusturile.

Referinţă: PF240E38

Mașina de pâine Pain et Delice: Multiple posibilităţi la tine acasă!

Datorită celor 20 de programe automate poţi prepara fără efort pâine de casă, pizza, terci, cereale, iaurt şi multe altele.

3 programe fără gluten: pâine fără gluten, pâine dulce fără gluten, prăjituri fără gluten 7 programe pentru pâine: pâine normală, pâine rapidă, pâine franţuzească, pâine dulce, pâine integrală, pâine integrală rapidă, pâine de secară 7 programe pentru alte tipuri de preparate: dospit, paste, prăjituri, copt, terci, cereale, gem 3 programe pentru produse lactate: iaurt, iaurt de băut şi brânză cottage Pain & Délices este cea mai compleţă şi versatilă maşină de pâine de la Tefal. Imaginaţia ta nu va avea limite!

Răsfaţă-te nu doar cu pâine proaspătă şi gustoasă, dar şi cu pizza, paste, gem, terci, cereale şi chiar produse lactate!

Cele 20 de programe includ şi programe fără gluten pentru o mare varietate de pâini şi prăjituri potrivite pentru dieta ta. Inspiră-te din cartea de reţete dedicată!

Acum poţi prepara acasă propriile produse lactate pentru familia ta, iaurt, iaurt de băut şi brânză cottage datorită programelor speciale pentru lactate si recipientului pentru iaurt.

Indiferent dacă eşti un mic sau un mare consumator de pâine, dacă prepari doar pentru tine sau pentru întreaga familie, poţi alege dintre 3 dimensiuni de pâine de la 500 g până la 1 kg şi 3 niveluri de rumenire pentru toate poftele şi gusturile.

Bucură-te de pâine caldă ori de câte ori doreşti, datorită funcției de pornire programabilă de până la 15 ore. Ce mai prețios decât mirosul de pâine proaspătă în dimineața?

Caracteristici esenţiale
 • Bucură-te de preparate gustoase acasă!

  20 programe automate, mereu la îndemână, pentru preparate de casă: prăjituri, paste, aluat de pizza, gem, terci, cereale, iaurt, iaurt de băut, brânză de vaci și 3 programe pentru preparate fără gluten.

 • Uşor de utilizat

  Panou de control intuitiv cu toţi parametrii  uşor de selectat de pe ecran pentru confort şi simplitate maximă în utilizare.

 • 3 setări de gretate şi 3 niveluri de rumenire

  De la 500 g până la 1 kg pentru toate poftele. Selectează culoarea crustei: de la pâine albă şi moale la pâine rumenită şi crocantă.

 • Pâine proaspăt coaptă în orice moment!

  Funcţii pentru pornire întârziată până la 15 ore şi păstrare la cald timp de 1 oră.

 • Prepară acasă propriile produse lactate

  Cu recipientul dedicat, poţi prepara până la 1 litru de brânză proaspătă sau iaurt. Include şi un filtru pentru a face brânză cottage.

 • Uşor de curăţat

  Cuvă şi malaxor cu înveliş antiaderent detaşabile şi compatibile cu maşina de spălat vase.

 • Carte de reţete inclusă

  De la pâine tradiţională la specialităţi de inspiraţie internaţională, preparate dietetice, şi chiar reţete pentru lactate, toate într-o singură carte de reţete!

Caracteristici
Tăvi pentru baghete cu suport, pensulă şi cuţit NU  
Număr de lame 1  
Accesoriu pentru produse lactate    
Material Oțel inoxidabil / plastic  
Setări pentru greutatea pâinii 500g / 750g / 1000g  
Accesorii standard (lingură de măsurat, pahar de măsurat, cârlig)    
Interfață Interfață LCD  
Pornire programabilă Până la 15 ore  
Păstrare la cald 1 oră  
Semnal pentru adăugarea ingredientelor    
Învelișul tăvii pentru pâine Antiaderent  
Forma tăvii Pătrată  
Culoare Negru & argintiu  
Programe fără gluten    
Programe dietetice    
Alte preparate    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.