TEFAL Gratar electric Health Multi Grill CB6A0830

Gratar electric Health Multi Grill CB6A0830 Un grătar electric cu capac inovator și ușor de utilizat

Când îți dorești să pregătești rapid o masă gustoasă și sănătoasă pentru tine și cei dragi, ai nevoie de electrocasnice de calitate, pe care să te poți baza. Health Multi Grill este un grătar electric cu capac, simplu de folosit și sigur, care te va ajuta să obții preparate delicioase fără efort și într-o modalitate mai sigură. Datorită caracteristicilor sale, acest grătar îți permite să prepari o mare varietate de rețete, fără a produce fum sau mirosuri.

Cu ajutorul Health Multi Grill poți pregăti carne, ouă, pește, fructe sau legume, care își vor păstra suculența și aroma, fiind gătite într-un mod sănătos, prin frigere, nu prin prăjire. Grătarul beneficiază de termostat ajustabil, prin care poți selecta temperatura optimă pentru preparatele tale, având la dispoziție 5 niveluri diferite.

Acest grill inovator are o suprafață de ⅔ tip grătar și ⅓ plană, pentru a-ți permite să prepari mai multe tipuri de rețete în același timp - practic, prin această inovație câștigi două electrocasnice într-un singur produs.

Referinţă: CB6A0830

Caracteristicile grătarului electric cu capac Health Multi Grill

Când gătești cu Health Multi Grill, nu mai ai nevoie de folie de aluminiu sau de ulei, pentru că suprafața antiaderentă împiedică alimentele să se lipească. Mâncarea preferată va fi astfel mai sănătoasă, față de produsele gătite în grăsimi. Pentru ca mirosurile să nu iasă, iar utilizarea să fie una cât mai facilă, grătarul este prevăzut cu un capac de sticlă tratată termic, cu mâner ergonomic.

Fiind un model de gril cu putere de 2000 W, mancarurile tale vor fi mereu bine făcute. In plus, pentru ca grătarul beneficiază de funcție de selectare a temperaturii, poți găti alimentele la numărul de grade perfect pentru fiecare rețetă.  În timpul gătirii, poți urmări dacă temperatura este cea corectă, aparatul având un sistem de indicatori pentru acest lucru.  În plus, pentru siguranța ta, în cazul în care cutia electrică a grătarului este greșit poziţionată, grill-ul este prevăzut cu un sistem de securitate care interzice punerea în funcţiune a aparatului.

La final, datorită tăviței pentru suc detașabile și a suprafeței de gătire detașabile, poți curăța ușor grill-ul, chiar și în mașina de spălat vase.

Fie că ești în căutarea unui grill din inox sau oțel inoxidabil, Health Multi Grill este varianta perfectă de grătar premium inovator, ușor de utilizat și oricând gata pentru a te ajuta să prepari rapid mâncăruri delicioase și sănătoase pentru tine și familia ta.

Caracteristici esenţiale
 • 2/3 suprafață tip grătar, 1/3 suprafață plană

  Tefal Plancha oferă o suprafață de gătit de tip grătar în proporție 2/3 și una plană 1/3, ideale pentru a prepara o varietate de rețete.

 • Performanță înaltă

  Bucură-te de rezultate suculente și bine făcute datorită puterii de 2000 W.

 • Fără grăsime

  Învelișul antiaderent de pe suprafața de gătire permite prepararea rețetelor tale favorite fără a utiliza ulei sau alte grăsimi.

 • Tăviță pentru suc detașabilă

  Aceasta este ușor de curățat, fiind compatibilă cu mașina de spălat vase.

 • Capac de sticlă tratată termic

  Tefal Plancha este prevăzut cu un capac din sticlă cu mâner ergonomic pentru utilizare confortabilă.

 • Suprafață de gătire detașabilă

  Tefal Plancha beneficiază de o suprafață de gătire detașabilă și compatibilă cu mașina de spălat vase pentru curățare ușoară.

Reţete
Caracteristici
Plăci detașabile    
Termostat reglabil    
Tavă detașabilă pentru colectarea lichidelor    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.