TEFAL Suport pentru oală Tefal Comfort K1298314

Suport pentru oală Tefal Comfort K1298314 Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi.

Suportul pentru oală Tefal Comfort este confecționat din silicon rezistent la temperaturi ridicate și oferă un design atractiv, ideal pentru orice bucătărie. Descoperă noua gamă de ustensile de bucătărie concepute special pentru sesiuni de gătit fără stres.

Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi

Bucură-te de sesiuni de gătit fără griji datorită gamei de ustensile de bucătărie și accesorii concepute pentru confort sporit în utilizare.

Suportul pentru oală Tefal Comfort garantează sesiuni de gătit sigure și eficiente, acesta fiind confecționat din silicon rezistent la temperaturi de până la 230 °C și oferă un design atractiv, ideal pentru orice bucătărie.

 • Priza ideală: designul ergonomic asigură o priză confortabilă pentru o utilizare ușoară zi de zi.

 

 

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Silicon aderent

  Suprafață de contact din silicon de înaltă calitate, capabil să reziste la temperaturi de până la 230°C.

 • Utilizare în siguranță

  Ideal pentru a servi preparatele calde direct la masă.

 • Ușor de depozitat

  Suportul de oală este ușor de depozitat datorită inelului pentru agâțat.

 • Ușor de utilizat

  Ideal pentru utilizarea de zi cu zi datorită suprafeței de contact din silicon de înaltă calitate.

Caracteristici
Materialul părții active SILICONE  
Culoarea părții active BLACK/GREY  
Material mâner SILICONE  
Culoare mâner BLACK/GREY  
Familie POT HOLDER  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Utilizați un burete abraziv din plastic, antiaderent, apă caldă și lichid de spălat vasele. Pentru vasele de gătit din oțel inoxidabil, vă recomandăm agenți de curățare speciali pentru oțel inoxidabil.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.