TEFAL Grătar electric OptiGrill Elite XL GC760D30

Grătar electric OptiGrill Elite XL GC760D30 Grătar perfect preparat de la puțin la bine făcut

Prepară grătar perfect de fiecare dată datorită grătarului electric Tefal OptiGrill Elite XL și petrece clipe de neuitat împreună cu familia și prietenii. Senzorul inteligent măsoară cu precizie maximă grosimea, ținând cont de numărul de ingrediente așezate pe grill și astfel timpul de gătire este ajustat automat pentru rezultate perfecte. Obține rezultate ca la restaurant, în confortul locuinței tale, datorită noii funcții Searing Boost. Descoperă o nouă experiență de a prepara grătar datorită tehnologiei inteligente ce te va avertiza prin intermediul unui cronometru atunci când preparatul tău este gata exact așa cum îți dorești să fie. OptiGrill Elite are 16 programe automate pentru a prepara cum ar fi pui delicios, pește, legume și multe altele fără a fi nevoie de o monitorizare a procesului de preparare. Plăcile și tăvița pentru colectarea sucului sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.

Referinţă: GC760D30

Grătarul electric Tefal OptiGrill Elite: Grătar perfect preparat

Prepară grătar ca un profesionist și servește-l celor dragi (până la 8 persoane), de la puțin făcut la bine făcut, cu grătarul electric Tefal OptiGrill Elite XL.

Senzorul patentat măsoară grosimea ingredientelor și ajustează automat parametrii de gătire pentru ca rezultatul final să fie unul perfect.

Grill-ul beneficiază de o tehnologie inteligentă ce te va ajuta pas cu pas să gătești rețetele tale favorite exact așa cum îți plac, de la puțin la bine făcut.

Noua funcție Searing Boost oferă posibilitatea de a prepara grătar perfect, exact ca la restaurant.

Bucură-te de o varietate de rețete delicioase, preparate cu ușurință, datorită celor 16 programe automate: pui, pește, legume și multe altele, fără a fi nevoie de monitorizarea procesului de preparare.

Plăcile și tăvița pentru colectarea sucului sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară de fiecare dată.

Caracteristici esenţiale
 • Bucură-te de grătar perfect preparat

  Obține rezultate perfecte exact așa cum îți place, de la puțin la bine făcut, cu o suprafață XL, ideală pentru până la 8 persoane. Tehnologia inteligentă a grătarului ajustează automat timpul în funcție de grosime și cantitate.

 • Experiența perfectă de preparare a grătarului

  Noua interfață te va ghida pas cu pas către obținerea grătarului perfect, fie că-ți place să fie puțin sau bine făcut.

 • Calitate ca la restaurant

  Bucură-te de grătar perfect preparat datorită noii funcții Searing Boost.

 • Bucură-te de o varietate de rețete

  Cele 16 programe automate pentru carne, pui, pește, legume, precum și noile programe pentru miel și burger vegetarian, fără a fi novoie de monitorizarea procesului de gătire, asigură rezultate perfecte de fiecare dată.

  16 programe automate: burger, carne roșie, panini, cârnați, pește, pui, crustacee, bacon, cartofi, vinete, ardei, roșii, porc, miel, burger vegetarian, cârnați pre-gătiți.

 • Fii inspirat în fiecare zi

  Bucură-te de o varietate de rețete datorită cărții de rețete ce conține preparate pentru toate cele 4 anotimpuri, inclusiv rețete XL pentru până la 8 persoane.

 • Curățare ușoară

  Plăcile și tăvița pentru colectarea sucului sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară și fără efort.

Caracteristici
Up to 6 people  
Screen with intuitive grilling assistant and a countdown  
   
Plates + juice tray  
   
Programe de gătit 16  
Sistem de gătit automat    
Intuitive grilling guide  
Mod manual    
   
   
Capacitive  
Plăci de gătit antiaderente    
Dimensiunea plăcilor 40x20  cm
Plăci detașabile    
Dimensiunea suprafeţei de gătit 40x20  cm
Suprafața de gătit 800 cm²  
Tavă detașabilă pentru colectarea lichidelor    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Corp Oţel inoxidabil  
Mâner Termoplastic  
Buton pornire/oprire    
Lumină pilot    
Termostat reglabil    
Adjustable thermostat details Da  
Indicator luminos "gata de gătit"    
Lungimea cablului de alimentare 0.8  m
Rețete incluse    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a curăța grătarul, așteptați aproximativ 45 de minute, pentru ca aparatul să se răcească. Pentru a îndepărta resturile alimentare grele de pe plăcile grătarului, vă recomandăm să utilizați o spatulă din lemn sau din plastic. Pentru a curăța grătarul și componentele acestuia, folosiți o lavetă înmuiată în apă caldă. Nu scufundați grătarul în apă. Nu folosiți produse de curățare abrazive sau produse care conțin alcool sau combustibil, deoarece acestea pot deteriora aparatul.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Acest lucru poate fi cauzat de curățarea necorespunzătoare a plăcilor de gătit.
Se recomandă prespălarea plăcilor de gătit în următorul mod, înainte de a le introduce din nou în mașina de spălat vase pentru a îndepărta orice reziduu alimentar:
- înmuiați plăcile în apă fierbinte și săpun de vase degresant timp de 30 de minute;
- curățați ambele părți ale plăcii cu un burete sau cu o perie de vase, apă fierbinte și săpun de vase degresant;
- clătiți;
- puneți-l în mașina de spălat vase.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.