TEFAL Cafetieră Equinox CM520D10

Cafetieră Equinox CM520D10 Cafetieră din inox la un preț accesibil

Cafetiera Tefal Equinox este confecționată din inox și poate oferi până la 12 cești de cafea delicioasă.

Referinţă: CM520D10

Cafetiera Tefal Equinox: Cafetieră din inox la un preț accesibil

Bucură-te de cafea aromată în fiecare zi datorită cafetierei Tefal Equinox ce poate prepara până la 12 cești de cafea delicioasă mulțumită capacității sale mari de 1.2 L.

Designul intuitiv al cafetierei oferă funcții inovative pentru o preparare fără efort: carcasă pivotantă pentru filtrul de cafea ușor de curățat, recipient pentru apă transparent pentru dozare ușoară și funcția de păstrare la cald timp de 30 de minute cu oprire automată.

Sistemul antipicurare îți va permite să servești o ceașcă de cafea chiar și atunci când aparatul este în funcțiune.

Caracteristici esenţiale
  • Ușor de utilizat

    Cafetiera Tefal Equinox este ușor de utilizat datorită funcțiilor sale inteligente.

  • Recipient pentru apă de mare capacitate, 1.2L

    Acesta dispune de o capacitate de 1.2 L, ideală pentru a prepara cafele delicioase pentru tine și cei dragi,

  • Timer digital și ecran LED

  • Inserții de inox

    Cafetiera dispune de inserții de inox pentru un design atractiv, ideal pentru orice tip de bucătărie.

  • Monitorizarea nivelului de apă

    Cafetiera dispune de o fereastră transparentă pentru monitorizarea ușoară a nivelului de apă.

  • Se menține recipientul cald.

    Platforma pe care este amplasată carafa poate fi utilizată pentru a păstra la cald cafeaua timp de 30 de minute.

Caracteristici
Număr de cești 12  
Material carafă Sticlă  
Filtru permanent DA  
Indicator pentru nivelul apei Fereastră de vizualizare  
Comutator pornire/oprire Luminat  
Funcție de menținere la cald    
Timp ajustabil de menținere la cald    
Oprire automată    
Suport detașabil pentru filtru    
Picurarea cafelei Sistem antipicurare  
Culoare Negru & argintiu  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Nu puneţi niciodată cana sau vasul izolat în cuptorul cu microunde, în maşina de spălat vase sau pe o plită.
Puteţi utiliza un filtru de hârtie sau un filtru permanent (din nailon sau metal). Aceste două tipuri de filtre se vând în magazine.
Puneţi în funcţiune aparatul de cafea cu filtru pentru prima dată fără cafea şi cu echivalentul a o cană de apă pentru a-l clăti.
Plita are rolul de a menţine cafeaua la temperatura necesară atât timp cât aparatul de cafea este pornit. Această funcţie este disponibilă numai la aparatele prevăzute cu recipient din sticlă.
În funcţie de model, îl puteţi cumpăra de la un centru de service agreat sau din Magazinul de accesorii de pe site.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Utilizaţi kitul de îndepărtare a calcarului sau puţin oţet alb:
1. utilizaţi puţină soluţie detartrantă diluată în jumătate de litru de apă sau 25 cl de oţet alb în jumătate de litru de apă;
2. turnaţi soluţia în rezervorul de apă (fără cafea)


3. porniţi ciclul (fără cafea). După 2 minute, opriţi ciclul manual. Lăsaţi aparatul de cafea oprit timp de o oră


4. reporniţi aparatul de cafea pentru a termina ciclul


5. pentru a clăti aparatul, efectuaţi 2 cicluri de preparare a cafelei folosind doar apă


Repetaţi întreaga operaţiune de îndepărtare a calcarului, dacă este necesar (1-5).
Frecvenţa îndepărtării calcarului din aparatul de cafea depinde de duritatea apei şi de cât de des utilizaţi aparatul de cafea. Următoarele semne indică depuneri de calcar: ciclul de preparare a cafelei durează mai mult, aparatul produce mult abur, face mai mult zgomot la finalul ciclului sau se opreşte în timpul utilizării. Aceasta înseamnă că în aparatul de cafea există depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din aparatul de cafea o dată la fiecare 20-40 de cicluri sau o dată pe lună, în funcţie de duritatea apei.
Carafele izolate nu trebuie să fie niciodată introduse în mașina de spălat vase.
Clătiți carafa izolată din plastic în apă caldă imediat după utilizare.
Nu curățați niciodată carafa cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui alt obiect, deoarece acest lucru poate conduce la apariția unor crăpături și, în cele din urmă, la spargerea sticlei. Carafele izolate din inox șlefuit pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui obiect similar, chiar și în interior.
Vasul de cafea din sticlă și recipientul filtrului trebuie să fie spălate pe raftul de sus al mașinii de spălat.
• Cantitatea de cafea măcinată este prea mare. Recomandăm utilizarea unei măsuri de cafea (7 grame) la o cană.
• Cafeaua măcinată este prea fină (cafea măcinată de tip „espresso”).
• Dacă utilizați un filtru permanent, nu mai este nevoie de un filtru de hârtie.
• Anumite tipuri de filtre de hârtie (pentru a prepara cafea tare) pot prelungi timpul de trecere a apei prin filtru și, eventual, pot cauza revărsarea apei.
Aparatul de cafea are depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din el.
În cazul unei întreruperi de curent, poate fi necesar să apăsaţi din nou butonul pornit/oprit.
La modelele cu temporizator, trebuie programat ceasul.
Curățați supapa anti-picurare a filtrului în apă, activându-o manual.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Acest lucru depinde în totalitate de gust: puteţi cumpăra din supermarketuri cafea premăcinată pentru filtre de cafea, având o varietate de tării şi arome, puteţi să măcinaţi dumneavoastră boabele de cafea sau puteţi cumpăra boabe de la un magazin de cafea şi să solicitaţi să fie măcinate la consistenţă pentru filtru.
Păstraţi întotdeauna cafeaua măcinată într-un recipient etanş sau sigilaţi pachetul cu un clips pentru pungi. Păstraţi recipientul în frigider pentru a păstra prospeţimea timp îndelungat.
Macinare medie spre fina (dar nu prea fina). Puteti cere de asemenea "macinare pentru espresso".
Se depune calcar pe circuitele interne, iar apa nu mai curge corespunzător, ci mult mai încet.
Garanția nu include defecțiunile cauzate de neîndepărtarea periodică a calcarului.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.